Burnumun 1 yilda aldiği şekilsizlik :(

Cnm çok geçmiş olsun 1aylık çok güzel gözüküyor aslında daha güzelleşmesi lazım 1sene olmuş inşallah düzelir benim 2ay olmadı ama yamuldu ödem şişlik felan değil bariz yamuldu doktor da farkında umarım düzelir seninki :(

Cnm çok geçmiş olsun 1aylık çok güzel gözüküyor aslında daha güzelleşmesi lazım 1sene olmuş inşallah düzelir benim 2ay olmadı ama yamuldu ödem şişlik felan değil bariz yamuldu doktor da farkında umarım düzelir seninki :KK43:

Tesekkur ederim canim. Umarim ikimizinki de duzelir Sorma yaza girerken yaptirdim ondan bu kadar ödem toplamis olmali. Ilk ay cok sevinmistim. Sonra doktorum beni gorunce kendi de sasirdi. Elle muayene edince cok fazla ödem var dedi. Geç iyileşir dedi. Hala uyuşuk ve hala dokununca aciyor. Anlamadim gitti :(
Daha once tecrube etmis olan var mi diye merak ettim.

Canım resmen kemer çıkmış:( törpüleyelim ne demek ya kolay mı o işler öyle tekrar anestezi tekrar ağrı sızı üstelik maliyet. Ucu düşmüş gibi bide çok üzüldüm adınıza. Bari nefes problemi olmasa bide.
Başka bişey demedi mi doktor başka hastalarına denk geldiniz mi?

Umarim burunlariniz istediginiz gibi olur.
Ama saglik sorunu olmadigi surece bicak altina yatmaya cesaret edemezdim herahalde. Iyi cesaret.
Saglik sorunu olsa bile korkarim be ya :)) ki vardir eminim saglik sorunu son günlerde iyi nefes alamiyorum :)

Gecmis olsun.

Canım resmen kemer çıkmış:KK43: törpüleyelim ne demek ya kolay mı o işler öyle tekrar anestezi tekrar ağrı sızı üstelik maliyet. Ucu düşmüş gibi bide çok üzüldüm adınıza. Bari nefes problemi olmasa bide.
Başka bişey demedi mi doktor başka hastalarına denk geldiniz mi?

Cok tesekkur ederim canim. Burun ucum şiş olduğu için öyle bir izlenim veriyormuş oyle dedi. Burun ucum hala uyuşuk ve hassas :( Insallah ödem gittikten sonra düzelir. Başka hastalarına denk geldim ve çok iyi durumdalar. Forumda arastirdigim kadariyla benim burnum öncesinde palyaco dedikleri, burun ucu topak burundu. Kalin derili bir de. Sanirim bu sebepten istedigim neticeyi alamadim. Nefes problemim yok cok sukur canim :) Sadece goruntu ve hissizlik :/ Törpüye gelince, düsünsenize ödemler inecek ve tekrar ödem toplayacagim bu sebepten of of.

Umarim burunlariniz istediginiz gibi olur.
Ama saglik sorunu olmadigi surece bicak altina yatmaya cesaret edemezdim herahalde. Iyi cesaret.
Saglik sorunu olsa bile korkarim be ya :)) ki vardir eminim saglik sorunu son günlerde iyi nefes alamiyorum :)

Gecmis olsun.

Ben de korkardim :) Anestezi fobim var ustelik. O sebepten lokal olmak istedim. Cok guzel gecti ameliyat. Sohbet ede ede.. :)

Back
X