Burnumdaki damar deriden görünüyor yardım..

AquilaNerA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
14
0
36
İzmir
Arkadaşlar nasıl başlık atacağımı bilemedim. Şöyle açıklayabilirim ki burnumun üstündeki kemik ve orda bulunan damar gözle görülür bir şekilde belli galiba deri o kısımda çok ince çoğu kişide bunu farkedip yüzüme söylüyor bu beni çok rahatsız ediyor ve üzüyor. Bunun için burun estetiği yaptırmak istiyorum. Sizden yorum ve yardım bekliyorum arkadaşlar bu beni cidden çok rahatsız ediyor. Ne yapmam gerekir :(

arkadaşlar nasıl başlık atacağımı bilemedim. şöyle açıklayabilirim ki burnumun üstündeki kemik ve orda bulunan damar gözle görülür bir şekilde belli galiba deri o kısımda çok ince çoğu kişide bunu farkedip yüzüme söylüyor bu beni çok rahatsız ediyor ve üzüyor. Bunun için burun estetiği yaptırmak istiyorum. Sizden yorum ve yardım bekliyorum arkadaşlar bu beni cidden çok rahatsız ediyor. Ne yapmam gerekir :(

canım bi kaç fotonu ekler misin bakalımm??

ayni problem bendede var
ozelikle gulunce yan taraftaki gozume yakin olan damarlarim patlayacak gibi sisiyor:)
seninkidemi boyle?

ayni problem bendede var
ozelikle gulunce yan taraftaki gozume yakin olan damarlarim patlayacak gibi sisiyor:)
seninkidemi boyle?

Evet gülünce bu daha da belli oluyor aynı şey alnımda da mevcut sinirlenince veya gülünce alnımdaki damar çok belirgin bir şekilde şişip belli oluyor.

Ameliyat yok fakat dediğim gibi fotolarda pek anlaşılmıyor yanlış anlaşılmakta asla istemem. Ne taraftan çeksem belli olmuyor fotoda :(

Eger kılcal damarlarsa şikayetiniz yaz kış iyi ve doğal bir güneş koruyucu kullanmalısınız. Bu uzun vadeli kullanılınca işe yarıyor. Birde çok soguk ve sıcak sudan kaçınmalısınız. Geçmiş olsun.

Back
X