Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamadım ? detay verir misin. ameliyatsız mı kaldıracak ?benimde ucu düşük ameliyatım 7 ay önce olacak doktorum 10 dk bi işlemle ucu kaldıracak ve törpüleme yapacak burnunuzu tekrardan actirmayin
çok teşekkür ederim çok güzel konuştun :)) 2 kere okudum. bana özelden fotonu atar mısın ?Bence sakın yaptırma!!! Ben çok pişmanim yüzüm çok değişti. En çok psikolojim bozuldu mutluluğu gidiyor insanın kendini aynada taniyamayinca. Burda bi kaç kişiye özelden fotolarımı yolladım çok takıntı yaptın çok güzel olmuş eskisinden çok daha iyi felan dediler. Öyle olabilir başkaları için ama ben nefret ediyorum şu an ki burnumdan. Ameliyat olduktan sonra estetiğe karşı nefret oluşturdum. Gerçekten gereksiz şeyler sonradan anlıyor insan. Risk çok büyük. Şuradan azıcık buradan hafif diye bir şey yok. En küçük değişikler gözüne o kadar büyük gelecek ki. Benden tavsiye kendini sevmeyi öğren. Olduğun gibi. Sen çok güzelsin ben kemerli burunları kıskanır oldum inanır mısın. Kendinle barışık olhele ki böyle kararsızsan hiç yaptırma derim! Mutlu olanlar var tabi yok demiyorum. Ama ben çok fazla mutsuz olanlari tanıyorum. Beni bulmaz deme. Daha beter olamaz diye düşünme. Bu riskleri göze alabiliyorsan yaptır...
Özelden mesaj yazdımçok teşekkür ederim çok güzel konuştun :)) 2 kere okudum. bana özelden fotonu atar mısın ?
siz yaptırdınız mıBence hic gerek yok gayet normal cok buyuk veya sorunlu burun degilse kimse yaptirmasin cok riskli..
neden memnun değilsiniz ? benim burnumun sadece ucu düşük. onu yaptırsam bi sıkıntı olur mu?Evet yaptirdim yaptirmaz olaydim
tabii ki benle alakalı. ben insanların düşüncelerini merak ediyorum. akıl akıldan üstündür :))
Bence dertsiz başınıza dert açmayın hiç kafaya takılacak bir problem gözükmüyor burnunuzda :)
dolgu nereye yapılacak ki bu buruna ? ayrıca dolgu 1.5k falandır. ve 2 yıl da kalıcılığı var. 6k ya burun estetiği yaptırsam daha karlı xdBöyle bi burnum olsa ameliyat olmazdım, dolgu düşünebilirdim.
Tatlım bak burdaki yorumları dikkate al. Benim başıma gelmez deme. Ben kemerli ucu düşük burnumu mumla arıyorum. Burnumda bir sürü hata var. Hatayi da gectim yüzümle alakasız. Hsyatini karartma doğal olan en güzeli