Burnumu yaptırmak istiyorum hala karar veremedim

Dr Ahmet İslam'a ameliyat olanlardan cildi kalın olan varmı lütfen bilgi verirmi ?

Bende Ahmet beye ameliyat oldum ama normal bir cildim var, bilgim olsa seve seve yardim ederdim. Ameliyattan once arastirma yaparken kalin cildin dezavantaj oldugunu okumustum ama ne olcude bir dezavantajı var bilmiyorum. Bence dogrudan Ahmet beyle gorusup ozellikle kalin ciltli hastalarinin fotograflarini gormek istedigini soyle yada onlardan birileriyle gorusme imkani varmi onu sor

Arkadaşlar herkese merhaba. Siteyi uzun zamandır takip ediyorum. Emeği geçen herkese teşekkürler. Uzun zamandır üye olmayı düşünüyordum ama bir türlü fırsat olmamıştı. Bu aralar çok fena burnuma takmış durumdayım. O yüzden doktor arayışı içerisindeyim. Biraz araştırma yaptım. Estetik yapan bir KBBciye ameliyat olmak daha sağlıklı geldi. Bugün bir arkadaşımın önerisi ile Doç. Dr. Ahmet İslam'a gittim. İlgili bir doktor, ne olup olamayacağını detaylıca anlattı. Aranızdan Ahmet beye giden ya da ameliyat olan var mı? Sonuçlarınızdan memnun musunuz? Bu ay içinde ameliyat olmayı düşünüyorum. Cevap verirseniz sevinirim.

Merhabalar. Evet dediginiz gibi kesinlikle kbb uzmanina ameliyat olmak her zaman daha sagliklidir. Bende yaklasik 5 ay once Dr. Bekir sivri'ye estetik oldum . Kendiside ayni zamanda kbb ci ve mukemmel bir doktor. Ben cok mutluyum. Eski resimlerimi paylasabilirim hem fikir olmus olur sizede.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kızlar, doktor araştırma sürecinde Dr Muhammet Dilber, Ferhat Oğuz ve Muhammet Pamukçu ile görüştüm. 10 Nisanda Barış Çakır ile randevum var ama şu ana kadar içime sinen tek doktor Muhammet Pamukçu oldu. Çok samimi ve dürüst yaklaştı konuya, söyledikleri çok makul geldi.
Kesinlikle KBB doktoruna ameliyat olma niyetindeyim ama bir de Barış Bey ile görüşeyim diyorum arkadaşım ona ameliyat oldu çok memnun kaldı bakalım. Süreç zor ve heyecanlı :)

Bende Ahmet beye ameliyat oldum ama normal bir cildim var, bilgim olsa seve seve yardim ederdim. Ameliyattan once arastirma yaparken kalin cildin dezavantaj oldugunu okumustum ama ne olcude bir dezavantajı var bilmiyorum. Bence dogrudan Ahmet beyle gorusup ozellikle kalin ciltli hastalarinin fotograflarini gormek istedigini soyle yada onlardan birileriyle gorusme imkani varmi onu sor
Görüştüm ameliyat günümü bile aldım :)))) yardımınız için çok teşekkür ederim.

Merhabalar. Evet dediginiz gibi kesinlikle kbb uzmanina ameliyat olmak her zaman daha sagliklidir. Bende yaklasik 5 ay once Dr. Bekir sivri'ye estetik oldum . Kendiside ayni zamanda kbb ci ve mukemmel bir doktor. Ben cok mutluyum. Eski resimlerimi paylasabilirim hem fikir olmus olur sizede.
Merhaba hande, eski yeni fotoğraflarını paylaşabilir misin bizimle? bir de fiyat aralığı nedir acaba ?

Arkadaşlar merhaba,

bi arkadaşımın tanıdığı yakup avşar'ın çok iyi olduğunu söyledi. Acaba forumda Yakup beyi tanıdan ona ameliyat olan var mıdır? Varsa lütfen benimle iletişime geçebilir mi? Çok teşekkürler

Fotoğraf isteyen herkese özelden tek tek cevap vermeye zaman olmuyoro_Oburnum burada kızlar buyrun bakın:KK5:umarım bir fikir verir sizlere:KK68:doktorum Ahmet İslam

Eklentiler

• İlk.webp
    İlk.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 527
  • Son.webp
    Son.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 529
Selam kızlar, doktor araştırma sürecinde Dr Muhammet Dilber, Ferhat Oğuz ve Muhammet Pamukçu ile görüştüm. 10 Nisanda Barış Çakır ile randevum var ama şu ana kadar içime sinen tek doktor Muhammet Pamukçu oldu. Çok samimi ve dürüst yaklaştı konuya, söyledikleri çok makul geldi.
Kesinlikle KBB doktoruna ameliyat olma niyetindeyim ama bir de Barış Bey ile görüşeyim diyorum arkadaşım ona ameliyat oldu çok memnun kaldı bakalım. Süreç zor ve heyecanlı :)

Abdulkadir Goksel'i arastirdiniz mi? Simdiden cok gecmis olsun.

Benim burnumda Salih Emre Üregen in güzel bir eseri:) katılıyorum, kendisiyle görüşün bence de.

DERYA Burnum yüzünden yaşadığım sıkıntıları anlatmak ile bitiremem,en önemli olanı nefes alamıyordum.Geceleri sürekli uyanıyor,uyandığım zaman ise yorgun hissediyordum.Burun görünüşümde sorunlarım vardı. Estetik olarak sıkıntılıydım.Daha önce gittiğim doktorlar ameliyat olmamı tavsiye etmişti ama ben korkuyordum. Daha önce ameliyat geçirmedim. Tavsiye üzerine sevgili doktorum canım hocam Doç. Dr. Ahmet bey ile tanıştım. Hocam hem kibar hem güler yüzlüydü. Korkularım vardı ama Ahmet beyle tanıştıktan sonra hepsi geçti. Bana ameliyatın nasıl yapılacağını anlattı. Alternatiflerimizi ise bilgisayar üzerinde resimlerimle konuşarak seçim yaptık.29 ekimde ameliyatım gerçekleşti.Ameliyattan sonra ilk kez gerçekten nefes aldığımı hissettim. Yıllardır çektiğim sıkıntılarım geçti.Burun görünüşümü gerçekten sevdim. Şiş olmasına rağmen güzeldi. Ameliyat sonrası Ahmet bey beni hiç yalnız bırakmadı. Ameliyattan sonra hastanede yattığımda hep ziyaret etti ve ilgilendi . Ameliyat sonrası eve gittiğimde ise, her zaman her saatte Ahmet beye ulaşabildim. Bir doktorun hastası bu kadar kıymetli olabilir.Her zaman güler yüzlü ve pozitif yaklaşımı ile sorunlarımı çözdü.Ameliyatımın üzerinden henüz 6 ay geçti ama kimse ameliyat olduğumu anlamıyor.Bütün emekleri karşılığın da Ahmet beye ne kadar teşekkür etsem az gelir. İyi ki Dr Ahmet Bey ile tanışmışız ve doktorum olmuş. İyi ki böyle doktorlar hala var . Çok mutluyum.

Gönül rahatlığıyla Dr. Ahmet İslam hocayı bende tavsiye ederim. Kalın derili olduğum için iyileşme oturma aşamaları bitmeden erken bir tavsiye yazmak istemedim 6 ay kontrolüde bittikten sonra kesinlikle tavsiye ederim Ahmet Hocaya çok teşekkürlerimi gönderiyorum buradan.

Back
X