Burnuma estetik yaptırayım mı ? Resimli

Enjolras

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
448
78
28
26
Ameliyat olmaktan korkuyorum. Kararsızım. ucu düşük sadece. boyutu küçük ve kemer yok.
bir de ön profilden hafif simetrizlik var sanırım. lütfen eleştirir msinizi ? ameliyat olmaya değer mi sizce.? Sonuçta doktor da harikalar yaratacak değil diye düşünüyorum. ama sizlerin de fikrini merak ediyorum

Mutlaka bir değişim olacaktır. Eğer rahatsızsanız yaptırın yani. İhtiyacınızın olup olmadığı tamamen sizinle alakalı bir durum.

Bence estetiğe hiç ihtiyacı yok zaten küçük bir burnun var hiç kusuru yok ucuda düşük gelmedi bana.

Mutlaka bir değişim olacaktır. Eğer rahatsızsanız yaptırın yani. İhtiyacınızın olup olmadığı tamamen sizinle alakalı bir durum.
tabii ki benle alakalı. ben insanların düşüncelerini merak ediyorum. akıl akıldan üstündür :))

Sen bilirsin canım ama fikrimizi soruyorsan bence gerek yok. Burnun gayet iyi duruyor. Uç kısmını belki sadece ufak kaldırtabilirsin o da belki dolguyla falan çözümlenebiliyordur.

Burnunuz iyi gorunuyor bence ama yine de estetik düsürseniz benimle özelden iletisime geçebilirsiniz

Bence hic gerek yok simdilik....ama 20 yil sonra burnun sekli degisiyor biraz soyliyim
Belki o zaman...ama simdilik cok tatli burnun

Takıntı yaptıysan biz ne desek de fayda etmez çünkü insan bir kere taktı mi takıyor ama bence gerek yok, daha doğrusu değmez çok kusurlu bir burun değil. Bu ameliyat sonrası süreç çok sıkıntılı bir de deformite riski var ki evlerden ırak.

Bence yaptır çok değişirsin yüz hayların çok güzel çok hoş olursun ben hiç pişman değilim iyiki yaptırmışım çok değiştim bence işinde uzman bir doktor bul yaptıgı burunlara bak bence derim

Valla tekrar baktım yüz hatların harika hafif kavisli bir burun seni inanılmaz güzel yapar

Valla tekrar baktım yüz hatların harika hafif kavisli bir burun seni inanılmaz güzel yapar
canım kendi fotonu özelden atar mısın ? ankarada mı yaptırdın ?
ameliyat sürecinden ve daha beter olmasından korkuyorum. yazın yaptırsam 2 ayda okula hazır olur muyum ?

Atayım bak fotg iyleşmeye gelince 15 günde toparlanıyorsun belli olmuyor ama ödemler zaman alıyor oda inip gidiyor zaten hayatını etkilemez

Atayım bak fotg iyleşmeye gelince 15 günde toparlanıyorsun belli olmuyor ama ödemler zaman alıyor oda inip gidiyor zaten hayatını etkilemez
Aynen valla siman güzel zaten hafif kavisli bir burunla inanılmaz olursun ama kavisli azcık yanlardanda incelir şuan çok geniş duruyor
canım ben en kötü fotolarımı atmıştım. şimdi sana özelden sansürsüz fotolarımı atıcam son fikrini söyle

Bence sakın yaptırma!!! Ben çok pişmanim yüzüm çok değişti. En çok psikolojim bozuldu mutluluğu gidiyor insanın kendini aynada taniyamayinca. Burda bi kaç kişiye özelden fotolarımı yolladım çok takıntı yaptın çok güzel olmuş eskisinden çok daha iyi felan dediler. Öyle olabilir başkaları için ama ben nefret ediyorum şu an ki burnumdan. Ameliyat olduktan sonra estetiğe karşı nefret oluşturdum. Gerçekten gereksiz şeyler sonradan anlıyor insan. Risk çok büyük. Şuradan azıcık buradan hafif diye bir şey yok. En küçük değişikler gözüne o kadar büyük gelecek ki. Benden tavsiye kendini sevmeyi öğren. Olduğun gibi. Sen çok güzelsin ben kemerli burunları kıskanır oldum inanır mısın. Kendinle barışık ol hele ki böyle kararsızsan hiç yaptırma derim! Mutlu olanlar var tabi yok demiyorum. Ama ben çok fazla mutsuz olanlari tanıyorum. Beni bulmaz deme. Daha beter olamaz diye düşünme. Bu riskleri göze alabiliyorsan yaptır...

Pisman bir kisi olarak yapma diyorum. Hafif bir degisim istiyorsan dolgu yaptir, ama kesinlikle bicak altina yatacak kadar bisey yok. Burnun kucuk, yuzune uyumlu. Estetik olursan daha kuculur, ve yuzune bir uyumsuzluk verir, yuz asimetreligin bozulur. Pisman olursun. Burnun daha buyuk ve baya kemerli olsaydi dusunebilirdin, ama oyle bisey yok.

benimde ucu düşük ameliyatım 7 ay önce olacak doktorum 10 dk bi işlemle ucu kaldıracak ve törpüleme yapacak burnunuzu tekrardan actirmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…