Burnuma bakar mısınız nasıl sizce (fotoğraflı)

Burnunun kalkıklığı güzel, şişliklerden yeni ameliyat olduğunuzu anladım zamanla şişlikler inecek daha sivri bir görünüm olacak, benimde doğal burnumda yamukluk var resimlerde belli oluyor, iki yan profilimde birbirinden farklı ameliyatla düzelltirmek istiyorum ama kararsız kalıyorum.

Moralini bozmak istemem ama şu yamukluk işi varya başa bela bir şey ameliyattan sonra tekrar yamulma olasılığı yüksek her üç hastadan birinde yamukluk tekrarlıyormuş bu çok ciddi bir rakam ama içinde kalacaksa olup sonucu kendin görmelisin belki de sen şanslı gruptasın ben şu an aynaya bakmak istemiyorum şişlikler insin düzelecek diyorum pek inanmasam da buna

Canım zaten 1. ay kontrolünde doktor bey senin için doğru olanı söyleyecektir; ama bir şey söyliyim mi benim çok yakınımda biri yıllar önce estetik olmuştu burnundan ve onun burnunda da bu yamukluk durumu varmış; ama inan ki ben o kadar burun takıntılı olmama rağmen söylenmeden fark etmedim.Senin şuanda takılmanı çok iyi anlıyorum.Çünkü ben de her gün kalkıp bakıyorum burnuma.Şurda şu mu var burda bu mu var diye inceliyorum.Kimsenin göremeyeceği şeyler görüyorum şu şiş halinde. İnşallah yamukluk kalmamıştır; ama kaldıysa da eski burnundan çok daha iyi olmuştur emin ol. Biraz bardağın dolu tarafına bakıp olumlu yanları görmeye çalışmalıyız.

merhaba kızlar bende Muhammet dilberle görüşmeye gidicem burnumda sadece yandan biraz kemik var ama beni rahatsız ediyo ne kadar fiyat istiyo bu konuda ameliyat olan arkadaşım baana yardımcı olabilirmi ???????

Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Rahatsızlığının tekrarlaması hakkında bir bilgim olmadıgından yorum yapamam ancak ameliyat sonrası şahane görünüyor. Bence korkuların oldugu için sorun yapıyorsun. Zamanla alışırsın.

Editör arkadaşlarım konumu rica ediyorum taşımayın zaten burun estetiği bölümüne de açtım aynı konuyu burnumdan dertliyim ve bu bölümde ki arkadaşlarımında görüşlerini almak istiyorum

bugün 23. günüm fotolarımı ekliyorum .. aks var demişti doktor yani yamukluk kıkırdak hafızası yüzünden tekrarlayabilir demişti bu doktorun elinde olmayan bir şey demişti ameliyattan sonra yüzde doksan beş aksın geri gelmeyecek demişti çok sevinmiştim ama şimdi fotolarımı çektim önden yamuk kızlar :14: bu yüzden önden foto eklemiyorum sadece profilden ekliyorum gözlerimin kapalı olduğu ameliyattan önceki halim diğerleri olduktan sonra ben beğenmiyorum burnumu çok şiş galiba ucu da çok sert taş gibi ben çok kalkık istememiştim doktor da hafif kavis vericem demişti böyle bir şey çıktı ortaya işte çarprazdan bakınca da hafif kemik var sanki aks da tekrarladı çok mutsuzum :14::14: keşke olmasaydım :14:

yorumlarınızı bekliyorum

Eki Görüntüle 771245 Eki Görüntüle 771244 Eki Görüntüle 771243

çoook güzel ve doğal

benim burnumdada kemik egriligi vardi
ameliyat olmustum
yan profilden süperdir
ama önden cok dikkatli bakilinca egrilik var
simdiye kadar kimse anlamadi
anlayan cikmadi
birisine ben söyledim aaaa evet dedi
ben öyle yasiyourm valla
gayette memnunum
senin burnunda iyi görünüyor bence

ayrica yeni ameliyat olmussun
sislerin inmesi daha sürer

Son düzenleme:
Önden göremedik ama yan profillerin gayet güzel yamuk burun neymiş bende gör :)
Benim halimi görünce moralin düzelir bence

güzel bi kızsın estetiksiz halini bile sevdim. bence bu kadar dert etme.. tam olarak görüş bildirmemizi istiyorsan ön profilden de görmemiz lazım böyle kısıtlı yorum yapabiliriz.

bence bosa kuruntu yapiyorsun gayet hos olmus bende ameliyat olmayi dusunuyorum tampondan korkuyorum aci veriyormu gercekten:43:

estetik kaygisi ile mi oldun bilemiyorum ameliyati ama ameliyatsiz halin daha karizmatikmis,guclu bir ifade var yuzunde..Ameliyattan sonraki profili ameliyat olmadan onceki profille ayni uzakliktan goremedim fotolardan dolayi ama bir tuhaflik var gibi kavis olmasi gerekenden biraz daha fazla verilmis gibi...fakat dert etme daha cok az zaman gecmis bi kac ay gecsin bakalim,insallah istedigin gibi olur canim

aslında eski halinde güzelmiş çok kötü değilmiş burnun hatta hiç kötü değilmiş :D
yeni halini de gözlerini kapatıp önceki gibi çeksene bi bakalım. yüzünün şeklini ne derece değiştirmiş estetik.
çok yakından olunca anlayamıyoruz.

Back
X