Burnumda kemer mi beliriyor?

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
931
676
103
Merhaba ameliyat olali 2bucuk ay oldu. Son zamanlarda masaj yaparken girinti cikinti farkediyordum. Doktora soyledim iyilesme surecinde kemigin odemlendigini zamanla gececegini soyledi. Ama bugün bi açıdan bakinca burnumun kemerli.gorundugunu farkettim. Doktoruma mesaj attm ama haftasonu henuz cvp alamadim. Bu normalmi yani korktum acikcasi. Bildiğiniz kemerli bir gorunum var odemden ziyade. Yandan goruntude bariz kemer yok ama bi açıdan goruntu ckk kotu.
20230521_113719.jpg
20230521_114552.jpg
20230521_114535.webp
20230521_113329.jpg

Eklentiler

• 20230521_114840.webp
    20230521_114840.webp
    21 KB · Görüntüleme: 142
Aksonometrik fotoğraflarda hafif bir kemer var, yan profilde hiç görünmüyor. Ödem olabilir gibi düşündüm bu yuzden ama bu sadece bir düşünce kesinlikle uzman değilim ben daha yeni dr secme aşamasındayım.

Aksonometrik fotoğraflarda hafif bir kemer var, yan profilde hiç görünmüyor. Ödem olabilir gibi düşündüm bu yuzden ama bu sadece bir düşünce kesinlikle uzman değilim ben daha yeni dr secme aşamasındayım.
Insallah odemdir ama odem daha yumusak oluyor diye biliyorum. Biraz sert bi kemik geliyor elime .tsk ederim yorum icin

Aynı sorun bende de var 9. Aydayım hala ödem olduğuna inanmıyorum. Masajlari da yaptım.... kavissiz bir burun için ameliyat olduğum için her dakika üzüntü halindeyim doktor lokal törpüleme yaparız dedi bir seneye kadar beklemek istemiştim ben düzelir diye gördükçe moralim bozuluyor. Umarım senin doktorun da yapar..

Aynı sorun bende de var 9. Aydayım hala ödem olduğuna inanmıyorum. Masajlari da yaptım.... kavissiz bir burun için ameliyat olduğum için her dakika üzüntü halindeyim doktor lokal törpüleme yaparız dedi bir seneye kadar beklemek istemiştim ben düzelir diye gördükçe moralim bozuluyor. Umarım senin doktorun da yapar..
Bende duzelecegiini dusunmuyorum acikcasi. Sizin kacinci ayda oluştu. Yani bana kemik iyilesme surecinde boyle olabilir dedi. Ama disardan belli olmuyodu .su an disardanda belli olmaya başladı

Burun üst kemik kısmı ödemi inince daha belirgin oldu cildim yağlı ve kalın deri. Gaga burun deformitesi diye bir şey var ben ona benzetiyorum.. ilk aylarda ödemden kaynaklı bu kadar belirgin değildi şimdi kemerli gorunuyor...

Ameliyat sonucu gayet güzel, umarım geçer ama ben şöyle düşünüyorum her buruna her istediğimiz olmayabilir ama doktorun bunu yapamam demesi gerekir ki beklentimizi ona göre ayarlayalım :( burun kuculmeyecek görsel olarak kavisli olmayacak ise neden ameliyat olalım ki .. iyilesme süreci sancılı geçiyor ilk günden şekli güzel olanlardaki şanstan istiyorum

Ameliyat sonucu gayet güzel, umarım geçer ama ben şöyle düşünüyorum her buruna her istediğimiz olmayabilir ama doktorun bunu yapamam demesi gerekir ki beklentimizi ona göre ayarlayalım :KK43: burun kuculmeyecek görsel olarak kavisli olmayacak ise neden ameliyat olalım ki .. iyilesme süreci sancılı geçiyor ilk günden şekli güzel olanlardaki şanstan istiyorum
Keske. Ilk gunler daha iyiydi .odemli ve buyuk tu ama daha sorunsuz duruyordu. Şu an her masaj yaptigimda elime gelen o kemik moralimi.yerle bir ediyor. Umarim odemdir.ne kadar zor bir.surecmis

Doktorunuza da sorun ama ben olsam daha fazla masaj yapmazdım

Sadece mantık yürütüyorum . Kemikli olan bölgeye masaj yapmak kemiği ortaya çıkarmaz mı ?
Bilmiyorum ki. 1.ay kontrolunde masaja baslayalim dedi doktor. Bi dahaki kontrol 6.ayda dedi. Bende 1.aydan itibaren basladim masaja. Acikcasi hic bu sekilde dusunmemistim arastirayim bi .tsk.ederim

bir doktor var galiba Prof Dr. Salih AYDIN burun iyileşme sürecinde burunda kemer gibi yapılar oluşabilir dokuların iyileşme aşamasında yaşanan durumlar demişti videosunda o videoyu izlerseniz belki bir fikir oluşturabilir size daha çok erken masaj önerdimi doktorunuz burun sırtına

Back
X