• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumda sümük varmış😨

Ben biraz takintiliyim boyle seylerde. Surekli kendimi kontrol ederim telefon ekranindan bile..

Ama yani insaniz neticede ve bunlar olabilecek seyler. Burnumuzun icinde gozumuz yok ki nasil gorelim her saniye ne var ne yok.. Telefon ekrani da bir yere kadar.. 😂 Anlik birsey bu.. Cok takma kafana..

Ben biraz takintiliyim boyle seylerde. Surekli kendimi kontrol ederim telefon ekranindan bile..

Ama yani insaniz neticede ve bunlar olabilecek seyler. Burnumuzun icinde gozumuz yok ki nasil gorelim her saniye ne var ne yok.. Telefon ekrani da bir yere kadar.. 😂 Anlik birsey bu.. Cok takma kafana..
Aslında takma sebebim bu kişi dış görünüşüne çok düşkün. O yüzden böyle şeylere takılır gibime geliyor. Bi de hakikaten hiç güzel durmuyordu..

Ortaokulda bende varmis gormusler ve dalga gecmislerdi benimle ordaki kizlarda pecete verdiler bana al sil diye. O an cok utanmis kendimi ezik gbi hissetmis ama inat etmis silmemistim. Hatta gülenlere de dönüp olabilir insanlik hali sizinde götünüzde b.k var hahahs diye kendimle çelişmiştim. Hersey unutuluyor 😂😂😂

Offf gerçekten biraz utanç verici canım ama senden gerçekten hoşlanıyorsa bunu çok takıcağını düşünmüyorum:)) aklıma Bi anım geldi.. Bi gün ben arkadaşım ve onun erkek arkadaşı havuza gitmiştik.. Sudan çıkarken çocuğun yüzüne baktığımda çocuğun burnunda baya baya yeşil Bi yaratık vardı sonra kayboldu o ordan neyse bende sudan çıktım havlumu aldım kurulandım filan baya geçti kameradan suratımı düzelteyim dedim bir de ne göreyim o sümük benim yüzümde :işsiz: havluma silmişşşşş🤢🤢🤢🤢🤢 çok fena olmuştum :((

Bazı yorumlara çok güldüm Kızlar ya Allah’ta sizi güldürsün 😂
Konu sahibi, takma kafana falan demeyeceğim benimde başıma gelse sümüğü gördüğüm an kanım çekilirdi heralde.
Birde flört aşaması olunca insan böyle şeylere daha çok dikkat ediyor.
Bu saatten sonra da tutup burnunda sümük vardı diyecek hali de yok o yönden rahat ol. Ama biriyle konuşurken burnuna baktığını falan anlıyor insan belki görmemiş bile olabilir, hep gözüne bakarak mi konuştu? Mesela biri benim burnuma veya dudağıma bakarak konuşunca hemen anlıyorum kontrol ediyorum çaktırmadan telefona falan bakarak.
Bir ihtimal de olsa görmemiş olabilir

Biz eşimle ilk defa buluşacağız. Evde benim iki tane kedim vardı o zamanlar, (şimdi 4) kedileri çok severim. Kedi sevmeyen biriyle de yapamam herhalde. Neyse tüyleri her yere yapışır bunların ben de itina ile kıyafetlerimi temizledim. Siyah pantolon giyeceğim onu da en sona sakladım, kapının yanına yüksekçe bir yere astım. Makyajım herşeyim tamam tam kapıdan çıkacakken en son onu geçirdim üstüme kapıdan fırladım ki kediler sürtünmesin. Eşimle buluştuk oturuyoruz baktım adamın üstü başı kedi tüyü içinde. Farkettiğimi anladı ve "çok temizlemeye çalıştım ama çıkmamış, evde kedi var da" dedi kaç tane? dedim "9 tane" dedi... ve ilk görüşte aşk :KK200: ...
Kız baktın mı onun da burnunda sümük var mıydı?

Son düzenleme:
Biz eşimle ilk defa buluşacağız. Evde benim iki tane kedim vardı o zamanlar, (şimdi 4) kedileri çok severim. Kedi sevmeyen biriyle de yapamam herhalde. Neyse tüyleri her yere yapışır bunların ben de itina ile kıyafetlerimi temizledim. Siyah pantolon giyeceğim onu da en sona sakladım, kapının yanına yüksekçe bir yere astım. Makyajım herşeyim tamam tam kapıdan çıkacakken en son onu geçirdim üstüme kapıdan fırladım ki kediler sürtünmesin. Eşimle buluştuk oturuyoruz baktım adamın üstü başı kedi tüyü içinde. Farkettiğimi anladı ve "çok temizlemeye çalıştım ama çıkmamış, evde kedi var da" dedi kaç tane? dedim "9 tane" dedi... ve ilk görüşte aşk :KK200: ...
Kız baktın mı onun da burnunda sümük var mıydı?
Yaaaaa çok tatlıı. Hayır yoktu,zaten tipe aşırı dikkat ediyor

:)) hiç sorun yaratacak bir şey değil bence. Farkında değilmişsiniz sonuçta. Rezil olduğunuzu düşünmüyorum. Komik bir anı olarak kalır sadece.

Bizim de esimle ilk bulusmamizda benim burnumda sumuk vardi. Ben tabi farkettim burnumda kuru biseyler ama napsam nasil lavaboya kacsam diye firsat kolluyorum. Muhabbet de sardi kalkamiyorum. Tam lavaboya gideyim diye cantami almaya yelteniyorum hoop bi konu aciliyor oturuyorum 😁 Adam bana pecete uzatti en son. Surda bisey var istersen al diye :olamaz: Bulamadim bile o an telastan. Isik hiziyla lavaboya kactim 🤭 Baya da buyukmus yani adamda iyi mide var 🤦‍♀️

Yaaaaa çok tatlıı. Hayır yoktu,zaten tipe aşırı dikkat ediyor
Birdahaki görüşmenizde(inşallah 😜)
makyaj yaparken burnun olduğu yere farı biraz fazla sür.
"Amann şu makyaj yapma işini bir türlü beceremiyorum hep elime yüzüme burnuma bulaştırıyorum" :KK53: de.
Kurumuş Allahtan. :KK53:
Ama ciddi ciddi burnundaki şeyin varlığını fark ettiyse işin yaş :KK53:
Yanında o sırada ayna yoksa play storeden ayna uygulaması var telefonuna indir arada kontrol etmek lazım insanlık hali. :KK16:
Onun da olur elbet bir falsosu takılma boşver😜

Aslında takma sebebim bu kişi dış görünüşüne çok düşkün. O yüzden böyle şeylere takılır gibime geliyor. Bi de hakikaten hiç güzel durmuyordu..
:rolleyes: tümük için hiç hakketten güzel durmuyordu mu dediniz yanlış okumadim 😂
Bir tümük nasıl güzel durabilir😂
Bende çok rahatsız olurdum öyle karşımda biri otursa çok hoslanmadiysam ki bu coook olmalı sogurdum sanirim.

Back
X