Burnummm ¿¿ Siz olsaydınız ne yapardınız :(?

mavilim123

Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2016
149
79
13
28
Küçükken burnum dümdüz ve inceydi. Ama 6 -7 yaşlarında burnumun kemiğini çok şiddetli bir şekilde çarptım. Ve burnum şişti. Sonra zamanla burnum değiştiğini farkettim. Burnum eğildi yavaş yavaş. (Ben diyip de iyice incelettirmediğim sürece kimse bunun farkında değil )Ve burnumun kemiği şiş kaldı sanki (ergenlikten dolayı kemik mi büyüdü tam bilemiyorum orasını) Ama beni asıl rahatsız eden yer burnumun bir tarafındaki kemik şişken aşağı doğru boşluğa düşmüş gibi. Ve bütün bunlar yıllar içerisinde daha da belirginleşmeye başladı. Doktora gittim. Burnunda eğilme var dedi. Estetiğiini 18 e gelince yaptırırsın dedi.Ama burnumdaki bütün bunları sadece ben çok incelediğim için farkediyormuşum. Herkes senin burnun çok güzel neresini yaptıracaksın diyor.Ama benim gözüme hep burnum çarpıyor.Ama estetikten de çok korkuyorum. Çünkü herkes burnumun çok düzgün olduğunu boşuna yaptıracağımı benim çok takıntılı olduğumu söylüyor
Siz olsaydınız ne yapardınız

Evet bi orantısızlık görüyorum ben ama dikkatli bakmayınca belli olmuyor. Bi taraf dümdüz iniyor diğeri farklı.
Estetik doktoruyla bi görüş, yaşın kaç bilmiyorum ama. Onlar daha iyi bilir.

Kızlar fotoğrafımın tamamını paylaşamıyorum ama sadece burun bölgesini paylaşıyorum yorumlarınız bekliyorum

Eki Görüntüle 1856665
Gayet iyi görünüyor. Ayrıca aynada aşırı inceleyince herkesin göz burun yanak vs orantısızdır. Buna altın oran deniliyor. Bu oranı yok edip simetrik olarak düzeltilmiş resimler var nette çok ilginç ki simetrik olan yüz anormal görünüyor.

çok küçük sağ tarafta bişey var ama kimse görmez onu böyle incik cincik inceleyeceksin de öyle görürsün
doktor daha güzel yapabilir mi ki hiç sanmıyorum bence bozar bile burnunu
ayrıca zaten çok güzel o kadar küçük şey belli bile olmuyor

Bence de yaptirman gereksiz. Ama bugune kadar bunu herkesten duymussun ikna olmamissin. Yaptirinca kendini daha iyi hissedeceksin belli ki, yerinde olsam yaptirirdim.

Bence de hic ama hiiic gerek yok canim estetige falan.
Ben de kendimi cok incelerim.. hergün yeni bişey bulurum hatta o derece.
Ama bizi biz yapan şeyler bunlar.
Ve aslında kimsenin burnu veya başka yerleri simetrik degil ki. Kasimiz gözlerimiz yanaklarimiz simetrik degil ki burnumuz simetrik olsun.
Benim de burnum saga dogru egriliyo gibi.. bi burun deligimle digeri farkli.. biri daha büyük gibi.
Ama baska birine sorsam zor fark eder.
Ve burnumu böyle kabullendim .. böyle seviyorum artık.
Estetik demek cok güzel olcak demek degil ki.
Hersey daha da kötü olabilir. Yüzüne uymayan bisey de ortaya cikabilir.
Bence sen de burnunu böyle sev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…