Burnumun haline bakın delikler normal mi? Estetik sonrası bozuldu

ribozoming

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2023
224
-96
18
Burnumdaki deviasyon için ameliyat oldum önden iyi yandan kemerliydi. Kemeri aldı ama burun deliklerime bakar mısınız? 2 buçuk ay oldu burnun içindeki ödem gidince düzelir demişti hala bir gelişme yok. Ya arka kamerada resmen bir taraf sönükmüş gibi görünüyor. Bu iyileşmezse burun delikleri için tekrar ameliyat olayım mı aynı doktora? Basit bir işlem midir kafayı yiyeceğim ya insanların yüzüne bakmaya utanıyorum
IMG_1739.webp

Burnumdaki deviasyon için ameliyat oldum önden iyi yandan kemerliydi. Kemeri aldı ama burun deliklerime bakar mısınız? 2 buçuk ay oldu burnun içindeki ödem gidince düzelir demişti hala bir gelişme yok. Ya arka kamerada resmen bir taraf sönükmüş gibi görünüyor. Bu iyileşmezse burun delikleri için tekrar ameliyat olayım mı aynı doktora? Basit bir işlem midir kafayı yiyeceğim ya insanların yüzüne bakmaya utanıyorum Eki Görüntüle 3617192

Eklentiler

• IMG_1716.webp
    IMG_1716.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 403
Ama hiç geçecek gibi durmuyor ki fark çok bariz. Yani yüzde benzemesini beklemiyorum ama %10 bile değil
Moralini bozmak gibi olmasın da iki delik arasında uçurum var , aynı doktora ben olsam hayatta gitmem. 6.aya kadar sabret baktın düzelmiyor sonra yeni doktor bul.

Evet bariz asimetri var. Ameliyat sonrası illa çok minik farklılık oluyor deliklerde ama biri çok dar kalmış. Acaba geniş duran tarafta ödem kalmış olabilir mi hala? Yan profilden iyi görünüyor bu arada ve insan içine çıkamayacak bir durum yok ama tabii ki şikayet edilecek bir durum. Doktor ne diyor bu duruma peki? Şimdi aynı doktora yeniden ameliyat olursan yeniden para mı ödeyeceksin? Bozduğu şeyi düzeltip telafi etsin bir zahmet

Hiç düzelecek gibi durmuyor dimi :( başka doktora da güvenemem ki artık aynı doktor belki kendi söküğünü diker diye düşündüm
Doktoru araştırdın mı ? Memnuniyet nasıldı ? Yani illa başka doktora ameliyat ol demiyorum ama başka görüş al derim. Kuzenim batman devlet hastanesinde ameliyat oldu kıza öyle bir burun yaptı ki ağzın bir karış açık kalır bebek gibi oldu dolma burun. Doktor çok önemli. Yarın kuzenimden öncesi sonrası fotosunu isteyip sana özelden atacam.

Evet bariz asimetri var. Ameliyat sonrası illa çok minik farklılık oluyor deliklerde ama biri çok dar kalmış. Acaba geniş duran tarafta ödem kalmış olabilir mi hala? Yan profilden iyi görünüyor bu arada ve insan içine çıkamayacak bir durum yok ama tabii ki şikayet edilecek bir durum. Doktor ne diyor bu duruma peki? Şimdi aynı doktora yeniden ameliyat olursan yeniden para mı ödeyeceksin? Bozduğu şeyi düzeltip telafi etsin bir zahmet
Geniş duran tarafı demiyor,dar olan burun deliğimin içindeki kısmın şiş olduğunu söylüyor. Dar olan burun deliğinin içindeki et gibi çıkıntı gidince farkın gideceğini söylüyor. Tabi bunu ilk ay demişti ama şuan 2 buçuk ay oldu. İnsan bu kadar farkı nasıl yapabilir kör değildir heralde diyorum. Revizyon yaptırmayı daha hiç konuşmadık gidip söyleyeceğim bu hafta geçer dedi dedi hiçbir şey geçmedi. Başkasına yaptırsam içim rahat etmez buna yaptırsam korkuyorum iyice batırır mı

Doktoru araştırdın mı ? Memnuniyet nasıldı ? Yani illa başka doktora ameliyat ol demiyorum ama başka görüş al derim. Kuzenim batman devlet hastanesinde ameliyat oldu kıza öyle bir burun yaptı ki ağzın bir karış açık kalır bebek gibi oldu dolma burun. Doktor çok önemli. Yarın kuzenimden öncesi sonrası fotosunu isteyip sana özelden atacam.
Ay cokkk uzak bana orası keşke benim de öyle olsaydı. Ama inan burun deliklerim dışında hiç sorun yok sadece deşiklerde problem bekledim geçer diye geçmeyince artık cinnet gelmeye başladı.

