Burnum :(

sevsenn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2013
120
1
38
Samsun
Arkadaşlar 22 yaşındayım. Burun estetiği olmaya karar verdim uzun süredir düşünüyordum ama cesaret edemiyordum. Şikayet etmek istemiyorum tabi ama sırf burun yüzünden başka insanlar tarafından çirkin görünümlü kefesine konduğumu düşünüyorum. Bakımlı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Şimdiye kadar yüzüme çok vurulmadı şaka yollu vuranlar oldu ama çok takmamaya çalıştım. Bir yandan da günah işlemiş olur muyum diye düşünüp kederleniyorum Rabbimin verdiği sıfatı değiştirdiğim için:( Nefes alma problemi de cabası. Resimleri ekliyorum desteğinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Olmalı mıyım sizce? :5:

Son düzenleme:
Yönetici arkadaşlardan özür diliyorum farklı sekmelerden düzenlediğim için konum 2 kez açılmış :( Bunu kaldırabilir misiniz? Arkadaşlardan ve yöneticilerden özür diliyorum tekrar tekrar.

Ben bu cumartesi olucam eğer gerçekten nefes problemin varsa olabilirsin benim öyle bide üstüne toparlama yapcam, Aynı şeyi bende düşünmüştum Rabbimin gücüne gider diye ama Alllah biliyo hem sağlık açısından hemde psikolojikmen kendimi ii hissetmek istediğim için yapiyom hayırlısı neyse hepimiz için o olsun. Ben ameliyat olmayı dusunuyom ama hLa benim bile içim rahaT değil, doktoruma guvenmedigim için değil sonrası herhsngi bi olumsuzluk yaşamaktan korktuğum için. Şeklen kötü cokk çok kötü değil burnunuz bence ama defigim gibi psikolojik hepsi sizin kendinizi Nasil hissettiğiniz önemli

Ben bu cumartesi olucam eğer gerçekten nefes problemin varsa olabilirsin benim öyle bide üstüne toparlama yapcam, Aynı şeyi bende düşünmüştum Rabbimin gücüne gider diye ama Alllah biliyo hem sağlık açısından hemde Ben kendimi ii hissetmek istediğim için yapiyom hayırlısı neyse hepimiz için o olsun. Ben ameliyat olmayı dusunuyom ama hLa benim bile içim rahaT değil, doktoruma guvenmedigim için değil sonrası herhsngi bi olumsuzluk yaşamaktan korktuğum için. Şeklen kötü cokk çok kötü değil burnunuz bence ama defigim gibi psikolojik hepsi sizin kendinizi Nasil hissettiğiniz önemli

Ben bu cumartesi olucam eğer gerçekten nefes problemin varsa olabilirsin benim öyle bide üstüne toparlama yapcam, Aynı şeyi bende düşünmüştum Rabbimin gücüne gider diye ama Alllah biliyo hem sağlık açısından hemde Ben kendimi ii hissetmek istediğim için yapiyom hayırlısı neyse hepimiz için o olsun. Ben ameliyat olmayı dusunuyom ama hLa benim bile içim rahaT değil, doktoruma guvenmedigim için değil sonrası herhsngi bi olumsuzluk yaşamaktan korktuğum için. Şeklen kötü cokk çok kötü değil burnunuz bence ama defigim gibi psikolojik hepsi sizin kendinizi Nasil hissettiğiniz önemli

Bence yaptir canim.ben yeni yaptirdim, bi aya yakin oluyo,Teoman Dogan`i öneririm,cok basarili bir doktor. Dogal ve ameliyat olmamis bir göruntu elde etmek istiyorsan kesinlikle Teoman Dogan a ol derim. Gereginden fazla kucultup burnun seklini tamamen degistirmiyor, sadece kötu olan nereyse orayi duzeltiyor. Benim ameliyat oldugumu hala anlamiyorlar,gerci sis daha.
Gunah olup olmadigina gelince,bence demet sener ve ebru salli gibi yapanlar gunah isliyor, cok guzelken simariklik yapip orasiyla burasiyla oynayanlar gunah isliyor. ama bir yerin seni gercekten rahatsiz ediyorsa ve duzelttirip kendini iyi hissedeceksen bu gunah degil. o zaman kas da almayalim sac da boyamayalim, odami gunah?.. Bilmiyorum, ben böyle dusunuyorum,yanlis,dogru?...

