Burnumda kavis var mı?

Üzülmenizi istemem ama burnunuzun eski haline göre tek farkı burun sırtının gereksiz oyulmuş olması. Bu kadar oyulunca da önden geniş görünüyor burun. Başarısız bir operasyon olmuş. Revizyon düşünürseniz aynı doktora kesinlikle olmayın.

Üzülmenizi istemem ama burnunuzun eski haline göre tek farkı burun sırtının gereksiz oyulmuş olması. Bu kadar oyulunca da önden geniş görünüyor burun. Başarısız bir operasyon olmuş. Revizyon düşünürseniz aynı doktora kesinlikle olmayın.
Peki sizce neden sırtımı bu kadar oymuş olabilir

Gerçekten yakışmış mı teşekkür ederim revizyona gerek yok mu yani 🙏🏻
Ve son bir soru sizce kavisim kaydırak gibi mi duruyor yoksa tam kıvamında mı?
Kaydırak gibi değil burun ucun güzel ayarlanmış. Galiba estetikten sonra şişlik inince bir korku oluyor insanlarda, okuduğum bütün sorular böyle telaşlar içeriyordu. Bence şuan çok güzel durmuş yuzunde. Kendinle oynama derim tabi sen nasıl mutlu olacaksan karar senin.

Kaydırak gibi değil burun ucun güzel ayarlanmış. Galiba estetikten sonra şişlik inince bir korku oluyor insanlarda, okuduğum bütün sorular böyle telaşlar içeriyordu. Bence şuan çok güzel durmuş yuzunde. Kendinle oynama derim tabi sen nasıl mutlu olacaksan karar
Çok teşekkür ederim 🙏🏻 böyle zamanlarda dışarıdan görüş çok önemli oluyor
Kaydırak gibi değil burun ucun güzel ayarlanmış. Galiba estetikten sonra şişlik inince bir korku oluyor insanlarda, okuduğum bütün sorular böyle telaşlar içeriyordu. Bence şuan çok güzel durmuş yuzunde. Kendinle oynama derim tabi sen nasıl mutlu olacaksan karar senin.

Peki sizce neden sırtımı bu kadar oymuş olabilir
Kavis yapmaya çalışmış, siz memnunsanız sorun yok başkaları ne der diye düşünmeyin önemli olan sizin kendinizi mutlu hissetmeniz. Revizyonla kıkırdak ekleyip düzeltebilirler ama operasyonu yapacak olan kişi önemli. Doktorunuz kim çok merak ettim.

Kavis yapmaya çalışmış, siz memnunsanız sorun yok başkaları ne der diye düşünmeyin önemli olan sizin kendinizi mutlu hissetmeniz. Revizyonla kıkırdak ekleyip düzeltebilirler ama operasyonu yapacak olan kişi önemli. Doktorunuz kim çok merak ettim.
Çok mu kötü yani evet çokk hafif kavis olabilir demiştim ama kötü bi görüntü istememiştim tabii ki. Doktor ismi söyleyebiliyor muyuz acaba?

Yani çok şikayetçi değilim. Ufak bi dolgu ile de halledilebilir aslında

Yani çok şikayetçi değilim. Ufak bi dolgu ile de halledilebilir aslında
Dolgu yapılmış buruna tekrar operasyon yaptırmayı düşünürseniz çoğu doktor kabul etmiyor bu konuyu iyi araştırmadan karar vermeyin. Ama dediğim gibi kimsenin ne düşündüğü önemli değil siz güzel hissediyorsanız gerisi teferruat.

Back
X