Biz burada kendimizi paralıyoruz ama olay doktorda bitiyor.
burun ameliyatından sonra masajla falan o burun göçmez. Ben de aynı doktora ameliyat oldum kulak ameliyatı, ilk 1 ay iyiydi. yani çok iyi olmasa da iyiydi. 3-4 ay sonra açılmaya başladı.
Nasıl oldu bu iş. Benim zerre hatam yok olayda. 3 ay kafamın üstüne yatmadım. kulağıma birşey dokunmadı desem yeri.
Bu işlerde paran varsa iyi oluyorsun. öyle devlet hastanelerinde falan olmuyor bu işler.
Oluyorsa da çok büyük şansın olması lazım.
Ha doktorun umrunda mı. Yaptı gitti işte. Bir hastane olmazsa diğerinde çalışır. İyi yaptığı ameliyatların da fotosunu çeker kendine referans olur. Kötü yaptıkları ne olacak. Onu zaten bilen yok...
Hakikaten de şans işi ya, al işte aynı doktorun başka bir hatası daha. Şimdi kendisi özel hastanede bir başka hekimle çalışıyor sadece ikisi var.
Birde ben ameliyat olmadan önce çok çok araştırdım, gidebileceğim ve şartlarının bana en uygun olduğu doktor buydu, ondan önce bir kaç kişiyle görüştüm bir kadın göğüs büyütme ameliyatı olduğunu ve bu doktordan çok memnun olduğunu söylemişti, başka bir kadının ise arkadaşına burun estetiği yapmış kadın çok güzel oldu arkadaşımın burnu ve şuan çok doğal duruyor diyince ben de aldım gazı, tamam oluyorum dedim. Düşünün, bu özel bir ameliyat, hani bel fıtığı ve ya beyin ameliyatı gibi değil, insanın kendi isteğiyle olduğu bir şey.
Ben artık bir şey demiyorum, üniversiteyi bitirip para kazanmaya başlayınca gidip en kaliteli doktora ikinci ameliyatımı olacağım.