Burnumun bu kadar büyük olması normal mi ??? Cevaplariniza ihtiyacım var!!( fotografli)

simurg211603

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
187
213
103
Ben 6 gün önce ameliyat oldum dün tamponlarim alındı ve burnum hala önceki hali kadar büyük böyle olması normal mi yoksa anormal bir durum mu? lütfen bilgi verebilir misiniz ??????

Eklentiler

• 2016-08-23-17-13-19-925.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 1.263
Ben 6 gün önce ameliyat oldum dün tamponlarim alındı ve burnum hala önceki hali kadar büyük böyle olması normal mi yoksa anormal bir durum mu? lütfen bilgi verebilir misiniz ??????
Benim bugün alçım çıktı normalde burnumun önü küçüktü şimdi kocaman inşallah şiştir

Normaldir bence ama doktorunu bi arasan sorsan ya. Ben olsam hiç durmam çoktan aramıştım.
Geçmiş olsun bu arada.

bende aynı konudan muzdaribim hatta burun ucum eskisinden daha uzun ve büyük...24 gün oldu olalı son konumda fotoğrafıma bakabilirsiniz

bende aynı konudan muzdaribim hatta burun ucum eskisinden daha uzun ve büyük...24 gün oldu olalı son konumda fotoğrafıma bakabilirsiniz
Matemm baktım ama fotonu göremedim ya ameliyat olanların çoğu 6-12 ayda burun şeklini alır diyor ama bu durumun oranı ne kadar anlayamiyorum. Bizim kiler normal mi anormal mi anlamak çok zor bilen arkadaşlar bir el uzatın lütfen.

Insallah canım inşallah sadece şiştir ikimizin de ama yine de endiseliyim inşallah arkadaşlar bilgilendirir bizi.

B

Benim tamponlar alındıktan sonra biraz küçülmüştü belki tamponlardan da çok şişmiştir

Canım bence o burnunun üzerindeki alçı bantdan..
Kavisin henüz gözükmüyor.. Burnunun ucusa şiş canım kolay değil nasıl oynamdı oralarla..
İner yakında dert etme boşyere

Burun ameliyatı izledim dedim bu nedir yaaa bu kadar işleme burnun bir yılda oturması çook normal...Şuan büyük duruyor tabii ama ödemler gittikçe çok daha iyi olacaktır...

Canım senin burnunun şekli de boyutu da güzel .bence ucu şişlikten dolayı öyle ve zamanla daha güzel olacak ama benimki Saniki bağımsızlığını ilan etti edecek gibi büyük duruyor
Şuan sizin büyük duruyor ama alçı varken bendede o gördüğünüz fotoğrafın 2 katıydı neredeyse..alçıdan sonra bandaj çıktığında bile hala devam ediyor bu..Ameliyat bitiminde alçıdan önce çekilmiş fotonuz varmı acaba ordan daha iyi anlarsınız

Cok gecmis olsun ilk zamanlar buyuk sis kalkik görünmesi normal caninizi sıkmayın:)

Burnunun ari sokmuş gibi şiş olduğu belli canım boşuna evhan yapıyorsun burnu deldirince bile kocaman oluyor ameliyat olmuş o kadar olsun

Robin şimdiye kadar kendimi sadece şişlik tir diye avuttum doktora bir şey sormadım bu nedenle ama şişlikte olsa bu kadar büyük olması beni korkutuyor.
Birşey söyleyeyim rahatla çünkü çok cereme çektim bu konuda o kadar büyük ve şiş duruyordu ki atel çıktıktan sonra da devam etti ancak 30 gün galan oldu düzeldi aynısıydı seninkinin top haliydi benimki

İnşallah canısi inşallah benim de seninki gibi toparlanir da ideal bir hal alir zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…