Burnumu çok sıktırıyorum

boncukgumus

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
760
136
323
Ben hemen hemen hergün burnumdaki siyah noktaları sıktırıyorum. burunla bu kadar oynadığım için burnum büyür mü sizce bilgisi olan var mı? biliyorsunuz burun büyüyen bir organ ellemeyle büyür mü?:44:

Eklenince büyüyen tek organ meme diye biliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konuyu okuyunca bir kahkaha attim kusura bakma ya, cok komik olmus bu kadar oynadigim icin buyur mu diye sorman.
Ellemekle buyumez, ama cilt olarak orada izler, oyuklar kalabilir. Bence sen kendine guzel bir cilt temizleyici edin. Hergun hergun cilt mi sIkIlIrmis. Cok hirpaliyorsun.

Bana biri öyle söylemişti de büyür diye kafama takıldı. temizleyicilerim falan var cilt bakımı da yaparım benimki takıntı ellemeden duramıyorum ki sürekli elim orda

belki devasa ebatlara ulaşmaz ama sıkılığını kaybeder yumuşar ve sarkabilir
benim yakın çevremde biri öyleydi o kadar uynuyordu ki şu an burnunun ucu aşağı doğru çökük durumda
ayrıca cildir pürüzsüz görüntüsüde kaybolur çukurlar oluşur

Eklenince büyüyen tek organ meme diye biliyorum

Büyüyor.. Dalga gecen olsa da ilerde bi hatun dediydi dersiniz

Hergün sabah akşam yüzünü yıkayıp, toniktir, siyah nokta bandıdır uygulamak varken sıkmak niye?
Büyümese bile delik deşik bi'burnun olacağı kesin:44:

Hergün sabah akşam yüzünü yıkayıp, toniktir, siyah nokta bandıdır uygulamak varken sıkmak niye?
Büyümese bile delik deşik bi'burnun olacağı kesin:44:

önceden bu kadar ellemezdim bir kaç defa cilt bakımı yaptırdım dışarıda baktım onlarda buhar uygulayıp sıkıyorlardı onlardan sonra bende böyle yapmaya başladım demek ki yanlış bir şey değil dedim kendi kendime o gün bugündür bende sıkıyorum hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…