Burnum :(

sevsenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
120
1
38
Samsun
Konuyu yanlışlıkla 2 kez açmışım özür dilerim.

Eklentiler

• $WP_20140108_008.webp
    $WP_20140108_008.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 236
  • $WP_20140108_004.webp
    $WP_20140108_004.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 166
  • $WP_20140108_001.webp
    $WP_20140108_001.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 186
  • $WP_20140108_002.webp
    $WP_20140108_002.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 186
  • $WP_20140108_003.webp
    $WP_20140108_003.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 194
Son düzenleme:
bende 22 yaşındayım :)
parayı bulursam:9: kurtulcam bu sorunumdan, burnum berbat benimde aklımdaki soru günahmıdır yaptırmak ama deil diye düşünüyoum hem problemlerimiz var +psikolojimizide etkiliyor :14: millet güzel burnunu yaptırıyor işte asıl günah bu bence:26:

Son düzenleme:
bende 22 yaşındayım :)
parayı bulursam:9: kurtulcam bu sorunumdan, burnum berbat benimde aklımdaki soru günahmıdır yaptırmak ama deil diye düşünüyoum hem problemlerimiz var +psikolojimizide etkiliyor :14: millet güzel burnunu yaptırıyor işte asıl günah bu bence:26:

Para var ama korkuyorum :( Bilmiyorum hem olmak istiyorum hem de pişman olmaktan korkuyorum :(

paran varsa hiç düşünme git ol fazla düşününcede olamazsın:31:
ben çalışmıyorum bunun yüzünden e haliyle baba eline bakıyorum param olsa yemin ederim bugün gider olurum :17:

Canim sqcmalma ya ne gunahi ne sevabi sanki vucudumuz on numara beş yildiz da keyfiten yaptiriyoruz. Yaptir gitsin büyük rahatlık. Millet allah allah geziyor diye de olmayan allahin olmayan kurallari ile kendinizi kasmayin

Doktor seçimi önemli. çok iyi araştırmadan ameliyat olmayın.

Beklemeye ve korkmaya deymez. Ameliyattan sonra kesinlikle hayatı ve yaşamayı daha çok seviyorsun. Ama iyi bir doktor bulman şart. İlgili konu başlıklarına bakabilirsin.

Bence forumu iyi araştır. Arkadaşlar iyi niyetleriyle yaptır gitsin diyor ancak her başarılı doktorun gerek kendi hatasından, gerekse hastanın beklentisini karşılayamamasından ötürü, burun ameliyatından pişman kalkan hastaları vardır. Burun ameliyatı üzerinde düşünülmesi gereken bir şey. Şahsen ben kendim için söylüyorum, eğer burun ameliyatı hakkında ciddi bilgim olsaydı hiç olmazdım. Kendini iyi tanıyıp iyi bilmen önemli, stress testi yapman gerekiyor kendine, psikolojin kaldıracak mı? Bunları bil ona göre karar ver derim.

Canim sqcmalma ya ne gunahi ne sevabi sanki vucudumuz on numara beş yildiz da keyfiten yaptiriyoruz. Yaptir gitsin büyük rahatlık. Millet allah allah geziyor diye de olmayan allahin olmayan kurallari ile kendinizi kasmayin

Bu nasil bir cumledir boyle hasa allah yoksa seni kim yarattti kendiniz asan kelimeler soylemeyin inanmiyosan bile inan insanlara saygin olsun bu gece tovbeni et yarin basina bi is gelmesin sonra ayagin tasa falan takilirsada ne dersin bilemem artik

