Burnumun eleştirilmesi

Benim de burnum kötü aynen sen gibi kendimi önden beğeniyorum ama yan profil berbat .. canım hiç takma kafana bak ben 18 i doldurduğum gün ameliyat olmayı düşünüyorum sende öyle yaparsın eğer çok kafana takıyorsan benim gibi .. bana da okulda sen laz mısın burnun neden böyle falan diyorlar ama buna rağmende çevremde beğenilen bir kızım ah bide şu burnum olmasa.. bence sen beni dinle ve eleştirilere kulak verme .. herkes estetik yaptırıyo baksana ajda pekkana kendini gerdire gerdire ne hale geldi kadın onu bile estetik düzelttiyse bizim burunlar kesin düzeliiir :) yalnız değilsiin..

Son düzenleme:
Ya bi gözün görmeseydi ya da elin ayağın olmasaydı? Biliyorum bunları düşünüyorsun şükrediyorsun ama yine de üzülmekten kendini alamıyorsun fakat yapıcak bişeyin yok. Eğer sen takılmazsan hatta arkadaşların dalga geçtiğinde sen de şakaya vurup kendinle dalga geçersen inan daha az sorun ediceksin..

Kızlar bu arada yazdığımız mesajı düzenlemek için ne yapıyoruz? Yeni yeni yazmaya başladım önceden sadece okuyordum şimdi baktım bulamadım yardım ederseniz sevinirim :)

her güzelin bir kusuru vardır.benimde burnumda sağlık sorunum var ve büyük ama güzel bir bayanım.kaşlarım , gözlerim ,dudaklarım ,gamzelerim ,dümdüz saçlarım ,boyum posum yeter fazlası bile var

sende güzel yanlarını gör kusurlarınla dalga geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…