Burnumu hiç beğenmiyorum yok mu iyi bir revizyon doktoru

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
İki kere ameliyat olmama rağmen burnumu beğenmiyorum ikinci ameliyatım mükemmeliyetçi şımarıklığı değil resmen burnumun ortasında dev bir çukur oldu bildiğiniz çöktü mecbur kaldım aynı doktor ücretsiz yaptı ikinci ameliyatı düzeldi biraz ama yine de kavisli ben kavis istemiyordum çok doğal istiyordum önden kaba duruyor sırtı düz değil hala çıkıntı var kemer gibi ve burun ucu sert büyük yapay..
Şimdi doktorlar burun ucunu bağları kesmeden çok doğal yapıyorlar
Aklımda ki doktorlar
Alpaslan yıldırım
Süleyman taş
Bu doktorlar doğal burun yapıyor
Ama ücretleri fazla
Ben burnumu sevmiyorum
Üçüncü ameliyata cesaret edemiyorum bu doktorlarla da bi ton para döküp hüsrana uğramak istemiyorum
Sizin önereceğiniz çok doğal burun yapan uygun fiyatlı güvenilir doktorlar kimler
Gözümü kapatıp güveneceğim kendimi emanet edeceğim doğal burundan yana bir doktor arıyorum

Ben şunu anladım. Doktorun değeri parayla ölçülmüyor. Benim allahın belası doktorum 7 bin lira aldı benden. Şimdi asla ilgilenmiyor. Numarası bile yok bende doktorumun. Resmen ameliyatı yaptı ve saldı. Sen sen ol iyi araştır. Alpaslan beyin yaptığı burunları gördüm ve hayran kaldım. Dediğin gibi pahalı ama değer mi değer. Keşke biraz daha bekleyip alpaslan beye ameliyat olsaydım diyorum

Bende ilk ameliyatıma o kadar para verdim ve doktorum bu forumda en tutulan doktorlardan biri benim operasyonum ikinciye rağmen olmadı..çok pişmanım bende adam fabrikadan çıkmış gibi herkesin yüzüne aynı burnu yapıyor kavis istemesende adam kavisli yapıyor..parayı almayı biliyorlar kendine güvenmiyorsan yapma o burnu benimde psikolojimi bozma

İnan o kadar psikolojim bozuk ki ağlamaktan helak oldum. Dışarıya dahi çıkmak istemiyorum. Eve kapandım iyice. O kadar pişmanım ki. Son pişmanlık fayda etmiyor ne yazık ki. Geçmiş olsun bize

Kişiye Özel Burun Estetiği Nedir?

Kulak Burun Boğaz ve Estetiği Uzmanı Op. Dr. Yusuf CAN, Kişiye Özel Burun Estetiği Nedir? sorusunun cevabını Kadınlar Kulübü TV' ye anlattı.

Kişiye özel burun estetiği, burun ameliyatlarında olmazsa olmaz kuralımızdır. İstersek bunu terzi işi burun estetiği, istersek buruna butik yaklaşım diye adlandıralım. Tüm bunlarda amaç her kişinin özel yapısına göre burun ameliyat planlamaktır. Birçok hasta gerek medyada, gerek internette, gerek normal hayatta görüp çok beğendiği ünlü sanatçıların ya da bazı kişilerin burun resimlerini getirip aynı burunu istemektedir. Bunu son derece anlayışla karşılıyorum. Buradan hastamın ne tür bir burun istediğini anlıyorum ama hastamın istediği burnu hastanın kendi yüzüyle bir harmoni içinde yapmaya çalışıyorum. Çünkü birçok kez aynı burunu tamamen yapsak bile o hastamızda çok güzel durmayacağını detaylı bir analiz sonrasında gözlüyorum. Tüm detaylar videomuzda!

Doktorunuz kimdi acaba?

Arda pelene bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…