Burnum:(

Neguzel bekarsin galiba kafana gore yaptir neguzek nasil ozendim simdi

nişanlıyım. o hemen yaptıralım modunda sağolsun. alerjim olduğu için çekiniyorum koku alma konusu çok hassaslaşabiliyor. o yüzden çok çok iyi bir uzmanda olmam gerek..

Neler diyorum kendi burnu duzgun anlsmsz ki valls napacsmi bil.iyorum nefes almak istiyorum

o zamanşekline dokunmayalım bu yüzden yaptırdığımı düşünüyorsan diyin. içindeki o kıkırdağı aldıralım artık nefes almak istemiyorum diyin.
çünkü baş, boyun ağrısı, halsizlik gibi bir çok şeye sebep bu sıkıntı.

Ayy Irem Derici geldi aklıma. 16 yaşında ameliyat olmasına izin vermiyorlar diye duvara kafa atıp burnunu kırmış :kızgın:

Sağlığını etkiliyorsa dinleme eşini sonuçta nefes alamayan geceleri uyuyamayan ya da ağzın açık uyumak zorunda kalan sensin :kahve:

Gördüm fotoğrafı. Sahiden eziyet çekiyorsundur ya. Eşinle birlikte doktora gitmelisiniz. Başka yolu yok gibi.

Yani harbiden. Evlenince ne oluyor, parayla alinmis mal gibi adam herseyine karisiyor kadinin. Ona neymis? Sacma bir durum gercekten. Belki operasyon ucreti yuzunden boyle yapiyordur. Cimri bir adamsa.
Aynen parayla alinmis mal zannwdiyir bazi kocalar...yok ucretten degul benim kardesim devlet hastanesinde 5 para vermeden muhtesem bir burun yaptirdi hayatimda gordugum en guzrl burun ya ama yok koca onume duruyor

Sağlığını etkiliyorsa dinleme eşini sonuçta nefes alamayan geceleri uyuyamayan ya da ağzın açık uyumak zorunda kalan sensin :kahve:

Gördüm fotoğrafı. Sahiden eziyet çekiyorsundur ya. Eşinle birlikte doktora gitmelisiniz. Başka yolu yok gibi.
Doktora benimle gelmez kizlar cok yogun cslisiyir seninle mi ugrasacsm dusmusum gecim derdine diyor..ama ben nefes alamiyorum gun gevtikcede kapaniyor burnum

nişanlıyım. o hemen yaptıralım modunda sağolsun. alerjim olduğu için çekiniyorum koku alma konusu çok hassaslaşabiliyor. o yüzden çok çok iyi bir uzmanda olmam gerek..
Ne guzel ya benimkide boyle destel olsa hemen suanda giderim doktora..ne alerjisi csnim bende de var alerji aslinda burun akintisi hapsuruk bu donemlerde cok oluyor

Zaten kemer de burun icin bir saglik sorunu bence..Rahat nefes alamiyorsunuz birkere.Psikolojik olarak burun goruntunuzun sizi etkiledigini soyleyin esinize..
Soylemem mi csnim kendi anneside dahs zsyiflams burnun cikti nebicim diyor bende yaptircam dedukce annesini tembihledi heralde daha anasida burnuma laf rtmiyo okadar karsi iste

o zamanşekline dokunmayalım bu yüzden yaptırdığımı düşünüyorsan diyin. içindeki o kıkırdağı aldıralım artık nefes almak istemiyorum diyin.
çünkü baş, boyun ağrısı, halsizlik gibi bir çok şeye sebep bu sıkıntı.
Hafi yaaa bas agrisi mi yapiyor bu kikirdak halsizlikte cok anlamaz iste anlatsam bahane der buaksam yeniden konusucsm kemer olayini yaptirmayim sadeve su kikirdak diyecem ..doktora da tembihlerim ne var ne yok yap diye ameliyajanede

Ailesel olarak hepimiz kemerli burunluyuZ...ablam ve kardesim estetik ameliyat olup bu dertten kurtuldular..kemerli burun demek sorunlu burun demek nefes alamiyorlardi..ben onceden biraz kiloluydum burnum okadar belli olmiyordu ustteki kemik..simdi oldukca zayifladim yuzum kucucuk kaldi ama burnum kocaman cikti...kemerli egik ve alt burun delinlerimin biri yamukluktan dolayi neredeyse tamamen kapandi...gitgide daha da kapanacakmis burun deligi ameliyati olablardan duydum daha da nefessiz kalmamak icin burun deligini esitletiyorlar ..benim.goruntu itibareyile burnumun tek teligi tamamen etle kapali yada kikirdak gslibs o ..ve benim nefes almam cok zorlasti bogulcak gibi oluyorum...kemerli kismida zsyifliktan dolayi tamemej ortada her beni goren biraz kilo al burnun az duzelir yuzun etlenince diyorlar...daha zayiflama burnun cok kotu cikmis falan diyorlsr ki haklilar gulmek bile yakismiyor artik hadi kemigi gectim delik tamamen kapali...ben ameliat coktaan olurumda esimi ikna edemiyorum..adam guzelik icin sirf estetik oldumu zannediyor burun delinlerimi anlatttigimda bahane arama diyor ...ben okadar zahmete katlanmisken burun kemerinide duzeltmwk istiyorum..ama adam bu konu aculinca kopuruyor...ben nasil ikna edicem bu adami yaa cok canim sikkin aynalara kustum ..ikna olcak gibi de durmuyor:KK43:

