Burnum :(

Arkadaşlar 22 yaşındayım. Burun estetiği olmaya karar verdim uzun süredir düşünüyordum ama cesaret edemiyordum. Şikayet etmek istemiyorum tabi ama sırf burun yüzünden başka insanlar tarafından çirkin görünümlü kefesine konduğumu düşünüyorum. Bakımlı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Şimdiye kadar yüzüme çok vurulmadı şaka yollu vuranlar oldu ama çok takmamaya çalıştım. Bir yandan da günah işlemiş olur muyum diye düşünüp kederleniyorum Rabbimin verdiği sıfatı değiştirdiğim için:( Nefes alma problemi de cabası. Resimleri ekliyorum desteğinize ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Olmalı mıyım sizce? :5:

Eki Görüntüle 923490 Eki Görüntüle 923491 Eki Görüntüle 923492 Eki Görüntüle 923493 Eki Görüntüle 923494

Canm bnde bi prgram var doktrlarnki gbi senin burnunu yaptm brazcik ama resmi nasil gondericemo blmiyorm gonderym sana :)

Yönetici arkadaşlardan özür diliyorum farklı sekmelerden düzenlediğim için konum 2 kez açılmış :( Bunu kaldırabilir misiniz? Arkadaşlardan ve yöneticilerden özür diliyorum tekrar tekrar.

$image.webp$image.webp$image.webp

Buda bendeki similasyonla yapilmis burun tahmini olarak yaptm canm fikir vermesi amaciyla :)):23:

benim fikrimce burun ucun söylediğin gibi düşük ve güldüğünde daha da düşüyordur.Başarılı bi ameliyatla cok daha güzel bir görüntüye kavuşabilirsin.

Çok çok teşekkür ediyorum arkadaşım:) 2. burun istediğim şekle çok yakın. Sadece kemer alınıp ucundaki düşüklüğün giderilmesi dileğim.

Rica ederm canm insallh istedgin gibi olur bnde bu cuma ameliyat oluyorum istanbul anatomica hastanesinde bakalim cok heycanliyim insallh kolay gecer :))

Rica ederm. canm insallh istedgin gibi olur senin burnusunda bnde cumayi bekliyorum heycanla bakalim insallh kolay gecer korkularimla yuzlesebilirsem tabi :):) ameliyattan sonra resim paylasirim bende :) :18:
sen kesin ameliyat olmaya karar verdin mi ?

Ben kararlıyım ama biraz zaman geçmesini bekliyorum. Mayıs-Haziran gibi doktor seçip gideceğim. Bakalım hayırlısı :)

Back
X