katılıyorum sana benimde bugün 11.inci günüm burnumun tabanı falan taş gibi sanki uyuşturucu iğne vurmuşlar hiçbirşy hissetmiyorum.
ama bunlar zamanla düzelir umarım.
bide bende alçının altında kalan burnun üstü hep zonkluyor ağrıyor sende böyle birşey oldumu normal mi bu ?
bazen burnu tutup çekip koparıp atasım geliyor eski rahatımı özlüyorum
Merhaba kızlar .
Benım amelıyat olalı bı ayı gectı
Hala dıkıslerım duruyor.. Baslıktan da anlasılacagı uzere gercekten burnumu tam olarak eskısı kadar hıssetmedı ıstyorum,
Grıp oldum eskısı gıbı elımde mendılle burnumu sılemıyorum lavaboda cubuklarla dakıkalarca ugrasıyorum temızlemek ıcın Allahm ne kadar zormus ,, .. Amelıyat olmak degıl ıyılesme surecını atlatmak zor .. Hep derlerdi inanmazdm..
Sımdı tecrubelı arkadaslar Help !
Bu Durum ne zaman Gecer ?
Umarım en kısa zamanda geçer sayfada okudugum herşey bendede var çubukla temizlemek heleki o komedi tam dram yaşıyorum. Şuan alçının altından burnum kaşınıyo delirecem nerdeyse gözlerimin kenarı ve biraz daha alt kısmı tatlı tatlı kaşınıyo kaşıyamıyorum offffff burnumdan birşeyler aktıgını hissediyorum elime mendil alıyorum hiçbirşey yok ödemler akıyo hissediyorum sayfayı merakla takip edicem.
Umarım en kısa zamanda geçer sayfada okudugum herşey bendede var çubukla temizlemek heleki o komedi tam dram yaşıyorum. Şuan alçının altından burnum kaşınıyo delirecem nerdeyse gözlerimin kenarı ve biraz daha alt kısmı tatlı tatlı kaşınıyo kaşıyamıyorum offffff burnumdan birşeyler aktıgını hissediyorum elime mendil alıyorum hiçbirşey yok ödemler akıyo hissediyorum sayfayı merakla takip edicem.
sen hiç acı hissetmiyorsun demekki tamamen hississin dokununca yüzüm uyuşuyor bugün ilk günkü gibi oldum alçım çıktı yüzüm uyuştu dişlerim ve damagım çok felaket zonkluyo seninle aynı durumda degiliz sen şanslısınalçının altı kaşınıyor kaşıyamıyoruz onu anladımda gözlerinin etrafını neden kaşımaya korkuyorsun bunu hiç anlamadım.
ben kaşımayı bırak ovalıyorum bile kaşındımı hiç korkmadan kaşıyorum hatta burnumu bile kaşıyorum elliyorum dokunuyorum ,bukadar korkacak bir urum yok rahat olun biraz.
benim alçılarda yarın çıkıcak
Ayni durum bendede var benimde 4 gun oluyor. Alerji ilaci gibi bisey vermislerdi hapsurma goz yasarmasi icin benim kasinti cok olunca onu funde ikiye cikardilar biraz rahatladim deli gibi kasiniyord bazisinda alerji yapiyormus.
Canım benım hadı sımdı bandajın var engellıyon kendını bı sekılde bandajlar falan sokulsun soyle bı ıkı hafta gecsın unutuyon burnunu zaten hıssetmedıgın ıcın dıkkat de etmıyosun kac defa kendıme ıskence yaptım su temızlık ılletıne hatta bı keresınde dıkıslerım geldı elıme oldum korkudan..
Çok zonkluyo yhaaa bütün enerjim gitti sanki sendede oldu mu
Ayy olmazmı hayatım ya gunde 5 -6 kez yokluyo o zonklama benıı.Hele o hapsırıklar bıtmek bılmıyo .. Öff trsıyom bıgun hapsırıken burnum ucacak dıye
şimdi yüzümü yıkamaya çabaladım 4kere yıka durula ama 10 kere daha yıkamam lzm sanki burnum yapış yapış olmuş cildimde kurudu kavlıyor eski güzelligimi istiyom.
Senın alcın yenı cıktı galıba.. Alkol varsa onunla sıl pamuga dokupte bısıcık kalmaz ..
sen hiç acı hissetmiyorsun demekki tamamen hississin dokununca yüzüm uyuşuyor bugün ilk günkü gibi oldum alçım çıktı yüzüm uyuştu dişlerim ve damagım çok felaket zonkluyo seninle aynı durumda degiliz sen şanslısın
canım beni yanlış anlama sadece rahat olman için yazdım , evet bünyeden bünyeye değişiyor inşallah kısa sürede sorunlarından kurtulursun..
bana gelince ben 5 .inci günümde kurdanla burnumun içindeki kurumuş kan pıhtılarını çıkarmaya çalıştım
hatta şuan sık sık burnuma dokunuyorum bazen sağa sola yukarı aşağı sallıyorum :)) ama çok çok hafif şekilde
ben yaramla oynamayı kontrol etmeyi severim bu konuda biraz sadisce davranabiliyorum canım pek tatlı değildir
hatta şu buz uygulamasını bile 1 gün yaptım ondan sonra hiç yapmadım
hatta ameliyatım 3.5 saat sürdü
inşallah alçı çıkınca bir sorunla karşılaşmam
dediğim gibi bünye meselesi bu, sana ağır gelmiş olabilir
şifalar dilerim.............
Merhaba kızlar .
Hala dıkıslerım duruyor.. Baslıktan da anlasılacagı uzere gercekten burnumu tam olarak eskısı kadar hıssetmedı ıstyorum,
Grıp oldum eskısı gıbı elımde mendılle burnumu sılemıyorum lavaboda cubuklarla dakıkalarca ugrasıyorum temızlemek ıcın Allahm ne kadar zormus ,, .. Amelıyat olmak degıl ıyılesme surecını atlatmak zor .. Hep derlerdi inanmazdm..
Merhaba kızlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?