Kizlar ztn bana kalsa erkegin nefsini kabartan hersey gunah ki onlarin nefsini genelde hersey kabartiyo ama gunumuzde okdr bakimli kadin varken ben niye olmicam dusuncesi giriyo insanin kafasina.sirf hoş gorundugumuz icin bi cogumuz laf yemisizdir eminim. Sacini boyamayi birak acik olmasi bile gunahken ki neden gunah burda gene erkek nefsi giriyo araya o yuzden.ama psikolojini etkilicek derecedeyse ve tabiki en basta saglik problemin varsa bence yaptirabilirsn ben yillar once bi ruya gordm ruyamda burnum suankinin iki kati buyuktu ve agzima kdr dusuktu yataktan bi firladm burnumu sevdim suanki haliyle şükrettim ve yillardir o ruyanin etkisindeym Allah bana sukretmemi soyledi diye.ama suan ciddi nefes alma sorunum var burnumun bir tarafi %20 oksijen aliyo estetik yaptirmasammi diye dusunuyrm halen daha gunaha girermiyim diye ama bu bnmde psikolojimi etkiledi allahın yaptigini begenmemek haşa haddimize deil ama günümuz sartlarinda imkan varken niye yaptirmayalim diye dusunuyoruz elbette

herkez oluyor sağlığını dusunenide gorselini dusunenide belliki senin canınI sıkmıs bu konu rabbim gunah yazmaz :) gençsinde önünde çok uzun yıllar var aklında durucağına burnunda dursun :)))) araştır iyice guzel bi doktor şöyle doğal yuzunee yakışandan yaptır anasını satayım senin psikolojinden we sağlığından önemli değil o burnuna çaktrmadanda olsa laf edenlere gun gelir sende onlara BURUN KIVIRIRSINNN :34: :1: :1: :1:

Sen burnunu kafana cok takmışsın..geceleride uyuyamaz hale gelmişsin..gece kalkıp aynalarada bakıyorsundur ..uff şurası eğri burası böyle vs..incelemelere girdiysen yaptır derim :) tabiki bu ameliyat için aile maddiyat ve doktor cok önemli :)

Ben ameliyatımın 1.ayındayım...cok mutluyum. makyaj yapmasam bile kendimi cok guzel hissediyorum :)

Kendini fazla yıpratma nasıl mutlu olacaksan onu yap..

Sağlık sorunun da varsa olmalısın canım. Ben de senin gibi estetik konusunda kararsızdım ama deviasyonum olduğu için eğikliğin düzeltilmesi gerekiyordu, kemeri de almalarını istedim. Sonuç umduğumdan da güzel oldu, çünkü doğal duruyordu, delikler küçülmedi sadece hafif kalkmıştı, kemerim de gidince önceki haline göre harika bişey çıktı ortaya. ama hastalığım nüksedince deviasyonun tam giderilmediğini anladım, nefesim de kapalıydı, tekrar ameliyat olmam gerekti. 2. ameliyat tamamen sağlık içindi ama olmadı yapamayıp güzelim burnumu bozdular. 3. ameliyat şart oldu. Bunda da ben kendim kaşındım, şöyle olsun böyle olsun diye güzelim burnumu bi kez daha mahvettim. Sadece eğikliği düzelseydi, kavis verin delikleri küçültün demeseydim Allah'ın gücüne gitmezdi belki ama resmen beni cezalandırdı gibi hissediyorum. Hayatım kabusa döndü :(( sana tavsiyem minimal değişiklikler olması doğal bir burun tercih etmen.

