Burnum yamuk mu kalacak

Herkesin durumu farklı olabilir. Benim 4 ayı geçti. İlk günden beri neyden memnun değilsem hala değilim. Umarım sizin düzelir.

Canım bol su iç ödeme en iyi gelen şey bu. Ayrıca ameliyatın çok yeni. 6 ayda %70 i oturuyor ancak o zaman sonucu görürsün 1 senede de kesin sonuç alırsın. O yüzden telaş yapma bence herşey çok normal

Bu kadar kalmaz tabi ki biraz daha düzelir,ama beklemekten başka çare yok şu aşamada,moralinizi hiç bozmayın,Allah başka dert vermesin bunlar ne ki,bende ameliyattan sonra çok üzüldüm pişman oldum,doktora kızdım mahvettiniz burnumu diye ama gün geçtikçe düzeldi,3 aya yaklaştı ama hala istediğim gibi değil ama çokta önemsemiyorum olduğu kadar napayım,bu yaşa kadar eğri burunla gezdim bundan sonrada bu burunla gezerim,olan parama oldu ama canım sağolsun.Sizde sabredin üzülmeyin sakın.

Haklısınız estetik denince kusursuz bir şey bekliyoruz doğal olarak. Umarım kalan kusurlar da azalır :(

Canım bol su iç ödeme en iyi gelen şey bu. Ayrıca ameliyatın çok yeni. 6 ayda %70 i oturuyor ancak o zaman sonucu görürsün 1 senede de kesin sonuç alırsın. O yüzden telaş yapma bence herşey çok normal
Bir buçuk ay oldu henüz dediğiniz gibi daha çok zaman geçmesi gerekicek asıl halini görmemiz için...

Doktorumdan memnunum bu arada ilgili kendisi her zaman. Ameliyat fotoğraflarında hiçbir problem gözükmüyor burnumda ama nedense böyle oldu zamanla bekleyip son halini paylaşacağım umarım fikir olur sizede
Peki süreciniz sorunsuz geçsin inşallah memnun kalmanız önemli

Merhaba baya bi zaman geçmiş. Bende ameliyat olalı 1 ay oldu. Benim şuanki burnum fotoğrafınıza benziyor. Bu geçen süre içinde bi düzelme var mı? Şuan nasıl ?

burun kanatlarına dokunmamuşlar ki.. kesiğinize bakın sadece burun ucu değişmiş. kanatlarınıza dokunmamışlar

Ben de 4 gün önce ameliyat oldum, sızıntı kanamalar ve tıkanıklık ne zaman geçti? Şu an tamponlarım var ve pek nefes alamıyorum. Yarın tamponlarım çıkacak, ne zaman rahatlayacağım çok merak ediyorum.

merhaba, siz daha geçen hafta perşembe ameliyatım var diyordunuz. 6 ay arayla nasıl rinoplasti olabilirsiniz ki ?

Çok ince derili olduğum için olabilirmiş, en ufak ödem vs yok. Bu hafta olacaktım ama uçuk çıktı ameliyattan birkaç gün önce. uçuğumdan dolayı 15 gün erteledi doktor.

2 hafta önce ameliyat oldum burnumun üzeri hala şiş farkında varabiliyorum burun deliklerim alttan bakınca eşit ama karşıdan bakınca ucunda yamukluk var sizce düzelir mi?
Geçmiş olsun.henuz çok yeni.burun sırtının şişliği kesinlikle böyle kalmayacak burun ucu da şimdiki halinden biraz daha küçülecek.ama ne yazık ki asimetriler değişmeyecek.benim de sizİnkine benzer bir durumum var.ilk baştan beri ne yazık ki böyleydi.bazen canımı sıkıyor ama çoğunlukla kafama takmıyorum.su anki hali eskiye göre çok iyi çünkü.2 ay sonra farkı anlayacaksiniz.

Back
X