N Niabelle Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2011 58 2 96 Çanakkale 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Niabelle #1 Burnumun iç tarafındaki delikten hızma çıkmıyor. İlk delerken takılan küpe hiç gitmiyor. Yarısına kadar anca giriyor ne yapabilirim :/
Burnumun iç tarafındaki delikten hızma çıkmıyor. İlk delerken takılan küpe hiç gitmiyor. Yarısına kadar anca giriyor ne yapabilirim :/
Mor Vampirella Başlangıç: 84,85 Güncel:83,50 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Haziran 2015 6.215 20.518 348 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Niabelle #2 İlk takılan zaten büyük olduğu için bi kere çıkardıktan sonra o zor girer eğer burnun iyileşmişse güzel gümüş bi hızma al onu tak sana önerim toplu alma bükmeli olanlardan ar muhtemelen o girecektir biraz ittirmen gerekebilir sadece
İlk takılan zaten büyük olduğu için bi kere çıkardıktan sonra o zor girer eğer burnun iyileşmişse güzel gümüş bi hızma al onu tak sana önerim toplu alma bükmeli olanlardan ar muhtemelen o girecektir biraz ittirmen gerekebilir sadece
N Niabelle Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Ocak 2011 58 2 96 Çanakkale 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi Niabelle #3 İç kısımdaki delik kapandı zannettim ben de korktum ya. Tamam çok teşekkür ederim. Ben fark edene kadar umarım kapanmamıştır iyice :)
İç kısımdaki delik kapandı zannettim ben de korktum ya. Tamam çok teşekkür ederim. Ben fark edene kadar umarım kapanmamıştır iyice :)