Ay cokkk uzak bana orası keşke benim de öyle olsaydı. Ama inan burun deliklerim dışında hiç sorun yok sadece deşiklerde problem bekledim geçer diye geçmeyince artık cinnet gelmeye başladı.
Kız batmana git demedim😂😂yani özel de olsa devlet de olsa doktor kalitesi fark ediyor ddmek istedim. 6.aya kadar bekle bakalım vardır belki bildiği. Umarım düzelir.

Kız batmana git demedim😂😂yani özel de olsa devlet de olsa doktor kalitesi fark ediyor ddmek istedim. 6.aya kadar bekle bakalım vardır belki bildiği. Umarım düzelir.
Keşke batmanda yaşasaydım koşardım oraya. Şimdi doktor araştırsan bir dert araştırmasan bir dert iyileşene kadar çektiğim eziyet cabası. Umarım düzelir ama hiç sanmıyorum bu kadar zamanda bu farkla kalmamalıydı

Keşke batmanda yaşasaydım koşardım oraya. Şimdi doktor araştırsan bir dert araştırmasan bir dert iyileşene kadar çektiğim eziyet cabası. Umarım düzelir ama hiç sanmıyorum bu kadar zamanda bu farkla kalmamalıydı
Fark var ama sen takıntı da yaptığın için çok büyüyor gözünde. Tabi ki çözümü varsa uğraş ama çevrende hiç kimsenin bunu fark etmesine izin verme. Kimse senin hassas noktanı görmesin, özellikle ben sana demiştimciler.

Ayni durum bende de vardi. Tam olarak ayni sekildeydi. Gecti. Normale dondu. Biri digerine gore hafif daha buyuk su an. Ama o ince, dar goruntu gitti. Sanirim 3. Ay falandi.

Burnumdaki deviasyon için ameliyat oldum önden iyi yandan kemerliydi. Kemeri aldı ama burun deliklerime bakar mısınız? 2 buçuk ay oldu burnun içindeki ödem gidince düzelir demişti hala bir gelişme yok. Ya arka kamerada resmen bir taraf sönükmüş gibi görünüyor. Bu iyileşmezse burun delikleri için tekrar ameliyat olayım mı aynı doktora? Basit bir işlem midir kafayı yiyeceğim ya insanların yüzüne bakmaya utanıyorum Eki Görüntüle 3617192
Çok bariz fark var evet bence en az 2-3 ay daha bekleyin derin doktor geçer dediyse.

Daha yeni ameliyat olmuşsunuz tekrar 2. bir ameliyat olmayın hemen. Aradan biraz zaman geçsin. Eğer tekrar ameliyat olmayı düşünüyorsanız farklı bir doktora yaptırın.

Çok bariz fark var evet bence en az 2-3 ay daha bekleyin derin doktor geçer dediyse.
İnsanlar burnuma bakacak diye ödüm kopuyor ya. Bir yandan da şunu diyorum insan bu kadar bariz fark yapıp bırakmaz inşallah dediği gibi düzelir diyorum bakalım hayırlısı ya ama gerçekten göz göre göre böyle bıraktıysa yuh derim

İnsanlar burnuma bakacak diye ödüm kopuyor ya. Bir yandan da şunu diyorum insan bu kadar bariz fark yapıp bırakmaz inşallah dediği gibi düzelir diyorum bakalım hayırlısı ya ama gerçekten göz göre göre böyle bıraktıysa yuh derim
niye ödünüz kopuyor ne olacakki bu kadar takılmayın düzelir inşallah

Daha yeni ameliyat olmuşsunuz tekrar 2. bir ameliyat olmayın hemen. Aradan biraz zaman geçsin. Eğer tekrar ameliyat olmayı düşünüyorsanız farklı bir doktora yaptırın.
Aynı doktor daha iyi anlamaz mı burnumdan? Şöyle kemerimi filan gayet aldı tek sıkıntı delikler. Aynı kişi daha iyi çözer diye düşündüm ilgiliydi de ama çözecek insan da bir burun deliğini bu kadar dar bırakmazdı heralde diye kuruntu yapıyorum sonra

Back
X