• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumda sümük varmış😨

Erkek arkadaşımla birinci ayımızda burnunda sümük vardı, peçeteyle silmiştim Allahın sümüklüsü demiştim. Gülmüştüm kendini kötü hissetmesin diye.
ulan kıza bak be sümüğümü bile sildi demişti. Sevince insan boku püsürüğü görmüyo. Takılma

Selam hanımlar bugün hoşlandığım ve hafif flörtümsü olan kişiyle oturuyorduk burnumda bir gariplik hissettim ama takmadım çok. Eve bırakırken asansör aynasında fark ettim burnumda sümük varmış ve görünüyordu sanırım rezil oldum ve çok utanıyorum. Hele gülerken falan acayip belli olmuştur. Rezil oldum resmen hani tamam olabilir ama tadı kaçmıştır illaki..
Çok kötü bir durum valla düşman başına 🤣 bi de adam o an uyarsa utanırdım ben yani karşıdaki uyarsa aydı dert uyarmasa ayrı dert 😂😂

O kadar rahatsız olmuş demek ki. Karşınızdayken nasıl belli etmedi şaşırdım ya da siz mi anlamadiniz acaba burnunu falan ellemistir mesela. Ayna etkisi gibi ne biliyim soguktur vs
Fark etmedim maalesef. Ya rahatsız olmuş olabilir koyu renkteydi çünkü ama bu kadar abartılacak bir durum değil bence

Back
X