Bence estetiğe hiç ihtiyacı yok zaten küçük bir burnun var hiç kusuru yok ucuda düşük gelmedi bana.
tabii ki benle alakalı. ben insanların düşüncelerini merak ediyorum. akıl akıldan üstündür :))Mutlaka bir değişim olacaktır. Eğer rahatsızsanız yaptırın yani. İhtiyacınızın olup olmadığı tamamen sizinle alakalı bir durum.
Burnunuz iyi gorunuyor bence ama yine de estetik düsürseniz benimle özelden iletisime geçebilirsiniz
Valla tekrar baktım yüz hatların harika hafif kavisli bir burun seni inanılmaz güzel yaparBence yaptır çok değişirsin yüz hayların çok güzel çok hoş olursun ben hiç pişman değilim iyiki yaptırmışım çok değiştim bence işinde uzman bir doktor bul yaptıgı burunlara bak bence derim
öyle mi diyosun ya ? bak vazgeçmiştim aklıma soktunValla tekrar baktım yüz hatların harika hafif kavisli bir burun seni inanılmaz güzel yapar
canım kendi fotonu özelden atar mısın ? ankarada mı yaptırdın ?Valla tekrar baktım yüz hatların harika hafif kavisli bir burun seni inanılmaz güzel yapar
Aynen valla siman güzel zaten hafif kavisli bir burunla inanılmaz olursun ama kavisli azcık yanlardanda incelir şuan çok geniş duruyoröyle mi diyosun ya ? bak vazgeçmiştim aklıma soktun
Atayım bak fotg iyleşmeye gelince 15 günde toparlanıyorsun belli olmuyor ama ödemler zaman alıyor oda inip gidiyor zaten hayatını etkilemez
canım ben en kötü fotolarımı atmıştım. şimdi sana özelden sansürsüz fotolarımı atıcam son fikrini söyleAynen valla siman güzel zaten hafif kavisli bir burunla inanılmaz olursun ama kavisli azcık yanlardanda incelir şuan çok geniş duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?