Zamanla düzelecek diye bekliyorum,DOktorunuz ne diyor,nefes konusunda düzelecek diyor mu?Yoksa ikinci bir operasyon mu
1. Sene kontrolünde belli olur sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zamanla düzelecek diye bekliyorum,DOktorunuz ne diyor,nefes konusunda düzelecek diyor mu?Yoksa ikinci bir operasyon mu
öncelikle geçmiş olsun.eczaneden sinüs rinse aparatı al canım bana doktorum ameliyatın ertesi günü aldırdı hemen kullandım neredeyse hiç nefes sorunu yaşamadım hala da kullanıyorum ara ara onunla burnunu çok rahat yıkıyorsun daha doğrusu aparat sayesinde basınçla su bir burun deliğinden girip diğerinden boşalıyor bence büyük bir icatbenim de kan pihtisi mi nedir burnumun ici disi heryeri sis.ve icini. temizleyemiyorum sprey bi ise yaramiyo 2 gundur uyumadim nefes alamiyorum cok kotuyum cok pismanim gozlerim mosmor burnum tikali ve 20sinde ise baslicam bu sislik morluk gecer mi. o zamana kadar ? ve serumla temizlesek serum alcam mi dicem eczaneye :)
Ben size bişey sormak istiyorum 4. Ayımdayım siz 7. Aydasınız ne kadar değişti burnun 4 ilaa 7 arasında hala bozulma riski varmı şekli oturdumu acaba benimkinin merak ediyorum da gözle görülür bişey değiştimi sendeBen 7. Aya girdim hala tam rahat nefes aldıgım söylenemez![]()
4. Ayla 7. Ay arasında sadece ödemler indi,Ben size bişey sormak istiyorum 4. Ayımdayım siz 7. Aydasınız ne kadar değişti burnun 4 ilaa 7 arasında hala bozulma riski varmı şekli oturdumu acaba benimkinin merak ediyorum da gözle görülür bişey değiştimi sende
4. Ayla 7. Ay arasında sadece ödemler indi,
Burun biraz daha oturdu,
Deliklerde asimetri var benim onda bi degişiklik düzelme olmadı daha,
Bide Kalıp gibi olan burnumun yumusadıgını farkettim![]()
Arzusum nasıl burnun? Bende 3 ayımı doldurdum şükür. Burnumun üst tarafı oturdu sanırım elleyince kemiği elliyorum artık burun ucumda az kaldığını hissediyorum bayağı yumuşadı burun ucum.Bişey olmaz canım ıslat dokunmadan yıkan öle demiş madem ilkkez duydum bizimkini hep kendi çıkardı kendi ıslattı alkolle sonra aldı zor olmadı öylede olması gerek aslında dikişler bir haftada kuruyor zaten su etkilemez
Arzusum nasıl burnun? Bende 3 ayımı doldurdum şükür. Burnumun üst tarafı oturdu sanırım elleyince kemiği elliyorum artık burun ucumda az kaldığını hissediyorum bayağı yumuşadı burun ucum.
Benimde öyle canım bir güzel görüyorum bir kötü dün videoda çok büyük çıkmış mesela 1 seneden önce bize rahat yok.[ hergün değişiyor canım ya korkuyorum valla bir otursa temelli başımıza bişey gelmeden yok öyle üç ayda falan kurtulunmuyor hala değişiyor yeni şeyler hep anladımki 1 yıldan önce rahat yok