- 12 Mayıs 2019
- 23
- 3
- 6
- 28
- Konu Sahibi Kirazliiii
2 hafta önce ameliyat oldum burnumun üzeri hala şiş farkında varabiliyorum burun deliklerim alttan bakınca eşit ama karşıdan bakınca ucunda yamukluk var sizce düzelir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Önceki halini de paylaşır mısınız2 hafta önce ameliyat oldum burnumun üzeri hala şiş farkında varabiliyorum burun deliklerim alttan bakınca eşit ama karşıdan bakınca ucunda yamukluk var sizce düzelir mi?
2 hafta çok az bir süre bir şey söylemek için.3 aylık veya 4 aylık olsa bir şey söylenirdi.evet bir eşitsizlik var, ama daha çok erken bunları konuşmak için.biraz daha sabır.doktorunuzla da bi görüşün isterseniz.2 hafta önce ameliyat oldum burnumun üzeri hala şiş farkında varabiliyorum burun deliklerim alttan bakınca eşit ama karşıdan bakınca ucunda yamukluk var sizce düzelir mi?
Ben de 4 gün önce ameliyat oldum, sızıntı kanamalar ve tıkanıklık ne zaman geçti? Şu an tamponlarım var ve pek nefes alamıyorum. Yarın tamponlarım çıkacak, ne zaman rahatlayacağım çok merak ediyorum.
Önceki halini de paylaşır mısınız
2 hafta çok az bir süre bir şey söylemek için.3 aylık veya 4 aylık olsa bir şey söylenirdi.evet bir eşitsizlik var, ama daha çok erken bunları konuşmak için.biraz daha sabır.doktorunuzla da bi görüşün isterseniz.
3.ameliyatını olmuş biri olarak söylüyorum ihmale gelmez böyle şeyler doktorunuzu gerekirse darlayın sizi ödem şişlik diye geçiştirmesinbence de ödem değil bu üzgünümbenim alçılıyken dahi eğri duruyordu, indikçe daha belirgin hale geldi
![]()
UmarımCanım seni strese sokmak istemem ödem bile olsa burnu düzgün gösterir Bi orantısızlık varmış gibi çünkü sorunları şişlik gizliyor iki haftalık bir burun da oldukca şiştir ki umarım düzelir
Ufak asimetrikler olabilir ama daha şişliklerin var sabredicez diyor doktorum3.ameliyatını olmuş biri olarak söylüyorum ihmale gelmez böyle şeyler doktorunuzu gerekirse darlayın sizi ödem şişlik diye geçiştirmesin
İnşallahTabiki doktor kontrolünde fayda var ama bna ödem olabilir gibi geldi. Şiş gibi duruyor..
2 hafta önce ameliyat oldum burnumun üzeri hala şiş farkında varabiliyorum burun deliklerim alttan bakınca eşit ama karşıdan bakınca ucunda yamukluk var sizce düzelir mi?
Evet maalesef şanssızlık artık tamamen... biraz düzeldi bu arada umuyorum ki bir sene sonra daha az eşitsizlik olurPanik yapmayin tabii oturmasi 1 yili bulur her gecen yil daha kibarlasir burnunuz ama bana fazla sislik gozukmedi burunda hafif bir egri goruntu kalacak gibi benzer bir sey yasadigim icin biliyorum benim sis oldugu icin basta anlasilmamisti sonra daha cok belli oldu maalesef neden boyle sonuclar oluyor anlamiyorumkimse boyle hayal edip ameliyata girmiyor tabii
BeBen de 4 gün önce ameliyat oldum, sızıntı kanamalar ve tıkanıklık ne zaman geçti? Şu an tamponlarım var ve pek nefes alamıyorum. Yarın tamponlarım çıkacak, ne zaman rahatlayacağım çok merak ediyorum.
Geçmiş olsun.Ben de 2,5 ay önce oldum,hafif kanama oluyor ama bi kaç gün sonra geçer artık sizinkide.Doktor içinin iyileşmesi ve kuruma olmaması için kulak çöpüyle hametan krem sürmemi önerdi,faydasını gördüm,okyanus suyu kullandım o da açtı nefesimi.
Bu kadar kalmaz tabi ki biraz daha düzelir,ama beklemekten başka çare yok şu aşamada,moralinizi hiç bozmayın,Allah başka dert vermesin bunlar ne ki,bende ameliyattan sonra çok üzüldüm pişman oldum,doktora kızdım mahvettiniz burnumu diye ama gün geçtikçe düzeldi,3 aya yaklaştı ama hala istediğim gibi değil ama çokta önemsemiyorum olduğu kadar napayım,bu yaşa kadar eğri burunla gezdim bundan sonrada bu burunla gezerim,olan parama oldu ama canım sağolsun.Sizde sabredin üzülmeyin sakın.2 hafta önce ameliyat oldum burnumun üzeri hala şiş farkında varabiliyorum burun deliklerim alttan bakınca eşit ama karşıdan bakınca ucunda yamukluk var sizce düzelir mi?