Burnuma bakar mısınız nasıl sizce (fotoğraflı)

yukiik

KendimeYeniBirNedenLazım
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2009
534
3
96
İstanbul
Editör arkadaşlarım konumu rica ediyorum taşımayın zaten burun estetiği bölümüne de açtım aynı konuyu burnumdan dertliyim ve bu bölümde ki arkadaşlarımında görüşlerini almak istiyorum

bugün 23. günüm fotolarımı ekliyorum .. aks var demişti doktor yani yamukluk kıkırdak hafızası yüzünden tekrarlayabilir demişti bu doktorun elinde olmayan bir şey demişti ameliyattan sonra yüzde doksan beş aksın geri gelmeyecek demişti çok sevinmiştim ama şimdi fotolarımı çektim önden yamuk kızlar :14: bu yüzden önden foto eklemiyorum sadece profilden ekliyorum gözlerimin kapalı olduğu ameliyattan önceki halim diğerleri olduktan sonra ben beğenmiyorum burnumu çok şiş galiba ucu da çok sert taş gibi ben çok kalkık istememiştim doktor da hafif kavis vericem demişti böyle bir şey çıktı ortaya işte çarprazdan bakınca da hafif kemik var sanki aks da tekrarladı çok mutsuzum :14::14: keşke olmasaydım :14:

yorumlarınızı bekliyorum

Eki Görüntüle 771245 Eki Görüntüle 771244 Eki Görüntüle 771243

Son düzenleme:
Burun estetiği konusunda pek bir şey bilmiyorum ama bence yeterince kalkık ve güzel. Burun deliklerinin içinin de görünmesini istemezsin herhalde:9:

Bence çok tatlı duruyor ya :) Ama önden bakınca sağa doğru kaymış gibi mi gözüküyor biraz?

Ayrıca daha 23. gün yamukluk düzelebilir. Benim arkadaşımın da burun delikleri yamuktu 4-5 ay sonra düzelmişti. 1 yıl kadar beklemen lazım tam oturması için.

Son düzenleme:
Gayet güzel görüyor indikçe güzelleşir bence..m.dilbere mi oldun canım?yamukluk demişsin onu merak ettim,yandan bişey yok çünkü

1. ve 2. resimlerdeki kişiyle 3.resimdeki kişi aynı kişi mi?ilk iki resimle 3.resim arasında büyük fark var.burunlar da farklı.ben anlamadım hiçbirşey?

Gayet güzel görüyor indikçe güzelleşir bence..m.dilbere mi oldun canım?yamukluk demişsin onu merak ettim,yandan bişey yok çünkü

evet canım muhammed dilbere oldum

yamukluk konusu da şöyle burnum ameliyattan önce yamuktu benim doktor dedi ki kıkırdak hafızası denen bir olay varmış oda şu burnu doktor ne kadar düzeltirse düzeltsin burun eski yamuk haline geri dönebiliyormuş revizyonda olsan tekrar yamulurmuş burun eski yerine meylediyor yani

bana ameliyattan sonra yamulmayacak dedi ama bana yamuk geliyor aksım tekrarladı sanırım

1. ve 2. resimlerdeki kişiyle 3.resimdeki kişi aynı kişi mi?ilk iki resimle 3.resim arasında büyük fark var.burunlar da farklı.ben anlamadım hiçbirşey?

İlk iki resmim ameliyat olduktan sonra üçüncü resim ameliyat olmadan önce ki halim e burunların farklı olması normal değil mi sence

üç resimdeki kişi de benim tabiki üçte kimliğim belli olmasın diye karaladım ilk iki yakın çekim zaten belli olmaz diye karalama gereği duymadım

evet canım muhammed dilbere oldum

yamukluk konusu da şöyle burnum ameliyattan önce yamuktu benim doktor dedi ki kıkırdak hafızası denen bir olay varmış oda şu burnu doktor ne kadar düzeltirse düzeltsin burun eski yamuk haline geri dönebiliyormuş revizyonda olsan tekrar yamulurmuş burun eski yerine meylediyor yani

bana ameliyattan sonra yamulmayacak dedi ama bana yamuk geliyor aksım tekrarladı sanırım

Hımmm aslıda merak ettim nasıl olmuş ama sana öyle geliyordur belki ,öncesinden çok daha iyi olmuştur tahminim..

