Aklıma şey geldi ya, üni 1 ya da 2deyiz, (Sanırım 2deydik diğer kampüs olmalı) neyse; deney bitmiş çıkmışız grupça, erken bitirmişiz, otobüse binmişiz merkeze gidiyoruz. Artık oradan da herkes kendi planınca bir şeyler yapacak vs.
Kışın bağrındayız o sıra, çevremizdeki her 3 kişiden biri salyalı sümüklü peçeteli grip halde.
Ayakta gidiyoruz 4-5 arkadaş, samimi bi kız arkadaş işte grip, elinde peçete geziyor; bi muhabbet açıldı hatırlamıyorum birimiz bi espri yaptık gülmeye başladık, bu kızın da aklına bir şey geldi esprinin devamına ekleme yapacak atlarken "Hıhh" diye bir güldü, ömrümde ilk kez bir sümüğün çizgi film harici ciddi ciddi burunda baya belirgin şişip patlayabildiğine ve o "Hıh" şeklinde gülme-akla ani komikli bir şey gelmesi tepkisi arasındaki devasa kontrolden çıkışına şahit oldum.
Kızı utandırmayalım diye sağa sola baktık, görmemiş gibi yapmaya çalıştık ama mümkün değil, salağa yatmak da ayrı hakaret olacak kıza, ben dayanamadım gülmeye başladım zaten tipine. "Ne gülüyosun" diyordu burnunu peçeteyle silmeye çalışırken. Neye güleceğim abi güleceğim diye beynini çıkardın dışarı. Relaks yani insanlık hali olabilir diyeyim.
Arkadaşım okuyup hatırladıysan evet o sana hyvan gibi gülen arkadaşın benim. İfşalama.