• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumu hiç sevmemeye başladım, büyüyünce estetik yaptırmam gerek mi sizce?

-stargirl-

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
172
69
13
25
Ablalarım merhaba, 17 yaşındayım. Burnum hem kemerli hem de biraz yüzüme göre büyük gibi geliyor. Özellikle yandan burnumu sevmiyorum. Sınıfımızda burnu güzel olan o kadar kişi var ki. Çok imreniyorum öyle minicik ve kalkık burunlara. Bir de ilerde çocuğum olursa onun da burnu bana benzerse uf ya:( O da ergenlikte aynı benim gibi üzülür sonra. Neyse genlere yapacak bir şey yok ama burnumu 18-20 yaşlarına gelince estetikle düzeltirmeli miyim sizce :(( ? Tabi böyle kalmaz herhalde büyüdükçe daha da kötü olabilir ama bu hali sizce çok mu kötü ya.

Eklentiler

• PicsArt_03-24-08.52.13.webp
    PicsArt_03-24-08.52.13.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 817
canım bu yaşta insanın özgüveni düşüyor normal böyle düşünmen. bi kaç sene bekle 20 yaşta çok erken bence 23-24une kadar beklemeni öneririm..büyüdüğünde fikrin değişir diye düşünüyorum canım özgüvenin yerine gelir ha fikrin değişmezse o zaman yaptırırsın. ayrıca burnunda hiç sorun görmedim gözünde büyütüyorsun bence

Ablalarım merhaba, 17 yaşındayım. Burnum hem kemerli hem de biraz yüzüme göre büyük gibi geliyor. Özellikle yandan burnumu sevmiyorum. Sınıfımızda burnu güzel olan o kadar kişi var ki. Çok imreniyorum öyle minicik ve kalkık burunlara. Bir de ilerde çocuğum olursa onun da burnu bana benzerse uf ya:KK43: O da ergenlikte aynı benim gibi üzülür sonra. Neyse genlere yapacak bir şey yok ama burnumu 18-20 yaşlarına gelince estetikle düzeltirmeli miyim sizce :KK43:( ? Tabi böyle kalmaz herhalde büyüdükçe daha da kötü olabilir ama bu hali sizce çok mu kötü ya.

Yavrum bunun nesi kötü?
Off ergenlik ya napcan işte.
Önemli olanın işlevi olduğunu yaklaşık 7-8 sene sonra fark edeceksin.
Şöyle yap istersen 20 yaşına gelene kadar bekle hala kötü hissediyorsan o zaman estetiği düşünürsün. Bunu şimdiden düşünmek sana bişey kazandırmaz.
Bu arada benim burnum seninkinden daha kemerli. Ama o benim karakteristik bi özelliğim gibi. Değiştirmeyi düşünmem.

7
canım bu yaşta insanın özgüveni düşüyor normal böyle düşünmen. bi kaç sene bekle 20 yaşta çok erken bence 23-24une kadar beklemeni öneririm..büyüdüğünde fikrin değişir diye düşünüyorum canım özgüvenin yerine gelir ha fikrin değişmezse o zaman yaptırırsın. ayrıca burnunda hiç sorun görmedim gözünde büyütüyorsun bence

Çok teşekkür ederim.. Bir de yaptırıp daha kötü olanlar var duydukça ondan da korkuyorum. Mesela kantinde falan sıradayken yan yana durmaktan çok rahatsız oluyorum yan profilimi sevemedim hiç

Bence burnunda estetik gerektiricek bişey yok canım gayet güzel şekli yüz şekline göre fındık burun da herkese gitmeyebilir ilerde daha sağlıklı karar verebilirsin şimdiden takıntı yapma kendine

Yavrum bunun nesi kötü?
Off ergenlik ya napcan işte.
Önemli olanın işlevi olduğunu yaklaşık 7-8 sene sonra fark edeceksin.
Şöyle yap istersen 20 yaşına gelene kadar bekle hala kötü hissediyorsan o zaman estetiği düşünürsün. Bunu şimdiden düşünmek sana bişey kazandırmaz.
Bu arada benim burnum seninkinden daha kemerli. Ama o benim karakteristik bi özelliğim gibi. Değiştirmeyi düşünmem.

:110:bana cirkin geliyor yandan
Tesekkur ederimm yorumunuz icin

7

Çok teşekkür ederim.. Bir de yaptırıp daha kötü olanlar var duydukça ondan da korkuyorum. Mesela kantinde falan sıradayken yan yana durmaktan çok rahatsız oluyorum yan profilimi sevemedim hiç

ah canım takıntı haline getirmişsin sen ama inan hiç öyle değil gayet yüzüne göre oranı yerinde burnunun..bak bi kaç sene bekle çok değişicek düşüncen özgüvenin..erken yaşta karar verme kesinlikle estetik için

Bence burnun güzel. Takıntı haline geldiği için gözüne batıyor hepsi bu.

Benim genel gözlemim insanlara kendi burunlarının daha çok yakıştığı. Aşırı bir durum yoksa eğer. Yapılan burunların hepsi aynı gibi oluyor, her yüze gitmiyor.

Bence burnun çok güzel. Ve herkese benzemiyorsun. Şu an herkesin burnu aynı ve hoş durmuyor. Senin burnun yüzüne de çok yakışmış. Çok hoş.

Profilden beğenmiyorum demişsin ama burnun dümdüz, kemer yok bir şey yok. Gayet güzel. Ucu kalkık olanların %90'ı estetik zaten.

Profilden beğenmiyorum demişsin ama burnun dümdüz, kemer yok bir şey yok. Gayet güzel. Ucu kalkık olanların %90'ı estetik zaten.

Hayır kemer var aslında ama burda çok dikkat çekmemiş galiba, daha net olduğu bir foto var onu atıcam ama ypruma nasıl atılır bilmiyorum

Cok tesekkur ederim bu arada. Ozguvenim dusuk biraz sanirim o yuzden abartiyor da olabilirim bir de kuzenim demisti bi ara yuzune gore büyük bir burnun var diye

Back
X