Ödem mi eğri mi lütfen bakın (resimli)

Canım benim iki ay olucak nerdeyse bütün şişlerim indi biraz ucunda kaldı ancak benimde malesef burnumun sol tarafı içeri çökük diğer tarafı daha yayvan geniş görünüyor üstten foto çektiğim de benimki de biraz yamukluk var
Doktorun ne diyor peki bu duruma? Masaj falan önerdi mi canım? Ben çok taktım sokağa çıkmıyorum burnun yamul dicekler diye:(

Nedense ben de düzeleceğine inanmıyorum masajı yapıyorum elimi çekiyorum düz oluyor 5 dk sonra eski haline dönüyor. Çok korkuyordum bu yamuk burun işinden başıma geldi:KK43: foto ekleme şansıbız var mı? Ameliyat sonrası ve şimdi ne kadar düzelmiş merak ettim. Revizyon çok korkutuyor.
Eğer masajla düz oluyprsa emin olun şişler inince geçecektir.

Ayyy inşallah nolur geçsin masaj yapınca düz oluyo tam istediğim gibi. Sık sık yapıyorum 2 ay olmadı daha olalı. İnşalalh düzelir. Çok takıntı yaptım:KK43:
Mantıklı düşün canım o gerçekte yamuk olsa isdeğin masajı yap düzelmez. Ama düzeldi diosun demekki kemikte sıkıntı yok burnun daha şiş diye yamuk görünüo. Düzelir hiç boşa bununla canıno sıkma valla

Çok sıkuntılı bi süreç. Çevremdekiler de farkedip moralimi bozuyorlar.
benimde ameliyat sonrası 46. günüm sol tarafım pamuk prenses sağ tarafım cadı anası :)) çevreye kulak asma astığınız zaman depresyon kaçınılmaz sizi yormalarına izin vermeyin .. banada apık supuk konuşmaya başladılar dinledim içim karardı baktım olmuyor aa yamukmu olmuş revizyon ameliyatını yaparsınız artık diyorum etkili bir replik ;) zaman içinde ödem dağılacak inanın

Mantıklı düşün canım o gerçekte yamuk olsa isdeğin masajı yap düzelmez. Ama düzeldi diosun demekki kemikte sıkıntı yok burnun daha şiş diye yamuk görünüo. Düzelir hiç boşa bununla canıno sıkma valla
Evet dediğiniz çok mantıklı ama doktorum böyle rahatlatmıyo maalesef eski burnuna göre çok daha iyi geçmezse 1 sene sonra ameliyat olursun falan diyo.

benimde ameliyat sonrası 46. günüm sol tarafım pamuk prenses sağ tarafım cadı anası :)) çevreye kulak asma astığınız zaman depresyon kaçınılmaz sizi yormalarına izin vermeyin .. banada apık supuk konuşmaya başladılar dinledim içim karardı baktım olmuyor aa yamukmu olmuş revizyon ameliyatını yaparsınız artık diyorum etkili bir replik :KK66: zaman içinde ödem dağılacak inanın
İnşallah ben de öyle avutuyorum kendimi ama o kadar taktım ki özellikle kuzenimin yorumundan sonra eve hapsettim kendimi işime bile bakmıyorum:( teşekkür ederim destek oldunuz:)

Ayna yasaklasak tekefon var özçekim manyağı oldum günde en az 100 kez çekiyorum:))

Telefon selfide daha kötü çıkıyor canım. Benim aslında burnumda bir şey yok ama selfie çekince10 tane kusur bulurum istesem. Ayna da 3’se selfide 10 tane bulurum. Göründüğünden kocaman çıkıyor çok yanıltıcı şahsen.

İşin kötüsü doğru olan görüntü telefondakiymiş maalesef aynada gördüğünüz gerçek değil ayna gizliyor ve çeviriyor sizi kendinizi dıştan gördükleri gibi görmek istiyorsanız süzgüsüz doğal bir yüz çekimi yapın

Yandan çok beğeniyorum önden ameliyat öncesi de bi sıkıntım yoktu düşüktü ama takmıyodum. Şimdi ön yamuk. Doktoru da darlamayı bıraktım masajımı yapıyorum. İnşallah düzelir. Ama isterdim her şey yolunda olsun:KK43:
Aynı durumdayız benim doktorum dolgu önerdi, birde üstlerini inmezse törpüleyecekmiş. Üstü bana normal geliyordu ona normal gelmedi. Revizyondansa geçici ama en azından daha kötü olsa bile düzelecek bir yöntem.

Benimde 2 ay olacak ama yamuk geliyor bir tarafi sis gbi degil gibi anlamiyorum banada yardım edin fotograf atabilirim

Benimde 2 ay olacak ama yamuk geliyor bir tarafi sis gbi degil gibi anlamiyorum banada yardım edin fotograf atabilirim
Benimde aynı durum ama bence ödem. Günden güne ya gözüm alışıyor ya da gerçekten iniyor ki daha düzgün geliyor şuan.

Ama gözüme yamuk geliyor cidden dr öyle yamuk yani çökme filan olmussa diye korkuyorum

Canım benimki ödemmiş düzelmeye başladı. Daha 1 ay olmadı üstelik 6 ay geçtiğinde eminim daha çok iyi ki diyeceğim. Sende bekle bu ara fotoğraf çekilme.

Ya böyle ucu top gbi afedersin domuz burnu gibi bilmiyorum sanki ucuda kalkikligi düştü gbi

Canim bugun doktora gittim bana bisey yok gayet iyi dyor burnun ama kikirdak eklemiş burnuma onun cikintisi diyor ama ben anlamadim arkdasimda hemsire o yanlari odem değil kemik yapamamislar diyor yalancı 6 ay olmadan bsey diyemem diyor doktor sinir oldum

Eklentiler

• 20181214_203139.webp
    20181214_203139.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 140
Back
X