Lekeler, Çiller Burnumda geçmeyen kızarıklık :(

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Albeni7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2015
5.306
4.936
123
Merhaba arkadaşlar, cildim genel olarak problemli değil . Yalnız t bölgem yağlı ve siyah noktalarla başım dertte. Burnundaki siyah noktaları sıktıktan sonra oluşan kızarıklık, aylardır geçmiyor. Ufacıktı, şimdi yanında birkaç tane daha oluştu. Şuan doktora gitmedim , bayram ağzı uygulanan tedavilerden sonra yüzümde soyulma, falan olmasın diye. Şimdilik fondotenle kapatıorum ama kafama takılmaya bşladı ve takıntılı bir insanım . Nette araştırdığım kadarıyla kılcal damar genişlemesi diyor.
sizce damar genişlemesi mi yaşayan bileniniz varmı .?okuyan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim . :KK43:Eki Görüntüle 2010805

Son düzenleme:
bende de daha demin aynısı oldu tüm sitelere baktım çözüm yok en son buraya geldim burada da nereden paylaşım yapılacağını bilmyorum çok zor durumdayım

bende de daha demin aynısı oldu tüm sitelere baktım çözüm yok en son buraya geldim burada da nereden paylaşım yapılacağını bilmyorum çok zor durumdayım
Bendeki damar genişlemesi gibi birşeydi sanırım , sıcaklarda ve özellikle banyo sonrası daha belirgin bir hal alıyordu.
zamanla , görünmeyecek kadar kayboldu , ama yanağımda yine küçük birtane var ve geçmiyor :(

Back
X