- 26 Nisan 2016
- 187
- 213
- 103
- Konu Sahibi simurg211603
-
Benim bugün alçım çıktı normalde burnumun önü küçüktü şimdi kocaman inşallah şiştirBen 6 gün önce ameliyat oldum dün tamponlarim alındı ve burnum hala önceki hali kadar büyük böyle olması normal mi yoksa anormal bir durum mu? lütfen bilgi verebilir misiniz ??????
Robin şimdiye kadar kendimi sadece şişlik tir diye avuttum doktora bir şey sormadım bu nedenle ama şişlikte olsa bu kadar büyük olması beni korkutuyor.Normaldir bence ama doktorunu bi arasan sorsan ya. Ben olsam hiç durmam çoktan aramıştım.
Geçmiş olsun bu arada.
Matemm baktım ama fotonu göremedim ya ameliyat olanların çoğu 6-12 ayda burun şeklini alır diyor ama bu durumun oranı ne kadar anlayamiyorum. Bizim kiler normal mi anormal mi anlamak çok zor bilen arkadaşlar bir el uzatın lütfen.bende aynı konudan muzdaribim hatta burun ucum eskisinden daha uzun ve büyük...24 gün oldu olalı son konumda fotoğrafıma bakabilirsiniz
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-cok-uzatilmamismi-fotograf-paylastim.950575/Matemm baktım ama fotonu göremedim ya ameliyat olanların çoğu 6-12 ayda burun şeklini alır diyor ama bu durumun oranı ne kadar anlayamiyorum. Bizim kiler normal mi anormal mi anlamak çok zor bilen arkadaşlar bir el uzatın lütfen.
Canım senin burnunun şekli de boyutu da güzel .bence ucu şişlikten dolayı öyle ve zamanla daha güzel olacak ama benimki Saniki bağımsızlığını ilan etti edecek gibi büyük duruyor
Insallah canım inşallah sadece şiştir ikimizin de ama yine de endiseliyim inşallah arkadaşlar bilgilendirir bizi.
Ben 6 gün önce ameliyat oldum dün tamponlarim alındı ve burnum hala önceki hali kadar büyük böyle olması normal mi yoksa anormal bir durum mu? lütfen bilgi verebilir misiniz ??????
Durumu nasıl peki suan burnunun? Kime oldun u arada kuzumTamponlar im dün alındı canım
Canım bence o burnunun üzerindeki alçı bantdan..Ben 6 gün önce ameliyat oldum dün tamponlarim alındı ve burnum hala önceki hali kadar büyük böyle olması normal mi yoksa anormal bir durum mu? lütfen bilgi verebilir misiniz ??????
Şuan sizin büyük duruyor ama alçı varken bendede o gördüğünüz fotoğrafın 2 katıydı neredeyse..alçıdan sonra bandaj çıktığında bile hala devam ediyor bu..Ameliyat bitiminde alçıdan önce çekilmiş fotonuz varmı acaba ordan daha iyi anlarsınızCanım senin burnunun şekli de boyutu da güzel .bence ucu şişlikten dolayı öyle ve zamanla daha güzel olacak ama benimki Saniki bağımsızlığını ilan etti edecek gibi büyük duruyor
Cok gecmis olsun ilk zamanlar buyuk sis kalkik görünmesi normal caninizi sıkmayın:)Ben 6 gün önce ameliyat oldum dün tamponlarim alındı ve burnum hala önceki hali kadar büyük böyle olması normal mi yoksa anormal bir durum mu? lütfen bilgi verebilir misiniz ??????
Durumu nasıl peki suan burnunun? Kime oldun u arada kuzum[/QUOT
Suan durumum çok iyi canım burnum hala yüzüme göre büyük geliyor bana. doktorum haluk bilek kendisi çok iyi bir doktor. Ona güveniyorum hatta güvendiğim için olmasi gereken boyutun üzerinde pek durmadım onun yüzüme göre o oranı daha iyi ayarlayacagina inandım ama keşke daha küçük bir burun istediğimi vurgulasaydim
Birşey söyleyeyim rahatla çünkü çok cereme çektim bu konuda o kadar büyük ve şiş duruyordu ki atel çıktıktan sonra da devam etti ancak 30 gün galan oldu düzeldi aynısıydı seninkinin top haliydi benimkiRobin şimdiye kadar kendimi sadece şişlik tir diye avuttum doktora bir şey sormadım bu nedenle ama şişlikte olsa bu kadar büyük olması beni korkutuyor.
İnşallah canısi inşallah benim de seninki gibi toparlanir da ideal bir hal alir zamanlaBirşey söyleyeyim rahatla çünkü çok cereme çektim bu konuda o kadar büyük ve şiş duruyordu ki atel çıktıktan sonra da devam etti ancak 30 gün galan oldu düzeldi aynısıydı seninkinin top haliydi benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?