Burnumu Yaptırdım ama Mutsuzum

merhaba. Ben 3 gun önce ameliyat oldum. Cok fazla olmayan morluklarim geçti ve sisliklerimde geciyor. Fakat burnum kocaman geliyor bana. Yuzum zayif, dudaklarim ince. Eski burnum kemerliydi fakat tombul falan degildi. Simdi burun ucum kocaman geliyor bana ilk günden beri. Daha 18 yasindayim büyuk bi hata yapmis olmak istemiyorum :(

merhaba. Ben 3 gun önce ameliyat oldum. Cok fazla olmayan morluklarim geçti ve sisliklerimde geciyor. Fakat burnum kocaman geliyor bana. Yuzum zayif, dudaklarim ince. Eski burnum kemerliydi fakat tombul falan degildi. Simdi burun ucum kocaman geliyor bana ilk günden beri. Daha 18 yasindayim büyuk bi hata yapmis olmak istemiyorum :(

Canım korkma şişlikler o :) benim 5. Günüm benimde öyle :)

Canım korkma şişlikler o :) benim 5. Günüm benimde öyle :)

Ilgilendiginiz icin tesekkür ederim öncelikle :)
Ne kadar sürede geçecek peki bu? Okula 1 hafta daha gitmicem. Ama 1 hafta sonra okula gittigimde insanlarin söyledigi en ufak olumsuz elestiri beni kötü etkilerr. Burun ucumun yüzümden bu kadar uzak kalmasi korkutuyor beni :(

Ameliyatin üzerinden tam bir ay geçti ve erol taş in burnundan bi farkım yok az önce banyoda ağlayarak ayna yumrukladiktan sonra derdimi bi siz anlarsınız dedim buraya geldim:( 1.ayında böyle burun mu olur allah aşkına:(sürekli bu moddayim:(

Eklentiler

• 2015-02-05 00.22.47.webp
    2015-02-05 00.22.47.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 275
Son düzenleme:
Ameliyatin üzerinden tam bir ay geçti ve erol taş in burnundan bi farkım yok az önce banyoda ağlayarak ayna yumrukladiktan sonra derdimi bi siz anlarsınız dedim buraya geldim:KK43:

tatlım hala çok fazla ödemın var.bence üzme kendını.çok hoş görünüyor.karar vermek için 1 ay çok az ...

İnşallah dedigin gibidir:( iyi geliyorsunuz gerçekten:) şu bir yorum yüzümü güldürdü:)

İnşallah dedigin gibidir:KK43: iyi geliyorsunuz gerçekten:) şu bir yorum yüzümü güldürdü:)

çok ciddiyım yazdıgımda henüz çok erken.sakın ağlama boş yere gayet orantılı görünüyor ödemin çok ..o da normal.bak bende 2.amelıyatımı oldum yatıyorum sonucu merak edıyorum bakalım :)

İstediğin burna kavuşursun inşallah:)alcidan çıktığında bile güzel dursun:)

İstediğin burna kavuşursun inşallah:)alcidan çıktığında bile güzel dursun:) bu ameliyat zor değil sağlam psikoloji istiyor bunu anladım.

İstediğin burna kavuşursun inşallah:)alcidan çıktığında bile güzel dursun:) bu ameliyat zor değil sağlam psikoloji istiyor bunu anladım.
Kesinlikle pskoloji sağlam olmalı ..emin ol burun ameliyatının yarısı şans bence. .

merhaba ladess sen ameliyatını kime oldun ve memnun musun??
Benim bu 2.ameliyatım ..ilkinde memnun kakalmadım.şimdide daha alçı çıkmadığı için nasıl inan bilmiyorum .gGörünen kısmı iyi gibi .aama tam bir görüntü yok ttabi.ben zeki can a ameliyat oldum

Benim bu 2.ameliyatım ..ilkinde memnun kakalmadım.şimdide daha alçı çıkmadığı için nasıl inan bilmiyorum .gGörünen kısmı iyi gibi .aama tam bir görüntü yok ttabi.ben zeki can a ameliyat oldum
çok geçmiş olsun umarım istediğin gibi bir sonuç alırsın

merhaba kızlar,
ben 3 gün sonra ameliyat olacam ve korkudan son bir haftadır her gece rüyamda hastanede geziyorum :KK43:
acıbadem hastanesinde Dr.Naser dadaşzade yapacak operasyonu.Genel olarak tüm hastaları memnun. ama ben hala sorularla doluyum ve vazgeçmek üzereyim.
burnumun sağ tarafı tamamen kapalı ve sag taraftan nefes alamıyorum. Doktor bu kısmı açarken görüntüsünüde düzeltmeyi önerdi, o an orda kabul ettim ve iki kere de doktor ile görüşmeye gittim görüntüsü için ama ameliyata 3 gun kala vazgeçmek istiyorum.
Naser bey'e yaptıranlar benim için tavsiyeniz nedir?
kokrkak bi ördek gibiyim :KK43:
Merhaba. Dr Naser Beye ameliyat oldunuz mu? Ben de onu dusunuyorum da aklımdaki doktorlara ek olarak.

Merhaba . Burundaki ödemin gitmesi ve tam şeklinin oluşması için verilen süre en az 6 aydır . Bu süreçte olan şişlikleri önemseme :) geçmiş olsun

Back
X