burnuma bakın hele

tual lopez

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
37
3
36
.ç.jpg
WIN_20150318_091132.JPG
WIN_20150318_091126.JPG
WIN_20150318_091129.JPG

burnumu yaptırmak istiorum ne tarz bi operasyon olmalı fiyatı ne olur

öncelikle estetiğe müsait bir burnunuz var.yani ne ince ne de kalın derili.güzel sonuç alırsınız.kemer giderilir,burun ucundaki fazla kıkırdaklar alınır ve burun ucu kaldırılırsa süper olur.çok bilmiş gibi konuştum sanki.naçizane fikrim :)fiyat hakkında hiçbir fikrim yok.ortalama 3 binden başlıyor estetik operasyonları.

estafurullah zati bilgilenme amaclı sordum müsait bi yapısı oldugunu bilmek ayrıca hoşuma gitti :-)

Canım bence hiç gerek yok gayet doğal kendine özgü hoş bir burnun var. Yüzünü sansürlemişsin biraz ama sana da yakışıyor gibi duruyor. Öncelikle kendimizi beğenmeyi öğrenelim bence ufak tefek herkesin kusur var çok aşırı durumlar olmadığı sürece böyle şeylere kalkışılmamalı bence.

Iyi bir doktora yaptirmak istiyorsan en az 7-8 bin TL yi gozden cikarmalisin. Burnuna birkac mudahale ile dogal ve guzel bir goruntu verilebilecegini dusunuyorum. Bende cok kararsizdim ameliyat olmadan once. Herkes de gerek yok burnun zaten guzel dedi ama suan hepsi iyi ki yaptirmissin diyor. Benim doktorum Istanbul'da Dr. Abdulkadir Goksel di. Istersen arastirabilirsin.Muthis bir doktordur. Sevgiler

Fiyat konusunda 7bin lirayı şimdiden gözden çıkartın.hangi doktorun yaptığı çok önemli tabiikide ama memnun kalsanız ya da harika bir sonuç alsanız bile o burnu doğal yöntemlerle hiçbir zaman istediğiniz gibi kullanamayacaginizida gözden çıkartın.burnunuzu beğendim bencede estetiğe çok müsait ama çok karakteristik doğal hali var ve estetiği gerektirecek hali yok.benim sayfamda yaşadıklarıma bakarsanız belki bilgi sahibi olursunuz.vazgecirmek için degil isterseniz yine olacaksiniz zaten benim dememle olmaz.ama hiçbir ameliyatın zaruret olmadan yapılmaması gerektiğinin en iyi örnegıyim.hiçbir memnuniyetsizligim yok güzel oldu sağlıklı oldu.ama sağlıklı olduğunuz halde kendinizi işlevsel kullanamadığınız bi burunla yaşatmayın naçizane tavsiyem.olacaksanizda şimdiden geçmiş olsun

X