burnumun başına gelenler ve son hali

marduks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
79
0
86
Adana
4 ameliyat geçirmiş biri olarak sizlere yardımcı olmak istedim drların hataları talihsizlikler sonucu bukadar ameliyat geçirdim.

1. ameliyat burun tıkanıklığı için lokal anestezi baya bi kıkırdak çıkarıldı ve kanallar açıldı. estetik yoktu burnum normal bi burundu zaten estetiğe gerek yoktu. ameliyat burun altı kesilmeden kapalı yapıldı ameliyat sonrası şişlikler inince burnumun tam ortasında boyuna doğru bir çizgi oluştu kedilerin burnu gibi.. birkaç sene sonra burnumdan yine nefes alamıyodum..

2. ameliyat bi devlet hastanesinde hem kanalları açalım nefes al hem de ortadaki çizgiyi gidermek için estetik bişeyler yapalım ücretsiz bi ameliyattı ssk.. anestezi ile yapıldı.. alt kesildi.. burnumun üstündeki bandaj çıktığında şoklardaydım sağa doğru baya bi yamuk baya aşşağıya doğru uzamış.. dr düzelecek flan fıstık dedi.. genç bi drdu sanırım bi denemeye kurban gitmiştim.. bunalımlar ağlamalr... yüzümün şekli değişti.. ve hala nefes alamıyorum.. bu arada şiddetli baş ağrıları başladı.

3ve4. ameliyat baş ağrısı için gittim hastaneye tomogrofi sonucu sağ yanagımda kist olduğu çıktı.. sebebi bi önceki ameliyatta sinüs kanallarının kapatılmasından olmuş. sinus sıvısı normalde burun boşluklarından akarmış onlar o kanalı tıkadığı için akamamış ve kist oluşmuş ve kistim gözümle bitişikmiş riskli bi ameliyat olacaktı..

3. ameliyatta kist temizlendi burnum düzeltildi ve yapışmış kanallar açıldı.. burnum hala yamuktu ve deliklerin biri büyük biri küçüktü 6 ay sonra tekrar ameliyat aynı dr.
üstünden 1.5 sene geçti son ameliyatın son iki ameliyatın tarihleri yakın olduğu için şilik ödem ve iyleşme süresi uzun olacak demişti dr.. birkaç ay öncesine kadar hala yamuktu ve ben umudu kesmiştim.. şuanda yamukluk yok :) gayet güzel bir burnum var ve nefes alabiliyorum..

bir dr hatası yüzünden kistim oldu gözümü kaybedebilirdim ya da daha kötüsü olabilirdi. size tavsiyem drunuzu iyi seçin :) benim yaşadıklarımı yaşamayın

MARDUK cok geçmiş olsun canım..atlatmışsın ya cok şükür...bişey sorabilirmiyim?son ameliyatını yapan ve nefes almanı sağlayan doktor adını söyleyebilirmisin?teşekkürler.

çok çok geçmiş olsun cnm yaa neler yaşamışsın böyle ... neyse ki sonunda yüzünü güldürmüş Allah ... 1. ve 2. ameliyatı yapan doktorların adları neydi cnm , bende ameliyat olcam korkuyorum böyle sonuçlarla karşılaşmaktan... bide heryere yazıyorum ama cvp alamıyorum nisa hastanesinde ihsan kasapgile ameliyat olan veya onunla ilgili duyumu olan varmı ???

öncelikle geçmiş olsun diliyorum basınıza baya olaylar gelmiş. ameliyat olmak istyen arkadaslarda doktorlnıda iyi seçsinler bencede.
benim eniştemde burun ameliyatı oldu ve şu anda çok güzel görünüyo çok da memnun kendisi :)

hiç duymadım canım.görüşyünmü doktorla.

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN, En son ameliyatı nerede ve hangi dr. yaptı.

izmirdeyim ben son ameliyatımı murat mersin yaptı çok ilgili bi doktor hala çekinmeden ararım.. revizyon gerekmişti ama o benim burnumun kötülüğündendi ona ücret almadı.. ilk şu çok başarısız olan ameliyat devlet hastanesindeydi beni ameliyat eden dr ento diye bi estetik kliniği açmış bi de :S

:O dava açmadın mı doktora? Yanına bırakmazdım ben bu yaptıklarını yerinde olsam.. Büyük geçmiş olsun! :)

dava açsa ne fayda ilk başta ameliyattan sonra oluşabilecek her türlü riski kabul ettiğine dair belge imzalatıyorlar. çok geçmiş olsun. düzelmenize sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…