Sen burnunu kafana cok takmışsın..geceleride uyuyamaz hale gelmişsin..gece kalkıp aynalarada bakıyorsundur ..uff şurası eğri burası böyle vs..incelemelere girdiysen yaptır derim :) tabiki bu ameliyat için aile maddiyat ve doktor cok önemli :)

Ben ameliyatımın 1.ayındayım...cok mutluyum. makyaj yapmasam bile kendimi cok guzel hissediyorum :)

Kendini fazla yıpratma nasıl mutlu olacaksan onu yap..

Uykusuzluğumun sebebi o değil :) Son zamanlarda gece gündüz uykum şaşmış durumda:) Maddi olarak sıkıntım yok memurum birikimim var ama korkuyorum siz fotolardan yola çıkarak dışarıda görseniz estetiğe ihtiyacı olan bir burun olarak değerlendirir miydiniz? 5 yıl kadar önce 20 dklık deviasyon operasyonu (lokal aneztezi ile) geçirmiştim. Ondan sonra burun ucum daha çok düştü sanki:( KBB ye gittiğimde yine olman gerekir ama çok çok fark olmaz demişti. Çok kararsızım. Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.

Bir de şu burun ameliyatında öldü haberleri yok mu:( Böyle bir işe kalkıştığım için cezalandırılmaktan korkuyorum:( Ailem de korkuyor yok kanama olur bir şey olur diye.

Bir de şu burun ameliyatında öldü haberleri yok mu:( Böyle bir işe kalkıştığım için cezalandırılmaktan korkuyorum:( Ailem de korkuyor yok kanama olur bir şey olur diye.

Canim bukdr kafana takiyosan ol.o burun ameliyatinda ölenlerin kimbilir belki alerjik durumlari vardi yada doktor hatasi vardi bence iyi bi doktora gidersen hic bisey olmadan atlatirsin muhammet dilber ve emre ilhan bunlara örnek.eminim sonucta muhtesem olucak senin sagligin onemli cok kafana takmissin bu durumu aklina olumsuzluk sokma hersey guzel olucak de kendini motive et cnm ve bence ilk adimi yap kafana yatan bi doktordan randevunu al hemen yarin

Uykusuzluğumun sebebi o değil :) Son zamanlarda gece gündüz uykum şaşmış durumda:) Maddi olarak sıkıntım yok memurum birikimim var ama korkuyorum siz fotolardan yola çıkarak dışarıda görseniz estetiğe ihtiyacı olan bir burun olarak değerlendirir miydiniz? 5 yıl kadar önce 20 dklık deviasyon operasyonu (lokal aneztezi ile) geçirmiştim. Ondan sonra burun ucum daha çok düştü sanki:( KBB ye gittiğimde yine olman gerekir ama çok çok fark olmaz demişti. Çok kararsızım. Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.

Ben ameliyat oldum olali herkesin burnuna bakiyorum :) incelemeye aldim herkesi. Taninadigim birinin burnuna bakip kendi kendime yorumlar yapiyorum.kemerin alinmasi lazim ucunun kalkmasi lazim vs ..

Sana fotomu atabilirim.farki gor :)

Arkadaşlar 22 yaşındayım. Burun estetiği olmaya karar verdim uzun süredir düşünüyordum ama cesaret edemiyordum. Şikayet etmek istemiyorum tabi ama sırf burun yüzünden başka insanlar tarafından çirkin görünümlü kefesine konduğumu düşünüyorum. Bakımlı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Şimdiye kadar yüzüme çok vurulmadı şaka yollu vuranlar oldu ama çok takmamaya çalıştım. Bir yandan da günah işlemiş olur muyum diye düşünüp kederleniyorum Rabbimin verdiği sıfatı değiştirdiğim için:( Nefes alma problemi de cabası. Resimleri ekliyorum desteğinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Olmalı mıyım sizce? :5:

Eki Görüntüle 923490 Eki Görüntüle 923491 Eki Görüntüle 923492 Eki Görüntüle 923493 Eki Görüntüle 923494

Benim burnumda seninkisne bnziuo braz bnde bu cuma olucam ameliyat cnim yaaa:)

Eki Görüntüle 923490 Eki Görüntüle 923491 Eki Görüntüle 923492 Eki Görüntüle 923493 Eki Görüntüle 923494

Back
X