Burnum yamuukkk

Yamuk hiasetmenin sebebi şişlik olabilir
Bir taraf daha şiş ise öle hissedebilirsin
Zaten hala cok şiş ben pek önemsemedim yanlardan bi sorun yok onden bakınca yamuk görunuyor annem ablam deyınce yeni panıklendim inşallah gecicidir cok korkuyorum

Zaten hala cok şiş ben pek önemsemedim yanlardan bi sorun yok onden bakınca yamuk görunuyor annem ablam deyınce yeni panıklendim inşallah gecicidir cok korkuyorum
İnşallah geçer yelaçlanman için çok erken
Merak ettim ameliyat öncesi bir eğrilik var mıydı?

ya inşallah gecer ameliyattn cıktgmda burun ucum az saga kayıktı o zaman doktrma sormştm gececek dedi acaba bi tarafın şişkinliği inince oylemi gırunuyor
Şişlikten sebepdir birde parlamanında etkisi oluyor diye düşünüyorum doktorunuz kimdi?

Valla benimde çok az yamuktu geçicek dediler ama şişler indikçe sağ uç kısım dahada içeri girdi inşallah seninki ödemdir

Benim de burnumun ucu hafif saga donuk gibi duruyor cok dikkatli bakinca solda hafif kikirdak cokmesi oldu ama daha uzun bir surec var onumde.Insallah zamanla degisir.

Slm dilvinkavin bende burun ameliyatı oldum üstelik 10 aydır başta neyse sonuna kadar öyle devam ediyor yamuksa yamuk delik büyükse büyük küçükse küçük anlayacağın bende çok çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…