Burnumu yaptrmal mym? Resimlere bir bakar msnz?

ayy gayet güzel burnunuz..
bence gerek yok yüzünüze yakışıyor..
ameliyattan sonra çook güzel olma ihtimali olduğu gibi eski burnunuzu aratcak bi görüntünün çıkma ihtimalide var .. ama çook takıntılıysanız (benim gibi mesala) yaptırmadan rahat etmezsiniz bunuda biliyorum sırnaşık şey

eleştirel gözle bakınca hemen hemen her burunda bir kusur bulunur.uc kısmı biraz etli..ama direk burnuna baktıgımız için görüyoruz,normalde resmini yada seni görsem burnunda rahatsız edici bişey yok.kemik kısmı zaten güzel..uc kısmı da yüzünde abest durmuyo.ama tabiki herzaman iyinin iyisi vardır.burun ucu estetiği agrı acısından tabi daha rahattır sonucta kemik kırılmıyo,morarma falan olmaz.biraz şişlik olur..ama doktor acısından kolay mıdır zor mudur bilemem.

Karakteristik bir burun..
Bence böyle kalsın çok daha doğal ve size özel..

bence gayet düzgün size yakışan bir burun.herkes hokka burunlu olacak diye bir kural mı var.hele bazı bayanlar yaptırmaktan öte rezil ediyor delikleri görünen ya da yüze gitmeyen küçük burunlar domuz burnu gibi kalkık burunlar.estetik açıdan gayet yüzünüzle uyumlu.sizi tanımasam görsem burnunuz dikkatimi dahi çekmezdi.

Arkadaşım benden sana tavsiye sakın yaptırma burnun güzel senin düzgün ben 20 gün önce yaptırıdm ameliyat kolay ama sonrası masajlar var bide en önemlisi burun birsüre sonra yana kayıyor sağ sola dönüp yatamıysun benim biraz kaydı daha çok yeni ameliyat olamama ramen hiç uğraşma derim
yoksa benim gibi uğraşırsın
keşke banada burnun yana kayacanı söyleyen biri olsaydı şimdi bende olmazdım iyi düşün doktorun çok iyi olmalı buldun doktorun yaptığı burun ameliyat resimlerine bak muhakkak sonra karar ver

cnm, burnun mükemmel değil, ancak kotu de değil hatta hoş denebilir..

ama tabii ki bunu takıntı yapiyorsan, hic begenmiyorsan yaptır; ama sadece ucunu ve doktorunu iyi seç cunku burun ucu estetiği daha zor bir ameliyatmıs(doktor acısından tabi)

bence yaptırma canım..
kemikli olsa yaptır derdim ama kıkırdak ile oynama yapılacak..
sonradan eğilme, deliklerde uyumsuzluk olabilir..
bence çok tatlısın, hiç çirkin durmuyor..

bence burnun çok güzel tatlım hatta ucu top gibi güzel bir burnun war kesinlikle yaptırma derim hiçtte burnun yayık değil aşağı ya eğikte değil !

Bence hiç gereği yok, makyaj yaparken burun yanlarına koyulaştırıp burun kemiği üzerine açık renk fondoten sürüp burun ucunu yine koyu yaparsan hokka gibi görünür.Denemeni tavsiye ederim...

bencede yaptırma gayet güzel göze batan bir tarafı yok ben daha dün oldum ve sorunsuz bir ameliyat geçirdim sonrasıda sorunsuz gidiyor ama sorun çıkmayacağı ne belli benimki seninki gibi olsa asla elletmezdim bende hem kemer hemde eğrilik vardı herkes bana çok karekteristik derdi ameliyat sonrası beni üzmemek iin söylediklerini kabul ettiler ama ne olucak halen belirsiz gerek yok bukadar riski almaya güzelsin canım :1hug:

Back
X