Burnum ucum çok kalkık duruyor yardımcı olur musunuz?

kelebeeekkk

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2014
3
0
6
Gaziantep
Merhaba arkadaşlar; ben 7 gün önce ameliyat oldum dikişlerim ve alçım hala duruyor cumartesi günü çıkacak, şu anda burnum çok havada duruyor yani burun deliklerim yukarıya doğru acaba alçı çıkınca düzelir mi iner mi?

Merhaba arkadaşlar; ben 7 gün önce ameliyat oldum dikişlerim ve alçım hala duruyor cumartesi günü çıkacak, şu anda burnum çok havada duruyor yani burun deliklerim yukarıya doğru acaba alçı çıkınca düzelir mi iner mi?

burun ucu zamanla düşüyor 7 günlük burnun şekli için yorum yapmak doğru değil 1 yıl sonra bile o kadar farklılaşmış oluyor ki. eski burnuna alışık olduğun için şimdi sana ucu çok kalkık gibi geliyor zamanla inecek ve düzelecek

burun ucu zamanla düşüyor 7 günlük burnun şekli için yorum yapmak doğru değil 1 yıl sonra bile o kadar farklılaşmış oluyor ki. eski burnuna alışık olduğun için şimdi sana ucu çok kalkık gibi geliyor zamanla inecek ve düzelecek

haklısınız ama çok tedirginim ya inmezse böyle burun delikleri havada çok kötü görünüyor inşallah düzelir tşk ederim..

haklısınız ama çok tedirginim ya inmezse böyle burun delikleri havada çok kötü görünüyor inşallah düzelir tşk ederim..

kesinlikle tedirgin olma, mutlaka düzelecek zaten burun zamanla düşüyor doktorun bunu göz önünde bulundurarak şekil veriyor endişe etme. daha önce de söylediğim gibi zaten 7 günlük bir burun ve alçı bile çıkmamış yorum yapmak için çok erken.

benim 4 ay olucak benimde çok kalkıktı ama şimdi dağlar kadar fark var ilk yadırgıyprsun ama zamanla baya değişiyor hiç endişelenme yavaş yavaş iniyor farkı sede görüceksin ben bol bol duş alıyodum bu düzelmeyi destekliyomuş ki bende buna katılıyorum:) bide şişliklrr için bol bol ananas ye maydonoz suyu iç

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

bende cmt ameliyat oldum 4. günüm burun ucum domuz burnu gibi çok mutsuzum.Doktora sordum 1-2 milim daha inicek oturcak dedi
ama nasıl olur bilmiyorum tamponlar felan hiç bişey çıkmadı onlar çıkınca beğenirmiyim burnum aşağı insin yaa çok tuhaf aynaya bakınca delikleri görüyorum :s

Suan cok ıyı anlıyorum ılk 10 gun bu yuzden zehır oldu bana keske kaldırtmasaydım dıye ama sonrasında normal hali alıyo canım merak etme en azından cogu kısıde oyle oluyo suan 2 aylık burnum o kalkıklıgından eser yok :)

Back
X