burnumu sevmiyorum :(

askrnkrst

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
93
0
36
İstanbul
meraba arkadaşlar burun estetiği yaptırmak istiyorum ama bazılarınınkini görüyorum çok yapmacık duruyor ben öle olsun istemiyorum lütfen bana istanbuldaki hastanelerden yada özel kliniklerden tavsiyeler verin bide fiyatlarını da merak ediyorum

dogallıksa hıc dusunmeden kendı doktorum abdulkadır gokselı onerırım asla yapmacık burunlar yapmıyor ısının ehlı.5500 tl

ıstanbul bagdat caddesınde muaynehanesı canım.2 hastaneyle calısıyor.ılk gorusmeden ucret almıyor bence randevu al gorus bır.benım 27.gunum.amelıyat olan cok hastasını gordum cıdden yuze uygun dogal burunlar yapıyor.sana da soyleyecektır zaten yuzune gıtmeyen bır seyse karsı cıkıyor

bişey daha sorcam canım ya peki ameliyattan sonra dudağının kalkması gibi bişeyle karşılaştın mı çünkü çoğu kişinin dudağı kalkıyo da ben öle bişey istemiyorum

bişey daha sorcam canım ya peki ameliyattan sonra dudağının kalkması gibi bişeyle karşılaştın mı çünkü çoğu kişinin dudağı kalkıyo da ben öle bişey istemiyorum

aa öyle bişeymi oluyormuş? umarım bende olur benim yarın 1 hafta olacak ameliyat olalı kalksın biraz dudağım:)

canım ılk ay sıslerden dolayı dudak tuhaf duruyor ıfaden degısıyor ama zamanla yuz hatların eskı goruntusune donuyor korkma degısen sadece burun oluyor

meraba arkadaşlar burun estetiği yaptırmak istiyorum ama bazılarınınkini görüyorum çok yapmacık duruyor ben öle olsun istemiyorum lütfen bana istanbuldaki hastanelerden yada özel kliniklerden tavsiyeler verin bide fiyatlarını da merak ediyorum

Aynen bende bu durumdayım ve ne yapacağımı bilmiyorum :/

beniö de dudak-burun mesafem arttı,bi çaresi yok mu,bilen var mı

drozz;sen Samsundasın sanırım Lütfi Eroğlunu araştırıyordun yanlış hatırlamıyorsam?Özel mesaj atmıştım sana ama geri dönmedin sanırım mesaj hakkın yok???Neyse ne yaptın yeni bir bilgi edindin mi bana da aktarırsan sevinirim?

bence kotu burundansa estetıklı guzel bı burun ( yapmacık bıle ) daha ıyıdır ;) yaptırmalısın pısman olan yok

arkadaslar benımde burnum kemıklıydı ama kucuktu . amelıyat olmak ıstemememın sebebı kuculecegınden korkmam dı . ama sımdı hıc pısman degılm kı daha ıyılesmememe ragmen. eskıden kucuk ama yamuk bı burnum vardı sımdıde kucuk ama duzgun bı burnum var kesınlıkle =)

Back
X