Eğer ben her halimle güzelim dersen olma derim. Burun estetiği bence en zor estetik ameliyat sürecini geçtim revizyon gerekebiliyor doktor değiştirmen gerekebiliyor zor bi süreç bunlar da. ben 3 sene önce 18 yasında pat diye ameliyat oldum da noldu resmen hiç bisey değişmedi doktor burnumu düzeltemedi sadece burun ucumda sorun vardı onu da gideremedi kimse anlamadı zaten estetik oldugumu. ama burun acılmıs kıkırdaklar oynanmıs oldu burnum eskisi gibi olsa da sonuc olarak revizyon hastasıyım :/
ama dersen ki beni cok rahatsız ediyor psikolojim bozuluyor o zaman bisey diyemem cesaretini topladıktan sonra neden olmasın.
Doktorunu muhakkak iyi araştır güvendiğin bi doktora ol. ha yok mu en iyi bilinen doktorlara tekrar ameliyat olan tabiki var ama biraz daha düşük ihtimal olur en azından. benim bikac arkadasım devlet hastanesinde kbb doktoruna çok cüzi fiyatlara ameliyat oldular şahane burunları var biraz da şans işte. bunu göze almalısın en iyi doktorlardan bile memnun kalmayanlar olabiliyor. istediğin güvendiğin bi doktor varsa asla parayı düşünme kaç para olsa da bul gerekirse bikac sene bekle para biriktir yine de o doktora ol. ben ucuza gelsin diye acele etmiştim bin pişmanım aman diyim doktor çok önemli ne istediğini bilmek her sonucu düşünmek önemli :)
uzadı biraz ama yaşadıgım seyler benim gerçekten ihtiyacın oldugunu düşünüyorsan ameliyat olmalısın. günah oldugunu da hiç düşünmüyorum bu konuya bence hiç takılma ben de dinime düşkünüm ama bu olay farklı kaçıyor. Düşün tasın önce kendi istediğinden emin ol sonra doktorunu iyi seçmeye çalış gerisi biraz da şans :)

Bu nasil bir cumledir boyle hasa allah yoksa seni kim yarattti kendiniz asan kelimeler soylemeyin inanmiyosan bile inan insanlara saygin olsun bu gece tovbeni et yarin basina bi is gelmesin sonra ayagin tasa falan takilirsada ne dersin bilemem artik

Sizde su anda inanmayan birisine saygi duymuyorsunuz...
O onun alani, istedigi fikri, hakeret icermedikce soyler...
Herkesin secimi kendini, dogrusu yanlisi da kimseyi baglamaz...
Siz onun alanina girmeyip saygi gostereceksiniz ki, ondan da saygi bekleyeceksiniz...

Konuya donecek olursam...
Bence nasil mutlu olacaksan oyle yaptir...
Eger yasam kaliteni dusurecek kadar rahatsiz ediyorsa, forumu cok iyi arastirip, guvendigin basarili bir doktora yaptirabilirsin...
Ama kararsizim olsam da olur olmasam da diyorsan, biraz daha bekle, daha gencsin, yuz zamanla iyice oturur, kendine zaman tani, emin olunca kararini ver...

Son düzenleme:

Sacnalama ya bundan bir milyar yol önce Ra ya tapilirdi. Thor a tapilirdi. Şuan siiznki de ayni hristiyan bi ailede yetissen hıristiyan bir katolik olurdun. Koskoca evren sen bu evrende bir kum tanesi içinde yasayan toz tanesisin. Oturmuş allah cennet muhammet diyorsun. Evet koca evrende tek derdi biziz zaten ')

Sacnalama ya bundan bir milyar yol önce Ra ya tapilirdi. Thor a tapilirdi. Şuan siiznki de ayni hristiyan bi ailede yetissen hıristiyan bir katolik olurdun. Koskoca evren sen bu evrende bir kum tanesi içinde yasayan toz tanesisin. Oturmuş allah cennet muhammet diyorsun. Evet koca evrende tek derdi biziz zaten ')

Sizinle tartismaya girmek istemiyorum hiristiyan ailede yetisip musluman olan musluman ailede yetisip hiristiyan olan cok kisi taniyorum sizin dininiz size benim
Dinim bana saygili olalaim yeter saglicakla kalin

Sizinle tartismaya girmek istemiyorum hiristiyan ailede yetisip musluman olan musluman ailede yetisip hiristiyan olan cok kisi taniyorum sizin dininiz size benim
Dinim bana saygili olalaim yeter saglicakla kalin

Bak gördünüz mu bi çok kişide yok yüzde 99 hristiyan hristiyan olur müslüman müslüman. Gözünüzün acilmasi dileğiyle.. İyi kandirilmalar :)

Herkes estetik konusunda dini tartışmaya girmez tebrikler valla :46:

İnananlar inanmayanlara, inanmayanlar da inananlara saygı duysa her şey daha güzel olacak ama nerdee..

Back
X