14 yaşındayım ve burnumdan çok rahatsızım. Burnum yandan çok kötü görünüyor ve ben çok rahatsız oluyorum. Önden pek farketmedim aynaya baktığımda da çok rahatsız olmasam da fotoğrafta çok çirkin çıkıyorum. Belki sadece burnumdan dolayı değildir ama çok kötü duruyo öne doğru kemerli ve biraz da ucu düşük. Bu yüzden çok fazla şeyi erteledim. Arkadaşlarımla hiç fotom yok. Sırf beni yandan görmesinler diye saçıma perçem kestirdim. Hatta bu yüzden burnumu kapatarak gezdiğimden tek gözle gezen kız falan diye dalga geçtiler. Hep kıyıda köşede durup burnumu saklamaya çalışmaktan çok yoruldum.liseye başlıcam ve lise hayatımın da bu kadar boş geçmesini istemiyorum. Sırf bu yüzden kimse beni sevmicek hiç arkadaşım olmucak berbat bi hayat geçirecek gibi hissediyorum. Bunları anlattım ama içimi dökmek istedim. Şuan erken olduğunu biliyorum gerçi gel yapalım deseler hemen estetik olurum. Yani sormak istediğim birkaç soru var tüm forumlara filan baktım ama tatmin olamadım
*16 yaşımda estetik olabilir miyim? Ya da o yaşta olsam sıkıntı çıkar mı ? (En azından son iki senemi rahat geçireyim.)
*İnsanların beni tanıyamıcak hale gelmek istemiyorum.Hatta önden görünüşümün değişmesini pek istemiyorum.
*Yani doğal duruyo mu ?Fark ediliyor mu ?
*Önden görünüş çok değişiyo mu? Aynada kendinizi farklı mı görüyosunuz ?
*yaz tatilinde yaptırmayı düşündüğüm için 3 ayda iyileşir mi? Fark ederler mi?
*son olarak zor bi ameliyat mı?
Uzun yazdım galiba ama endişelerim var lütfen yardım edin tavsiyeleriniz çok önemli
*16 yaşımda estetik olabilir miyim? Ya da o yaşta olsam sıkıntı çıkar mı ? (En azından son iki senemi rahat geçireyim.)
*İnsanların beni tanıyamıcak hale gelmek istemiyorum.Hatta önden görünüşümün değişmesini pek istemiyorum.
*Yani doğal duruyo mu ?Fark ediliyor mu ?
*Önden görünüş çok değişiyo mu? Aynada kendinizi farklı mı görüyosunuz ?
*yaz tatilinde yaptırmayı düşündüğüm için 3 ayda iyileşir mi? Fark ederler mi?
*son olarak zor bi ameliyat mı?
Uzun yazdım galiba ama endişelerim var lütfen yardım edin tavsiyeleriniz çok önemli