İnşallah düzelir canımEki Görüntüle 2955206 Eki Görüntüle 2955207
Kızlar merhaba burnumu yaptıralı 7 gün oldu burun deliklerim bu şekilde gözüküyor. Sağdaki yukarda soldaki aşağıda. Doktor ödemden dedi ama düzelmeyecek diye çok endişeliyim. Daha önce bu durumda olup düzelen var mı ?
Ödemleriniz var şuan bunu demek için çok erken benimde ilk başlarda biri yukarıda biri aşağıdaydi burun deliklerimin zamanla oturuyor.Azda olsa asimetrilik kalıyor çoğu burun ameliyatında.Şuan kafanıza bunları takıp strese girmeyin,iyileşme sürecine odaklanın.İnşallah istediğiniz gibi bir burun olur.Eki Görüntüle 2955206 Eki Görüntüle 2955207
Kızlar merhaba burnumu yaptıralı 7 gün oldu burun deliklerim bu şekilde gözüküyor. Sağdaki yukarda soldaki aşağıda. Doktor ödemden dedi ama düzelmeyecek diye çok endişeliyim. Daha önce bu durumda olup düzelen var mı ?
İnşallah ya valla çok moralim bozuldu bide profesöre oldumİnşallah düzelir canım
Çok teşekkür ederimÖdemleriniz var şuan bunu demek için çok erken benimde ilk başlarda biri yukarıda biri aşağıdaydi burun deliklerimin zamanla oturuyor.Azda olsa asimetrilik kalıyor çoğu burun ameliyatında.Şuan kafanıza bunları takıp strese girmeyin,iyileşme sürecine odaklanın.İnşallah istediğiniz gibi bir burun olur.
Yok merak etmeyin yavaşca düzeliyor:)Siz sadece doktorun tavsiyelerine uyun yeter,geçmiş olsun tekrardan:)Çok teşekkür ederimTamamen kusursuz bir burun olmayacağının farkındayım o yüzden hiç o beklentide olmadım. Ameliyattan öncede biraz şekil bozukluğu vardı ona hiç takılmıyordum bile şimdi burun havaya kalkınca bide böyle görünce korktum inşallah düzelir
ayy öyle mi inşallah benimki de öyledirmerhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. bantlar ve tampondan da öyle duruyor olabilir.
Benimki de sizinkine benzer bambaska iki delikti. Çok korkmuştum.
Atel , tampon çıkınca anında düzeldi. Belki öyledir.
genelde düzeliyor. İnşallah düzelir sizinki de.ayy öyle mi inşallah benimki de öyledirBu fotoğrafları tampon çıktıktan sonra çektim. Yarın alçım çıkacak bakalım değişiklik olacak mı umarım böyle kalmaz ya
Kesinlikle düzelir.Eki Görüntüle 2955206 Eki Görüntüle 2955207
Sizin durumunuz nasıl?Kesinlikle düzelir.
daha geçen mesajlaştık ya :)Sizin durumunuz nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?