İlk iki resmim ameliyat olduktan sonra üçüncü resim ameliyat olmadan önce ki halim e burunların farklı olması normal değil mi sence

üç resimdeki kişi de benim tabiki üçte kimliğim belli olmasın diye karaladım ilk iki yakın çekim zaten belli olmaz diye karalama gereği duymadım

canım ben nerden bileyim?yazmamışsın da bu ameliyattan önce,bu da sonraki diye.3.resimde de gözlerin falan kapalı anlayamadım aynı kişi mi değil mi.çok farklı zaten.burnun iyi olmuş ameliyat sonrasında..sorun görmedim.

canım ben nerden bileyim?yazmamışsın da bu ameliyattan önce,bu da sonraki diye.3.resimde de gözlerin falan kapalı anlayamadım aynı kişi mi değil mi.çok farklı zaten.burnun iyi olmuş ameliyat sonrasında..sorun görmedim.

Resimlerin üstündeki açıklama bölümünde belirtmişim hangisi ameliyat öncesi hangii sonrası diye dikkatinden kaçtı sanırım

teşekkür ederim sorunum önden şişler insin biraz onuda ekleyeceğim

Son düzenleme:
bence iyi ki ameliyat olmuşsun
burnun çenene göre kötü duruyormus ameliyattan önce
yamuklugu sorun etme, kavisi gayet hoş olmuş
yamuk olsa da boşvereceksin artık bence önemli olan burnun yandan nasıl durdugu
benim burnum da çok kötü, ameliyat olmak istiyorum ama param yok
bu arada gözlerin benim gözlerime benziyo sevdim :16:

canım yeni burnuna alışamamışsındır sen bence güzel olmuş.. zamanla alışcağını düşünüyorum çünkü ben açıkçası kötü bir fotoğraf bekliyodum beğendim burnunu... en sonki resim estetik olmadan önceki halinmiydi??

Son düzenleme:
canım yeni burnuna alışamamışsındır sen bence güzel olmuş.. zamanla alışcağını düşünüyorum çünkü ben açıkçası kötü bir fotoğraf bekliyodum beğendim burnunu... en sonki resim estetik olmadan önceki halinmiydi??

Evet canım son resim olmadan önceki halim

bence iyi ki ameliyat olmuşsun
burnun çenene göre kötü duruyormus ameliyattan önce
yamuklugu sorun etme, kavisi gayet hoş olmuş
yamuk olsa da boşvereceksin artık bence önemli olan burnun yandan nasıl durdugu
benim burnum da çok kötü, ameliyat olmak istiyorum ama param yok
bu arada gözlerin benim gözlerime benziyo sevdim :16:

Canım çok saol vallahi içime su serptin yandan görünüşü çok önemli bence de eskisine nazaran küçüldü birde burun ucunda şişler inince güzel olacak demişti doktor bende bunlarla teselli bulayım revizyon için hem para biriktirmem lazım hem de micheal jackson gibi olmaktan korkuyorum :)
gözlerimiz de benziyormuş demek eminim senin gözlerde yakıyordur..

Burnunun kalkıklığı güzel, şişliklerden yeni ameliyat olduğunuzu anladım zamanla şişlikler inecek daha sivri bir görünüm olacak, benimde doğal burnumda yamukluk var resimlerde belli oluyor, iki yan profilimde birbirinden farklı ameliyatla düzelltirmek istiyorum ama kararsız kalıyorum.

Son düzenleme:
Back
X