Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey daha sorcam canım ya peki ameliyattan sonra dudağının kalkması gibi bişeyle karşılaştın mı çünkü çoğu kişinin dudağı kalkıyo da ben öle bişey istemiyorum
aa öyle bişeymi oluyormuş? umarım bende olur benim yarın 1 hafta olacak ameliyat olalı kalksın biraz dudağım:)
canım ılk ay sıslerden dolayı dudak tuhaf duruyor ıfaden degısıyor ama zamanla yuz hatların eskı goruntusune donuyor korkma degısen sadece burun oluyor
ay napcan kalkmasını ilahi sende :)
benim burun dudak arası mesafe uzundu ameliyat öncesindede şimdide aranın çok belirgin olduğu söylendi o yüzden dudağım kalksa daha iyi olur silikon yaptırmış gibi:)))
meraba arkadaşlar burun estetiği yaptırmak istiyorum ama bazılarınınkini görüyorum çok yapmacık duruyor ben öle olsun istemiyorum lütfen bana istanbuldaki hastanelerden yada özel kliniklerden tavsiyeler verin bide fiyatlarını da merak ediyorum
beniö de dudak-burun mesafem arttı,bi çaresi yok mu,bilen var mı
meraba arkadaşlar burun estetiği yaptırmak istiyorum ama bazılarınınkini görüyorum çok yapmacık duruyor ben öle olsun istemiyorum lütfen bana istanbuldaki hastanelerden yada özel kliniklerden tavsiyeler verin bide fiyatlarını da merak ediyorum
arkadaşlar dudak kalkması kesin geçiyor depil mi ben de ameliyat olucam bundan çok korkuyorum!!
aynı dertten ben de muzdarip.rinoplasti sonrası mesfae çok arttı,tuhaf gözüküyobenim burun dudak arası mesafe uzundu ameliyat öncesindede şimdide aranın çok belirgin olduğu söylendi o yüzden dudağım kalksa daha iyi olur silikon yaptırmış gibi:)))