Konuyu yanlışlıkla 2 kez açmışım özür dilerim.
Eklentiler
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende 22 yaşındayım :)
parayı bulursamkurtulcam bu sorunumdan, burnum berbat benimde aklımdaki soru günahmıdır yaptırmak ama deil diye düşünüyoum hem problemlerimiz var +psikolojimizide etkiliyor
millet güzel burnunu yaptırıyor işte asıl günah bu bence:26:
Canim sqcmalma ya ne gunahi ne sevabi sanki vucudumuz on numara beş yildiz da keyfiten yaptiriyoruz. Yaptir gitsin büyük rahatlık. Millet allah allah geziyor diye de olmayan allahin olmayan kurallari ile kendinizi kasmayin
Bu nasil bir cumledir boyle hasa allah yoksa seni kim yarattti kendiniz asan kelimeler soylemeyin inanmiyosan bile inan insanlara saygin olsun bu gece tovbeni et yarin basina bi is gelmesin sonra ayagin tasa falan takilirsada ne dersin bilemem artik
Bu nasil bir cumledir boyle hasa allah yoksa seni kim yarattti kendiniz asan kelimeler soylemeyin inanmiyosan bile inan insanlara saygin olsun bu gece tovbeni et yarin basina bi is gelmesin sonra ayagin tasa falan takilirsada ne dersin bilemem artik
Sacnalama ya bundan bir milyar yol önce Ra ya tapilirdi. Thor a tapilirdi. Şuan siiznki de ayni hristiyan bi ailede yetissen hıristiyan bir katolik olurdun. Koskoca evren sen bu evrende bir kum tanesi içinde yasayan toz tanesisin. Oturmuş allah cennet muhammet diyorsun. Evet koca evrende tek derdi biziz zaten ')
Sizinle tartismaya girmek istemiyorum hiristiyan ailede yetisip musluman olan musluman ailede yetisip hiristiyan olan cok kisi taniyorum sizin dininiz size benim
Dinim bana saygili olalaim yeter saglicakla kalin