Burnuma birşey olmuş mudur?

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
Arkadaşlar bılenler bılır
ama genede soyleyeyım
benım pazartesı alcım ve tamponlarım cıkarılacak
septum egrılıgı, kıkırdak ve ustune rınoplastı gecırdım
zor bır ıyılesme donemım oldu
bır ıkı gundur kendımdeydım aslında

ben dun kendını bılmez bır ınsanla
telefonda 3 saate yakın cogu zaman aglayarak bır kavga yasadım
ve burnum bı an cok gerıldı, burnum dıye cıglık attım canım acıdı baya
cok agladım cunku
burnumdan baya bır sıvı aktı
kan degıl ama
sımdı bısey oldu dıye cok korkuyorum
hocaya sormaya da yuzum yok agladımda bu hale geldım dıye
kendıme zarar vermıs mıyımdır
eger oyleyse o telefondakı Allah ondan razı gelmesın ınsallah:Saruboceq:

canım yaa ben birazdan Veli beyin yanına gidicem sorarım senin için hemennn de yazarım buraya sıkma canını çok ciddi bişey değildir kafana takıp kurcalamada bence düşünmemeye çalış

kısssssssssss ilahiiii aglamaktan nolcak sanki:)
korma hiç bşycikler olmas:)
benim 1 sene olduuu ve hala aglarsam şişiyo gerginleşiyo:)bunlar normal şeyler cnmm artık eski burnun gibiii olmas çok hassas olur:)

canım bır an burnum cok geıldı bole cekıldı gıbı
ustunde alcılar var
cok korkuyorum tam kaynama donemınde:(

canım bır an burnum cok geıldı bole cekıldı gıbı
ustunde alcılar var
cok korkuyorum tam kaynama donemınde:(

olmaz olmaz bişey. ben ameliyattan ağlayarak uyanmıştım. hem de ne ağlama. hüngür hüngür. daha ayılırken yani.
üstünde bantlar, daha da önemlisi alçı var, o halde kemiklerin kıkırdakların hareket etme şansı yok.

ınsallah oyledır tatlım
ıyıkı yazmısım buraya
kac gundur sıkıntısını cekıyorum
eger onun yuzunden bırsey olduysa kendımı affetmeyecektım
onu zaten affetmem de

Allah razı gelmesın

ınsallah oyledır tatlım
ıyıkı yazmısım buraya
kac gundur sıkıntısını cekıyorum
eger onun yuzunden bırsey olduysa kendımı affetmeyecektım
onu zaten affetmem de

Allah razı gelmesın

Canım geçmiş olsun, Allah'ın izniyle hiçbişeycik olmamıştır, mimik hareketi yapmadığın sürece bişey olmaz, mimik hareketini de sürekli yapmayacaksın yoksa ara ara hepimiz gülüyoruz, ya da ağlıyoruz, ya da hayret ettiğimiz bişey olduğunda gözlerimizi ve ağzımızı açıp suratımızı gerdirerek aaa diyebiliyoruz, bişey olmamıştır, telefondaki kişiyide salla gitsin şekerim şimdiden böyle ağlatan yarın neler yapar, hadi üzülme yoktur bişey, ama devam ettirme bu olayı canını sıkarsan psikolojin bozulur, zaten hasta psikolojisiyle hepimizin morali bozuk oluyor, pazartesi doktorun baktığında hiçbişey olmadığını söyler, emin ol opuyorumnanaktan

Canım geçmiş olsun, Allah'ın izniyle hiçbişeycik olmamıştır, mimik hareketi yapmadığın sürece bişey olmaz, mimik hareketini de sürekli yapmayacaksın yoksa ara ara hepimiz gülüyoruz, ya da ağlıyoruz, ya da hayret ettiğimiz bişey olduğunda gözlerimizi ve ağzımızı açıp suratımızı gerdirerek aaa diyebiliyoruz, bişey olmamıştır, telefondaki kişiyide salla gitsin şekerim şimdiden böyle ağlatan yarın neler yapar, hadi üzülme yoktur bişey, ama devam ettirme bu olayı canını sıkarsan psikolojin bozulur, zaten hasta psikolojisiyle hepimizin morali bozuk oluyor, pazartesi doktorun baktığında hiçbişey olmadığını söyler, emin ol opuyorumnanaktan

canım işte mımık hareketı yaptım o zaman gerıldı ve acıdı ondan korkuyorum
aglarken hıckırırsın ya yuzunu burusturup

ınsallah canım
ınsalalh bısı olmamıstır
dıger mesele ıcınde Allah razı gelmesın dıyorum

Canım millet neler yapıyor neler, darbe almadığı sürece korkma, ama devamının olmaması için dikkat et.

Diğer mesele içinde salla gitsin derdine yansın bırak. opuyorumnanaktan

Canım hiç korkmaa ben ameliyatımdan 1 hafta sonra gece uyurken rüyamda bembeyaz br tavşanın yüzüme atladığını gördüm gözümü bi açtım bembeyaz bunumdaki bantları görüp rüyam gerçek oldu sandım efleks olarak can havliye öyle bir vurdumki burnumaa o an ölüyorum sandım çektiğim acıyı anlatamam gitti burun dedim. 2 gün sonra ananeme şaka yapmak için arkadan eğilerek sarılacaktım o da refleks işte kolunu öyle bir savurdukii, dedim bu sefer kesinnn giti ama burnum açıldığında rüya gibiydi hiçbirşe olmadı hatta darbeler daha mı küçülttü ne? kaydirigubbakcemile3 Şuan burnum böyleee opuyorumnanaktan Bana bişi olmadıysa o kadar darbeden sonra, kasılmaktan felan hiiiç bişe olmaz canım korkmaaa opuyorumnanaktan Acır sadece onu bi hsar olarak dşünme tatlım.

İçini ferah tut canım, dr alçıyı çıkarttıktan sonra kemik kaynamış mı diye öyle bir bastırıyorki:)))) bir şey olsa o zaman olurdu.. merak etme ;) bu arada perisokso çok güldürdün beni:))))

Son düzenleme:
ya baya bı zaman gecmıs ama mrk ettım gercekten bı sorun oldumu buruna,benm de 17.gun ufak tefek darbeler aldım ama odemlı oldugu ıcın pek bellı olmuyo bsy,senın burunda bı sorun oldumu

Back
X