• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumda sümük varmış😨

Selam hanımlar bugün hoşlandığım ve hafif flörtümsü olan kişiyle oturuyorduk burnumda bir gariplik hissettim ama takmadım çok. Eve bırakırken asansör aynasında fark ettim burnumda sümük varmış ve görünüyordu sanırım rezil oldum ve çok utanıyorum. Hele gülerken falan acayip belli olmuştur. Rezil oldum resmen hani tamam olabilir ama tadı kaçmıştır illaki..
yani hissetmişsinde rahatsız olup bi wcye gideydinde temizleyedin keşke kötü bi durum

dişimde yediğimiz yemekten sonra kalan yiyecek parçasını flörtümle ayrıldıktan sonra gördüğümden beri datelerimde telefonumu çıkarır bildirim gelmiş gibi yapar kameradan kendime bakarım. siz de yapın

Bizim de esimle ilk bulusmamizda benim burnumda sumuk vardi. Ben tabi farkettim burnumda kuru biseyler ama napsam nasil lavaboya kacsam diye firsat kolluyorum. Muhabbet de sardi kalkamiyorum. Tam lavaboya gideyim diye cantami almaya yelteniyorum hoop bi konu aciliyor oturuyorum 😁 Adam bana pecete uzatti en son. Surda bisey var istersen al diye :olamaz: Bulamadim bile o an telastan. Isik hiziyla lavaboya kactim 🤭 Baya da buyukmus yani adamda iyi mide var 🤦‍♀️
Çok tatlısınız :KK68:
Allah yuvanızdan mutluluğu huzuru eksik etmesin 🤲🤲

sevgiline burnunu silermisin diye uyari yapabilirsin sen niye utanacaksin o utansin canim.

bir kore dizisi aklıma geldi
adam temizlik takıntılı hastasi..
bi kızla buluşuyor hoş güzel giyimli..
ilk buluşmada adam kızı inceliyor
kulaginda pislik çikiyor..
dayanamiyor benim işim çikti diyip çikiyor
ama pasaklı kıza aşık oluyor olaylar gelişiyor.:)

hiç tiksinme seninde başına gelebilir..
sevgilinden tiksiniyorsun ya yarin bi gün başka sevgilinde senden tiksinir..
gülmedim buna. herşey olacak şeydir..
evlenince karı koca herşeyi nede olsa rahat olacaksiniz...
pis kokulu çoraplari makineye nasıl atacaksin onu bi empati yapın..

aman nlcak bosver takilma
herkesin basina gelebilir
ama bi arkadasta yazmis gercekten diste ki maydanozla yarisir.

merak ettim yazdı mı veya aradı mı?

ortaokul da bir çocukla flörtleşiyorum aynı servisteyiz de Allahım çocuğun burnunda sürekli sümük olurdu :işsiz:
takılmayın yani.. konusu falan açılırsa da serenayın videosunu gönder kosskoca serenay bile sümüklü benim lafım olmaz de

burnundan sallanıyormuydu
sabıtmı duruyordu acaba..
sallanıyorsa bütün gece senın sümüğünü düşünmüştür.sabıtse cok takıldıgını sanmam.

suratında herhangi bi ifade yokmuydu. dikkatı sağa sola kaymadımı adamın.bakısından anlamadınmı hiç.

yada bi burnunu kasısaydın belki düşerdi ayyy düşününce oda kötü bilemedim...

üfff bende bu sıralar takılıyorum bu sümük işine. Gülerken falan bazen burnumdan hızlıca hava cıkıyor.. o havayla sümük cıkacak diye korkmuyor değilim. Bi keresinde patronun yanında oldu sildim. :KK34:

Canım hiç üzülme canlı yayında kameralar varken ömür gedik Ferhat Göçer’in burnunun B...kunu almıştı o görüntü aklımdan gitmiyor ama onlar hiç bişe olmamış gibi davranmıştı 😁 sen hiç bişe yaşamamışsın 😁 cool davranmaya devam et

hiç tiksinme seninde başına gelebilir..
sevgilinden tiksiniyorsun ya yarin bi gün başka sevgilinde senden tiksinir..
gülmedim buna. herşey olacak şeydir..
evlenince karı koca herşeyi nede olsa rahat olacaksiniz...
pis kokulu çoraplari makineye nasıl atacaksin onu bi empati yapın..
Konuyu düzgün oku bence

Back
X