• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumu hiç sevmemeye başladım, büyüyünce estetik yaptırmam gerek mi sizce?

Ablalarım merhaba, 17 yaşındayım. Burnum hem kemerli hem de biraz yüzüme göre büyük gibi geliyor. Özellikle yandan burnumu sevmiyorum. Sınıfımızda burnu güzel olan o kadar kişi var ki. Çok imreniyorum öyle minicik ve kalkık burunlara. Bir de ilerde çocuğum olursa onun da burnu bana benzerse uf ya:KK43: O da ergenlikte aynı benim gibi üzülür sonra. Neyse genlere yapacak bir şey yok ama burnumu 18-20 yaşlarına gelince estetikle düzeltirmeli miyim sizce :KK43:( ? Tabi böyle kalmaz herhalde büyüdükçe daha da kötü olabilir ama bu hali sizce çok mu kötü ya.
Bunun sencesi bencesi olmaz canım eğer sen mutlu değilsen yüz kişi güzel dese de olmaz zamanı gelince imkanın varsa yaptır

Bence çok güzel bir burnun var. Yüzünle orantılı.. Kim büyük derse kafana takma. Bu yaşlarda birazcık büyük görünebilir. Ama 19-20 olduğunda biraz daha kibar görünecektir. İnanki yandan da kafana takacagin bir durum yok. Ben estetik yaptırdım ama senin gibi olsaydı yaptirmazdim kesinlikle. Şuan kafana takiyorsun ne desek boş gibi olcak ama nasıl olsa estetik yapılabilecek yaşa geldiğin zaman fikrin değişecektir diye düşünüyorum.. :)

Seni öyle iyi anlıyorum ki,ben şuan 25 yaşındayım senin yaşlarındayken öyle takardım ki burnumu yüzümü hiç begenmezdim,derlerdi bana yakınlarım yüzün daha oturmadı hem bu yaşlarda böyle şeyler çok düşünülür diye hiç inanmazdım,ama büyüdükçe öyle degişti ki yüzüm burnum,eski fotolarımı gösterince kimse tanıyamıyor nerdeyse,kısacası bu yaşlarda böyle düşünmen çok normal ama zamanla anlayacaksın ne kadar gereksiz oldugunu,ayrıca burnun da çok güzel :)

Ablalarım merhaba, 17 yaşındayım. Burnum hem kemerli hem de biraz yüzüme göre büyük gibi geliyor. Özellikle yandan burnumu sevmiyorum. Sınıfımızda burnu güzel olan o kadar kişi var ki. Çok imreniyorum öyle minicik ve kalkık burunlara. Bir de ilerde çocuğum olursa onun da burnu bana benzerse uf ya:KK43: O da ergenlikte aynı benim gibi üzülür sonra. Neyse genlere yapacak bir şey yok ama burnumu 18-20 yaşlarına gelince estetikle düzeltirmeli miyim sizce :KK43:( ? Tabi böyle kalmaz herhalde büyüdükçe daha da kötü olabilir ama bu hali sizce çok mu kötü ya.
Burnunuzda ne var ki ben mi göremiyorum acaba :)

aaa kuzum başta "burnunda ne var saçmalama" falan diyecektim de aklıma geldi
senin yaşlarda ben de iki aynayı yanyana koyar falan burnumu yandan görmeye çalışırdım. "burnumu yaptırmalıyım" diye düşünür operasyonları okurdum sürekli. normal bir burnum var ve baya da güzel bulurlar beni.
şimdi 30 yaşına geldim, belki en sorun etmeyeceğim yer burnum öyle diyeyim. gayet güzel, yüzümle uyumlu. senin de aynen öyle işte. fotoğrafa baktığında normal bir burun görüyorsun. ne büyük ne küçük ne aşırı kemikli. bence birkaç yıla sen de "neden böyle düşünmüşüm" diye düşüneceksin. şu an hissettiklerini yaşının getirdiği bir süreç olarak yorumlamaya çalış olur mu :)

aaa kuzum başta "burnunda ne var saçmalama" falan diyecektim de aklıma geldi
senin yaşlarda ben de iki aynayı yanyana koyar falan burnumu yandan görmeye çalışırdım. "burnumu yaptırmalıyım" diye düşünür operasyonları okurdum sürekli. normal bir burnum var ve baya da güzel bulurlar beni.
şimdi 30 yaşına geldim, belki en sorun etmeyeceğim yer burnum öyle diyeyim. gayet güzel, yüzümle uyumlu. senin de aynen öyle işte. fotoğrafa baktığında normal bir burun görüyorsun. ne büyük ne küçük ne aşırı kemikli. bence birkaç yıla sen de "neden böyle düşünmüşüm" diye düşüneceksin. şu an hissettiklerini yaşının getirdiği bir süreç olarak yorumlamaya çalış olur mu :)

Tesekkur ederimm sizi seviyorum

Tesekkur ederimm sizi seviyorum
sen de çok güzelsin ben de seni seviyorum. inan bana yalandan değil, hatların güzel. yani diğer türlü değiştir yap bir şey de diyebilecek bir insanım. birkaç seneye sen de anlarsın :) o zaman da bizi sevdiğini hatırlarsın eminim:)

Bu burun mu çirkin. Çok güzel ve yüzüne de yakışıyor. Zaten senin suratına daha ufak ve kalkik burun emin ol çok komik durur ki yaptiranlarin cogunda komik duruyor zaten. Su an sanirim ergenlik nedeniyle ozguven kaybi yasiyorsun.

Back
X