Burnumla 6.ayım Sorular sorunlar :)

Sizinkiyle benzer benim çukur,
Hatta aynı şekilde diyebilirim.

Yan profilden belli olmuyor,
Ön profilden parmak basılmış gibi :işsiz:

Benim çukur bugünlerde daha iyi gibi ama geçerse bu problemle ilgili bir konu açıcam net. İnşallah geçer diyelim doktorum üstüne basa basa çökük olmadığını en az 6 ay beklemem gerektiğini söyledi belki etrafındaki ödemler inince aynı seviyeye gelirler diye umut ediyorum.

Benim çukur bugünlerde daha iyi gibi ama geçerse bu problemle ilgili bir konu açıcam net. İnşallah geçer diyelim doktorum üstüne basa basa çökük olmadığını en az 6 ay beklemem gerektiğini söyledi belki etrafındaki ödemler inince aynı seviyeye gelirler diye umut ediyorum.
Benim sonradan oluştu ödemler indikçe,
Bende çökük olmamasını umuyorum,
Ben 6 ayı doldurdum 1.seneye verdim umudumu :KK48:

Benim sonradan oluştu ödemler indikçe,
Bende çökük olmamasını umuyorum,
Ben 6 ayı doldurdum 1.seneye verdim umudumu :KK48:
Benimde tam tersi bantlar alındığından beri var arkadaşlarım oradaki ödemin ilk indiğini söylüyor bakalım beklemekten başka çare yok inşallah geçer ikimizinde canım.

Benimde tam tersi bantlar alındığından beri var arkadaşlarım oradaki ödemin ilk indiğini söylüyor bakalım beklemekten başka çare yok inşallah geçer ikimizinde canım.
Şimdi sen diyince ilk bant çıktıgı günden bugüne olan resimlerime baktım sanki hep varmış ödemler indikçe belirginleşmiş benim çukur :işsiz:

6. Ay için gidemedim ama 4. Ayımda gittigimde hala burnumun şiş oldugunu söyledi doktorum,
Ben nefes problemi çekiyorum sürekli olmasada bazen tıkanıyor,
En çok rahatsız eden nefes alıp verirken ses gelmesi.
Benim asimetri sorunum var onun için masaj yapıyorum tam bi degisiklik olmadı,
Kıyasladıgım kadarıyla burnum zaten 2 yada 3. ayıyla 6.ayı arasında milim bi degişim olmuş.
Böyle giderse bende 2. Ameliyatı düşünüyorum şimdiden:KK51:
nefes problemi de olması iyice can sıkıcı canım:KK43: dediğin gibi milim değişiklik oldu olmadı benimde 1. ay burnumun şekli neyse hala öyle :KK42:önceki burnum büyüktü ama şimdi önden daha kalın bir burnum var ayrıca bir tarafa eğri ameliyat olduğuma pişman oldum maalesef ikimizde 1 yılı dolduralım bakalım tekrar geçmiş olsun

Kızlar benim de 1.ay bitti doktorum eğrilik olmasın diye masaj verdi çünkü eski burnumda sola doğru eğrilik vardı o şeklini almasın diye sanırım. Burun ucumun daha kalkık olmasını isterdim o biraz moralimi bozuyor yaa :( acaba şişlikler içince biraz kalkar mı ??

Merhaba,
Burnumla 6.aya girdik...
Eski ameliyat olanlar yada benim gibi 6.ayını doldurmuş arkadaşlar nefes durumlarınız nasıl ?
Nefes alıp verirken bazen burnunuzdan ses geliyor mu ?
Sol tarafımda bi çukurluk var neden olabilir,Ödemlerin inmesiyle mi alakalı acaba ?
Sizce 6.aydan sonra burunda biraz daha küçülme olurmu ?
Not : Burnum kalın derili :işsiz:
Merhaba Tweety,altıncı ayın hayırlı olsun:)
Ben de dört ayı bitirdim fakat burun ucum çok şiş halen.
Ben de kalın derili olduğumdan bir seneden önce kesin sonuç beklemiyorum artık.
Burnumu inceleyip durmayı bıraktım şükür:)
Bir sene sonrasinda hepimizin burunları tam.seklini alır inşallah.
Burnum yumuşadı demişsin,en uç kısmına dokunduğunda da uyuşma hissetmiyor musun artık?
Orası benim halen taş gibi

Merhaba,
Burnumla 6.aya girdik...
Eski ameliyat olanlar yada benim gibi 6.ayını doldurmuş arkadaşlar nefes durumlarınız nasıl ?
Nefes alıp verirken bazen burnunuzdan ses geliyor mu ?
Sol tarafımda bi çukurluk var neden olabilir,Ödemlerin inmesiyle mi alakalı acaba ?
Sizce 6.aydan sonra burunda biraz daha küçülme olurmu ?
Not : Burnum kalın derili :işsiz:
Benim 8 ay oldu yüzümde hala şişlik var ama ben farkediyorum bir başkası zor sizin de öyledir muhakkak nefes alırken de bir problemim olmuyor ama ameliyattan önce bir doktorla görüşmüştüm o demişti ıslık sesi gibi bir ses gelebilir diye bir sebepten dolayı ama şuan neden olduğunu pek hatırlamıyorum

