burnumu kırdım çok kötüyüm..

ayy canim benim yaa cok buyuk gecmis olsun.
2. ameliyatini yeni olmustun yanlis hatirlamiyorsam degil mi?
ayyy aman Allah'im yaaa!!!
topuklu ayakkabi falan mi giymistin canim nasil dustun canim cok uzuldum inan :gitme: :sinifsinif:
insallah burnun kendiliginden duzelir de ameliyata gerek kalmaz eyvahedigeldismile mafoldumben

ayy canim benim yaa cok buyuk gecmis olsun.
2. ameliyatini yeni olmustun yanlis hatirlamiyorsam degil mi?
ayyy aman Allah'im yaaa!!!
topuklu ayakkabi falan mi giymistin canim nasil dustun canim cok uzuldum inan :gitme: :sinifsinif:
insallah burnun kendiliginden duzelir de ameliyata gerek kalmaz eyvahedigeldismile mafoldumben

çok sağ ol canım yaa.senağlamaevet canım 2.ameliyatımı 45 gün oldu.ayakkabımın zemini düzdü ama yer kaygandı.bende ameliyatsız düzelmesini ümid ediyorum

Güzelim inşallah bir şey olmamıştır. Allah beterinden korusun, üzülme.

beterin beteri vardır canım.kafamı çok kötü vurdum.beyin kanaması geçirip ölebilirdim.düştüğüm mesafe 1-15 metre yüksekten mermere yüz üstü çakıldım.hala uutamıyorum o anı.kaderim de varmış demek diyorum.ama üzülmemek elde değil.tamda iyileşmeye başlamıştım.şişliklerim bayağı inmişti.:teselli:

Ayy cnm yaa cook gecmis olsun daha cok yeniydi ameliyatin insallah doktorun dedigi gibi olurda tekrar ameliyat olman gerekmez. Allah beterinden saklasin cnm sen aklina kotu seyleri getirme insallah zamanlan duzelir.

Ayy cnm yaa cook gecmis olsun daha cok yeniydi ameliyatin insallah doktorun dedigi gibi olurda tekrar ameliyat olman gerekmez. Allah beterinden saklasin cnm sen aklina kotu seyleri getirme insallah zamanlan duzelir.

teşekkürler canım.evet daha 45 gün oldu revizyonu olalı.ama ben düzeliceğini sanmıyorum.şu an bütün yüzüm şiş.kolum ve bacaklarım çürük ve morluklarla dolu.çocuklarıma bakamıyorumannem bende kalıyo.teyzelerim falan temizlik yapıyo.çok zoruma gidiyo.büyüklerimin bana hizmet etmesine alışık değilim.:a015:

cnm yaa benimde içim bi tuhaf oldu nasılda canın acımıştır kıyamam yaaa

düşer düşmez ilk burnum geldi aklıma kolumun acısı daha sonra hissettim.dünden beri ağlamaktan kendimi alamıyorum.hayatımın en mutlu günü uğursuz günü oldu yaa.abimin ve benim nikah tarihimiz aynıydı.sevincimiz kursağımızda kaldı.nikah masasında başlayan günüm hastanede son buldu.nasıl üzülmiyeyim nasıl ağlamayayım yaa

teşekkürler canım.evet daha 45 gün oldu revizyonu olalı.ama ben düzeliceğini sanmıyorum.şu an bütün yüzüm şiş.kolum ve bacaklarım çürük ve morluklarla dolu.çocuklarıma bakamıyorumannem bende kalıyo.teyzelerim falan temizlik yapıyo.çok zoruma gidiyo.büyüklerimin bana hizmet etmesine alışık değilim.:a015:

Ay cnm ya seni cok iyi anliyabiliyorum, zor gunler geciriyorsun helede anne olunca insanin isi daha bir zor:( Bende cok inanirim nazara ki sende oyle nazara gelmisin cnm:( Sen yinede ne kadar zor olsada iyi seyler dusunmeye calis ki iyi seyler karsina gelir insallah. Sisliklerin icin bolca buz uygulamasi yap iyi gelir, morluklar ve sislikler icin arnica krem cok guzel tavsiye edebilirim.

Ay cnm ya seni cok iyi anliyabiliyorum, zor gunler geciriyorsun helede anne olunca insanin isi daha bir zor:( Bende cok inanirim nazara ki sende oyle nazara gelmisin cnm:( Sen yinede ne kadar zor olsada iyi seyler dusunmeye calis ki iyi seyler karsina gelir insallah. Sisliklerin icin bolca buz uygulamasi yap iyi gelir, morluklar ve sislikler icin arnica krem cok guzel tavsiye edebilirim.

desteğin için sağol canım.benim ameliyatıma 2 doktor girmişti.düştüğümde birine muayene oldum.öbürü de haseki de çalışıyo.kabul sağolsun cep nosunu verdi.sabah eşim arayıp durumu anlatmış.cumaya hasekiye gidip osman beye de muayene olucam.bakalım o ne söyliyecek.inş.bana ameliyatsız bi çözüm verir.ameliyatlarım ağır geçtiğinden korkuyorum.

Canım geçmiş olsun çok üzüldüm. inşallah tekrar ameliyat olmadan düzelir. moralini yüksek tut canım dualarım seninle.

sağolun kızlar.cuma gününden ümdim var.doktorun ne söyliyeceğini merak ediyorum.belki farklı şeyler söyler diye bekliyorum.

kızlar dün abimin nikahına gitmiştik.nikahtan sonra hep birlikte yemeğe teyzemlre gitmiştik.eve dönerken merdivenlerden yuvarlandımmafoldumbenyüz üstü düştüm.burnumu yere çarptım.çok kanadı burnum.çok kötüyüm yaa..dünden beri ağlıyorum.ne talihsizim ben.doktor film çekti burnunu kırdın dedi.masaj yapıcam.eğer 6.ayımda kemikler yapışmazsa 3.ameliyatımı yapacaklarmafoldumben

off ya icim oyle bir ciz ettiki arkadasim yaa:(((( dehset derecede cok uzuldum seni cok iyi anliyorum off yaa::( yinede ALLAH beterinden saklasin diyorum gecenede sukret bitanem :(( gecmis olsun umarim iyisindir:(( vardir herseyde bi hayir:( bende ameliyat oldukdan sonra 1 ayimi evde gecirdimmafoldumben

sağol akadaşım.moral olarak çökmüş durumdayım.eşim sürekli beni suçluyo,niye dikkatli gitmedin,niye topuklu giydin diye.çeşke gitmeseydim.bilmiyorum.benim kaderimde çekilecek çilem varmış diyorum.

çok üzüldüm canım ya çok çok geçmiş olsun umarım kemik kaynar ve tekrar ameliyat olmana gerek kalmaz.

kızlar dün abimin nikahına gitmiştik.nikahtan sonra hep birlikte yemeğe teyzemlre gitmiştik.eve dönerken merdivenlerden yuvarlandımmafoldumbenyüz üstü düştüm.burnumu yere çarptım.çok kanadı burnum.çok kötüyüm yaa..dünden beri ağlıyorum.ne talihsizim ben.doktor film çekti burnunu kırdın dedi.masaj yapıcam.eğer 6.ayımda kemikler yapışmazsa 3.ameliyatımı yapacaklarmafoldumben

cok gecmıs olsun ya insallah duzelırde amelyat olmana gerek kalmaz...

Back
X