Burnumu Yaptırdım ama Mutsuzum

Şekil iyiyse fakat sadece büyük görünüyorsa kesinlikle inecek o. Ödemden büyük kocaman görünüyor. Benim de öyleydi. Bir ay oldu ve bayağı indi.

16 nısanda amelıyat oldum bende tek sıkıntım burnumun kuculmesıydı ama hiç bir degısıklık yok burnumda şişlik falanda yok emınım ama eskı burnumdan hiçççç bir fark yok napıcamı bılmıyorummm :(((((((((

16 nısanda amelıyat oldum bende tek sıkıntım burnumun kuculmesıydı ama hiç bir degısıklık yok burnumda şişlik falanda yok emınım ama eskı burnumdan hiçççç bir fark yok napıcamı bılmıyorummm :(((((((((

Ameliyatını kim yapmıştı?? Daha 3 ay olmuş burnunda ödem vardır ama doğru söylüyosun ameliyattan hemen sonra bile burun büyük mü yoksa küçük mü olacak kendini belli ediyor... :((

moralini bozmak istemem ama 3 ayda hiçmi küçülmedi belki sen anlamazsın çevrendekilere sor..benim şuan 1,5 ay oldu ilk zamankinden daha küçüldü gibi ucundaki şişlikte gidiyo ama kötü olan taraf şişlik indikçe burnumun o dikliğide gidiyo ve eski şekline geri dönüyo sanki şişken şekli daha güzeldi ya şimdi ucu düşüyo ve burun içim görünüyo ..

Arkadaşlar henüz dün görüştüm bu şişlik konusunu; burun gerçek şekline 6. ayda ulaştığını, ilk ay gördüğümüz şeklin nihai şekil olmadığını söyledi, bakalım ameliyattan sonra bu forumda bende aynı şekilde ağlamazsam iyi:)

Ameliyatını kim yapmıştı?? Daha 3 ay olmuş burnunda ödem vardır ama doğru söylüyosun ameliyattan hemen sonra bile burun büyük mü yoksa küçük mü olacak kendini belli ediyor... :((

amelıyatımı erkın unlu yaptı birlikte bı arkadasımla ardarda olduk o çok memnun ama ben :(((((tekrar gorustum doktorumla ..ikinci amelıyat yapıcak yanlardan kucultucek ama korkmuyoda degılım bunun ıcınnnn :((((

moralini bozmak istemem ama 3 ayda hiçmi küçülmedi belki sen anlamazsın çevrendekilere sor..benim şuan 1,5 ay oldu ilk zamankinden daha küçüldü gibi ucundaki şişlikte gidiyo ama kötü olan taraf şişlik indikçe burnumun o dikliğide gidiyo ve eski şekline geri dönüyo sanki şişken şekli daha güzeldi ya şimdi ucu düşüyo ve burun içim görünüyo ..

tabıkı ılk alçı cıktıgı gıbı degıl ama kımse anlamıyo mesela amelıyat oldugumu hoş ben dogal ıstedım ama eskı halı olsun ıstemedım..benım normalde burnum kalkıktı amelıyattan sonra ıyıce havalandı ama dedıgın gıbı ınıyor bende farkındayım..ve o burun ıcı gorunmesı cıddı can sıkıcı malesef...

Arkadaşlar henüz dün görüştüm bu şişlik konusunu; burun gerçek şekline 6. ayda ulaştığını, ilk ay gördüğümüz şeklin nihai şekil olmadığını söyledi, bakalım ameliyattan sonra bu forumda bende aynı şekilde ağlamazsam iyi:)

bırazda sans ısı bu amelıyat ya ben cokkkkkkk ınanmıstım ama fossss cıktı malesefff

Canım bu ameliyata kendini adamakta yanlış.
Alt tarafı burun ameliyatı, bir burun ameliyatı ile çok güzel olunacak diye düşünülmesi çok saçma.