Merhaba Tweety,altıncı ayın hayırlı olsun:)
Ben de dört ayı bitirdim fakat burun ucum çok şiş halen.
Ben de kalın derili olduğumdan bir seneden önce kesin sonuç beklemiyorum artık.
Burnumu inceleyip durmayı bıraktım şükür:)
Bir sene sonrasinda hepimizin burunları tam.seklini alır inşallah.
Burnum yumuşadı demişsin,en uç kısmına dokunduğunda da uyuşma hissetmiyor musun artık?
Orası benim halen taş gibi
Ucuna deyince yine tuhaf hissediyorumda,
Burun kalıp gibi ya ilk zamanlar o yumuşadı :KK48:

Kızlar benim de 1.ay bitti doktorum eğrilik olmasın diye masaj verdi çünkü eski burnumda sola doğru eğrilik vardı o şeklini almasın diye sanırım. Burun ucumun daha kalkık olmasını isterdim o biraz moralimi bozuyor yaa :KK43: acaba şişlikler içince biraz kalkar mı ??
Pek kalkacagını sanmıyorum,
Benimde burnum egriydi yine meyilli bende masaj yapıyorum umarım fayda eder.

Pek kalkacagını sanmıyorum,
Benimde burnum egriydi yine meyilli bende masaj yapıyorum umarım fayda eder.
Bu haliyle de mutlu olmaya çalışacağım mecburen napayim hiçbir şey dört dörtlük olmuyor sanırım :( umarım faydası olur canım ben bir ay devam edeceğim mesaja

Kızlar merhaba cok sacma olabilir ama aklıma takılan birsey oldu sizce ameliyattan aylar sonra burun ilerde genişler büyür mü ki ya kilo aldığımızda falan bir anda bunu düşündüm :))

Kızlar merhaba cok sacma olabilir ama aklıma takılan birsey oldu sizce ameliyattan aylar sonra burun ilerde genişler büyür mü ki ya kilo aldığımızda falan bir anda bunu düşündüm :))
Merhaba bunu soyledıgınız ıyı oldu ben nrrden duydum bılemedım lakin burun yas gectıkce buyuyen bır uzvumuz dıye duymustum bakıcam netten :) eger boylseyse vahim bı daha mı estetık olucez :P

Merhaba bunu soyledıgınız ıyı oldu ben nrrden duydum bılemedım lakin burun yas gectıkce buyuyen bır uzvumuz dıye duymustum bakıcam netten :) eger boylseyse vahim bı daha mı estetık olucez :p
Evet bunu bende duydum burun gelişimi durmadıpını biliyorumm ama inş böyle bişey olmaz bir daha doktora gittiğimde de sormak istiyorum :))

Evet bunu bende duydum burun gelişimi durmadıpını biliyorumm ama inş böyle bişey olmaz bir daha doktora gittiğimde de sormak istiyorum :))
BURUN BÜYÜR

Yaşlanmanın az bilinen etkilerinden bir diğeri de burun büyümesi. Işıl, “Biz plastik cerrahlar, burnun yaşlanırken nasıl şekil değiştirdiğini gözlemleyebiliyoruz. Burada iki önemli nokta var: İlki burun ucunun sarkması. Yaşlandıkça burun kıkırdakları aşağıya doğru yer değiştiriyor ve burun boyu uzamış oluyor. Bunun sebebi, burun kıkırdaklarının da yapısını zamanla yitirmesi ve kıkırdak parçaları arasındaki bağ dokunun zamanla elastikiyetini kaybederek uzaması. İkinci neden de çoğu insanda yaşla burun derisinin kalınlaşması. Bu da doğal olarak burnu olduğundan daha büyük gösteriyor” diyor. :S dogru sanırım neyse yaslanınca dusunurz :D

Bu haliyle de mutlu olmaya çalışacağım mecburen napayim hiçbir şey dört dörtlük olmuyor sanırım :KK43: umarım faydası olur canım ben bir ay devam edeceğim mesaja
Aynen bende artık ikna olmaya başladım,
Ameliyatlada olsa mükemmel olmuyormuş illa bişey çıkıyor,
Ben tekrar kontrol olana kadar devam edicem bakalım,
Bunada şükür napalım :)

Aynen bende artık ikna olmaya başladım,
Ameliyatlada olsa mükemmel olmuyormuş illa bişey çıkıyor,
Ben tekrar kontrol olana kadar devam edicem bakalım,
Bunada şükür napalım :)
Sanırım zaten mükemmeliyet kimse de olmaz eskisinden iyi olsun diyoruz da sanırım estetik biraz bu yüzden sakıncalı yan etkisi carpıyor ;))

2.ayı doldurmak üzereyim burun estetiği olalı.Hala yarı tıkalı burnum:(Aslında okyanus suyu sıktıgımda genizlerimde hissediyorum sıvıyı ama nefes kalitem iyi değil:(Şeklinden görüntüsünden çok memnunun ama nefes kısmını kafaya takıyorum.Umarım geçicidir

2.ayı doldurmak üzereyim burun estetiği olalı.Hala yarı tıkalı burnum:KK43:Aslında okyanus suyu sıktıgımda genizlerimde hissediyorum sıvıyı ama nefes kalitem iyi değil:KK43:Şeklinden görüntüsünden çok memnunun ama nefes kısmını kafaya takıyorum.Umarım geçicidir
Ben 7. Aya girdim hala tam rahat nefes aldıgım söylenemez :KK66:

Back
X