eşinizle birlikte doktora gidin, doktor zaten belirttiğiniz şikayetlerden dolayı ameliyat diyecek, sağlık için ameliyat olmanıza laf etmeyecektir. Doktor masasında hiçbir şekilde estetik şikayetlerinizden bahsetmeyin Ameliyat olayı kesinleşince de estetik olayı devreye sokarsınız :) Yani ben olsam kesin öyle yapardım hoş maddi olarak gücüm olduğu ve vücut benim olduğu için eşime söz hakkı verir miydim oda ayrı mesele ama neyse.

eşinizle birlikte doktora gidin, doktor zaten belirttiğiniz şikayetlerden dolayı ameliyat diyecek, sağlık için ameliyat olmanıza laf etmeyecektir. Doktor masasında hiçbir şekilde estetik şikayetlerinizden bahsetmeyin Ameliyat olayı kesinleşince de estetik olayı devreye sokarsınız :) Yani ben olsam kesin öyle yapardım hoş maddi olarak gücüm olduğu ve vücut benim olduğu için eşime söz hakkı verir miydim oda ayrı mesele ama neyse.
Gelmez canim keske gelse ama deniyecem burnumdan nefes alamiyorum beraber doktora gidelim dicem doktorda orayi gorunce ameliyat der zaten..kemer bolumunu nerde konusucsm ki doktirla csnim

Gelmez canim keske gelse ama deniyecem burnumdan nefes alamiyorum beraber doktora gidelim dicem doktorda orayi gorunce ameliyat der zaten..kemer bolumunu nerde konusucsm ki doktirla csnim

Doktora şikayetlerinizi anlatırken, kemer kısmından da kurtulmak istiyorum gibi bir şey demeyin sadece nefes alamıyorum sıkıntılıyım problemlerinizi anlatın doktor büyük ihtimal kemerin de düzelmesini söyleyebilir. Kesin ameliyat dedikten sonra kemer kısmının düzelmesi için bir şey yapılabilir mi diye sorarsınız yada belki doktor der hiç sıkıntı yaşamazsınız ama doktora eşinizle gitmekten başka çareniz yok

Doktora beraber gidin kendi kulaklarıyla duysun bir de. Yapmak istiyorsanız yaptırın gitsin sonuçta beden sizin bedeniniz.

Doktora şikayetlerinizi anlatırken, kemer kısmından da kurtulmak istiyorum gibi bir şey demeyin sadece nefes alamıyorum sıkıntılıyım problemlerinizi anlatın doktor büyük ihtimal kemerin de düzelmesini söyleyebilir. Kesin ameliyat dedikten sonra kemer kısmının düzelmesi için bir şey yapılabilir mi diye sorarsınız yada belki doktor der hiç sıkıntı yaşamazsınız ama doktora eşinizle gitmekten başka çareniz yok

Doktora beraber gidin kendi kulaklarıyla duysun bir de. Yapmak istiyorsanız yaptırın gitsin sonuçta beden sizin bedeniniz.
Cesaretim geldi kizlar bakalim konusayim insalah randevu al der gidelim der ams hic sanmuyorum

hazır sağlık için ameliyat olmuşken onu da çıkarırlar aradan.. sanki başka şey yaptırıyorsun yahu

Ayy Irem Derici geldi aklıma. 16 yaşında ameliyat olmasına izin vermiyorlar diye duvara kafa atıp burnunu kırmış :kızgın:
Ayy fenalik gecircem simdi nasil dayandi acabs o aciya ama cok kotu kadinin burnu y hic begenmiuorum gerci kemerli burundan iyidir

Cesaretim geldi kizlar bakalim konusayim insalah randevu al der gidelim der ams hic sanmuyorum

bu sağlık hayır demekle olmaz eğer size ameliyat olmam gerekiyor dediğiniz de ciddiye almıyorsa gelecek o doktora kendi kulakları ile duyacak. Siz kendisine ne zaman müsait olursun randevu alacağım kendi kulaklarınla duy belki o zaman inanırsın de duygu sömürüsü yap üste çık bezdir onu güveniyoruz sana :)

bu sağlık hayır demekle olmaz eğer size ameliyat olmam gerekiyor dediğiniz de ciddiye almıyorsa gelecek o doktora kendi kulakları ile duyacak. Siz kendisine ne zaman müsait olursun randevu alacağım kendi kulaklarınla duy belki o zaman inanırsın de duygu sömürüsü yap üste çık bezdir onu güveniyoruz sana :)
Hahahaha hadi bakalim konusucam canim tabi bir gunde degil 1 ayda anca ikns ederim herlde

Back
X