Canım bu ameliyata kendini adamakta yanlış.
Alt tarafı burun ameliyatı, bir burun ameliyatı ile çok güzel olunacak diye düşünülmesi çok saçma.

kımsenın çokkk guzel olacgım dıye burun yaptırdıgını sanmıyorum şahsen..sadece beklentının altında olan şeyler can sıkıcı ...alt tarafı burun amelıyatı da degıl işte malesef olmayınca ınsanın tum pskolojısı bozuluyorrr

ben anlamıyorum arkadaş. beceremeyeceğin işe niye kalkışıyorsun? burna kıkırdak eklemek kim sen kim? deki bana ben bunu yapamam, derin müsait değil, git başka doktora. bir yerin mi eksilir??? eğrilik gidecekti, hani??? daha beter yamuldu burnum... michael jacksonun kız versiyonuyum... hala bana bir şey yok diyorsun? taa trabzondan kalkıp geliyorum kontrole... bana hala bekle diyorsun... nesini bekleyeyim arkadaş? 10 tane doktorla mailleştim. gittim bizzat görüştüm kaçıyla istanbula geldiğimde. hepsi dediki burnun fazla kısaltılmış, revizyona ihtiyaç var. bunlar ağız birliği mi etti yoksa ??? ya da ben salak mıyım??? gözüm yok mu? aynayı elime alınca bana bakan koca bir yamukluğu, burnumun altındaki şemalsizliği, koyduğun o koca kıkırdak bombesini göremiyor muyum??? hani ben bilgisizdim, param yoktu. eşim yüzünden geldim sana oldum da, sendeki bu rahatlık nedir be arkadaş? hani ben yaptım bir hata bak kabul ediyorum sana olmakla da, sen neden hatanı kabul etmiyorsun??? zaten şansıma tüküreyim ben, senin yaptığın bir burunu gördüm burada o yüzden sana geldim. o arkadaşı ne güzel yapmışsın... şans bana vurdu zaten... bütün suç bende ben şanssızım (!) sihirli bir değnek bekliyorum şimdi gelse de bana dokunsa.... burnum düzelse....

Gecmis olsun canim, hangi doktor yapti bunu sana? :(

Ben de burun insani cok degistiriyor acaba diye dusunmeye basladim. Maddi manevi ameliyat sirasinda cekilenlere deger mi acaba?
Kafam cok karisik :(

Ben de burun insani cok degistiriyor acaba diye dusunmeye basladim. Maddi manevi ameliyat sirasinda cekilenlere deger mi acaba?
Kafam cok karisik :(

bende yaptırdım çok yeni daha 1 ay oldu şiddetle tavsiye ederim sonucu her ne olursa olsun eskisinden harika görünüyosun :)) korkulucak hiç bişi yok teknoloji değişti devir değişti herşey mükemmel işliyoo :))

ameliyattan hemen sonra ayanaya bakıp da memnun kalınmayabilir.Çünkü burun tam şeklini 6 ay -1 yıl arasında alıyormuş. Bu süre biraz da sizin eski burnunuza bağlı. Eğer burnunuzun eski hali gerçekten çok büyükse, atel açılır açılmaz memnun kalabilirsiniz diye düşünüyorum. Ben henüz olmadım ama burnum çok büyük ve aşırı kemerli olduğu için memnun kalacağımı düşünüyorum. Benim korkum büyüklükten çok şekil. Burnumun doğal olmayan bir şekle kavuşmasından çok korkuyorum. Ameliyattan sonra mutsuz olursam sebebi şekli olur büyüklüğü değil.

benim de 15. günüm dün öndeki dikişlerimi aldırdık.burnumun hemen hemen her yerinde şişlik olduğunu söyledi doktorum özellikle gözlerin ortasındaki kemik kısmında tabi zamanşa geçecek artık bu şişlikler.

ben de size bir şey soracağım açık ameliyatta burnumuzun yanlarında yarım cm lik açılan kesi yerlerinde elime gelen fakat dıştan bakınca görünmeyen küçük yuvarlak (mercimek kadar diyebilirm) kemikler oluştu böyle bir şey yaşayan oldu mu ??

benim de 15. günüm .alçım ilk alındığında burnum hiç küçülmemiş gibi duruyordu hatta burnum eğri gibi de gelmişti bana.dün öndeki dikişlerimi aldırdık.burnumun hemen hemen her yerinde şişlik olduğunu söyledi doktorum özellikle gözlerin ortasındaki kemik kısmında tabi zamanla geçecek artık bu şişlikler.

ben de size bir şey soracağım açık ameliyatta burnumuzun yanlarında yarım cm lik açılan kesi yerlerinde elime gelen fakat dıştan bakınca görünmeyen küçük yuvarlak (mercimek kadar diyebilirm) kemikler oluştu böyle bir şey yaşayan oldu mu ??

Back
X