Burnummm ¿¿ Siz olsaydınız ne yapardınız :(?

Kıkırdakta eğrilik varsa, nefes sorununuz da olur. Eğrı oldugunu düşündüğünüz taraftan kontrol edin, nefes rahat alabiliyor musunuz? Nefesde sorun yoksa kıkırdakda eğrilik yokturdur.

sitedeki burun estetiği yaptırıp pişman olanların konularına bak istersen.
estetik ameliyat kesin güzel olur diye bir şey yok. daha berbat olabilir, nefes alışverişini bile bozabilir.
hiç riske girme, çünkü burnun güzel.

Burnunuz güzel görünüyor çok dikkatli bakılmadıkça göze çarpan bir şey yok. Eğer sizi psikolojik olarak çok rahatsız ediyorsa estetik yaptırabilirsiniz tabiki, ama her opeasyonun güzel sonuçlanmadığını da unutmayın. Sonradan pişman olmak da var.

Bende kucukken bi kaza gecirdim. Bende rahatsizim burnumdan ama benimkisi yan profilden egri. O kemikteki cukurluk ve egrilik bendede var ama inan bana seninkinde hic bisey belli degil.
Bosuna yaptirirsin. Ameliyatli burun gercek burnu tutmuyor, hissizlesiyor, agriyor, kanayabiliyor, asiri yaglanma yapiyor sivilce yapiyor. Ben sen olsam ameliyat olmazdim.

ben burnunda bir sorun göremedim, 20 li yaşlarını bekle, burun şekli tam olarak o zaman oturuyor eğer hala mutsuzsan yaptırırsın.

Bence de burnun gayet hoş. Bi arkadaşım da burnuna estetik yaptırdı. Sanki o sıcak samimi kız gitti donuk bi kız geldi. Estetikten sonra da kimse burnuma yorum yapmıyor deyip durdu. Yorum yapmazlar çünkü kötü olmuştu. Her neyse illa da yaptıracağım diyorsan çok çok iyi araştır.

Lutfen insanlarin sozunu dikakate alin belki carpma etkisiyle bir degisme olmustur ama goze batmiyorsa sorun yok demektir estetik yaptirmayin korkmakta haklisiniz uzak durun onemsemeyin bunu bence takibtu haline gelebilir

burnun çok güzel canım,sakın yaptırma...birkaç yıl daha bekle...5-10 yıl içinde fikrin değişirse yaptırırsın:))
forumda seninki gibi güzel hafif kemeri olan bir arkadaş burnunu yaptırmış,kalın köşeli bir burun ortaya çıkmış,eski burnunu yapabilecek doktor arıyordu:(
sen incelediğin için takıntı yapıyorsun,yapma...
nefes almada sıkıntın varsa onu gidermeleri için ameliyat olabilirsin ama sakın şekline dokundurma,çok güzellll

Back
X