Burnuma bakar mısınız ?

ma0208

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
24
0
86
31

Kızlar merhaba burnumu yaptıralı 7 gün oldu burun deliklerim bu şekilde gözüküyor. Sağdaki yukarda soldaki aşağıda. Doktor ödemden dedi ama düzelmeyecek diye çok endişeliyim. Daha önce bu durumda olup düzelen var mı ?

Ödemleriniz var şuan bunu demek için çok erken benimde ilk başlarda biri yukarıda biri aşağıdaydi burun deliklerimin zamanla oturuyor.Azda olsa asimetrilik kalıyor çoğu burun ameliyatında.Şuan kafanıza bunları takıp strese girmeyin,iyileşme sürecine odaklanın.İnşallah istediğiniz gibi bir burun olur.

merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. bantlar ve tampondan da öyle duruyor olabilir.

Benimki de sizinkine benzer bambaska iki delikti. Çok korkmuştum.
Atel , tampon çıkınca anında düzeldi. Belki öyledir.

Normal. Daha tamponun ve alçın çıkacak. Ödem geçmesi 1 yıl sürüyor tam tamına.

Çok teşekkür ederim Tamamen kusursuz bir burun olmayacağının farkındayım o yüzden hiç o beklentide olmadım. Ameliyattan öncede biraz şekil bozukluğu vardı ona hiç takılmıyordum bile şimdi burun havaya kalkınca bide böyle görünce korktum inşallah düzelir

Yok merak etmeyin yavaşca düzeliyor:)Siz sadece doktorun tavsiyelerine uyun yeter,geçmiş olsun tekrardan:)

merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. bantlar ve tampondan da öyle duruyor olabilir.

Benimki de sizinkine benzer bambaska iki delikti. Çok korkmuştum.
Atel , tampon çıkınca anında düzeldi. Belki öyledir.
ayy öyle mi inşallah benimki de öyledir Bu fotoğrafları tampon çıktıktan sonra çektim. Yarın alçım çıkacak bakalım değişiklik olacak mı umarım böyle kalmaz ya

ayy öyle mi inşallah benimki de öyledir Bu fotoğrafları tampon çıktıktan sonra çektim. Yarın alçım çıkacak bakalım değişiklik olacak mı umarım böyle kalmaz ya
genelde düzeliyor. İnşallah düzelir sizinki de.

Bize de yazın merak ettim :)

Şuan daha çok erken yorum yapmanız için. Aynı şeyleri hepimiz yaşadık sayılır. Benim şuan 3.ayım şimdi bile her sabah farklı tarafda bir şişlik ile uyanıorum. Ödem çok farkettiriyor

bugun 11. gunum olacak ameliyat sonrasi ve bende de durum ayni. gecer diye umuyorum

merhaba 8.günündeyim aynı problemi yaşıyorum. herhangi bir gelişme oldu mu?

Burun delikleri genellikle düzeliyor.Benim iki ameliyatımda da garip görünüyorlardı.3.aydan sonra toparlandılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…