• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burnumun içinde dikiş var

carpebayan

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
119
21
13
23
Merhaba.Ameliyatin 7. Gunundeyim tamponlari ve dikisleri aldılar.Fakat burnumun içinde ama cokta içinde degil dikişler olduğunu fark ettim.Siyah renkte(laciverte olabilir).Cok korkuyorum acaba bir sey olur mu diye.Eriyen dikiş mi acaba bunlar?

Merhaba.Ameliyatin 7. Gunundeyim tamponlari ve dikisleri aldılar.Fakat burnumun içinde ama cokta içinde degil dikişler olduğunu fark ettim.Siyah renkte(laciverte olabilir).Cok korkuyorum acaba bir sey olur mu diye.Eriyen dikiş mi acaba bunlar?
Çok geçmiş olsun. Ben bu konu hakkında bilgiye sahip değilim maalesef, acaba hangi doktora ameliyat oldunuz

Benimde 3. Ayda farkettim beyaz bir tane dikiş vardı içinde 5. Ay bitmek üzere düşmüş bile düşecektir seninde ama istersen yinede doktora sor sen bi göster

Normaldir, zamanla erir ya da bir dahaki gidişine doktorun temizler

Benim dikişleri doktorum aldığında burnumun ucundaki minik dikişi almamıştı.
Çektikçe geliyordu kesiyordum en sonunda bitmiyor virüs korkusundan evde ben kendim çekmiştim çok acımıştı.

Siz benim yaptığımı yapmayın tabiki 1 yıl oldu pandemi yeni başlamıştı korkudan.

Merak etmeyin düşer düşmezse doktorunuz alır geçmiş olsun.

Tamponlari alırken acı ağrı oluyor mu? Ben de yarın sabah aldiracagim

Korkmana hic gerek yok ciksinda cok rahatlicaksin bide o ciktiktan sonra kanama olabilir evdeyken falan korkma icerde birikenler disari cikiyomus bende baya bi kan geldi ertesi gun korkmustum 😊
Gelmiş geçmiş olsun canım korkmuşsundur da ben de dikkat edeyim, umarım iyi olur her şey 👍
Bu sabah çıkarttı. Sızlama gibi bir hismiş. Şu an en azından biraz nefes alabiliyordum. Moralim düzeldi

Kime ameliyat oldunuz? Sizinle birkaç konuda denk gelmiştim.

Onlar dusucek korkmayin zamanla eriyor eriyen dikis onlar benimde 2 ay oldu daha yeni gitti dikisler

Aynen agiz acik uyumak cok kotu biseymis sizede cok gecmis olsunn 😍😍
Çok teşekkürler. Sizin ne kadar önce oldu?
Onlar dusucek korkmayin zamanla eriyor eriyen dikis onlar benimde 2 ay oldu daha yeni gitti dikisler
Böyle olumlu konuşanları çok seviyorum. Buraya girince bazen kabus gibi yorumlar ve yeni ameliyat olmuş biri olarak korkutucu oluyor. Benim 7. günüm alçı çıkmadı ama tamponları dün aldı doktorum. Burun içimde ödem varmış (birinde) iner dedi. Yani çok az nefes alabiliyorum şimdilik. Normaldir di mi
4. Ay bitmek üzere düşmeyen dikislerim var.
Dikişlerden birşey olacağını sanmam. Güzel olduysa nefesiniz de iyiyse sorun etmeyin. Geçmiş olsun

Böyle olumlu konuşanları çok seviyorum. Buraya girince bazen kabus gibi yorumlar ve yeni ameliyat olmuş biri olarak korkutucu oluyor. Benim 7. günüm alçı çıkmadı ama tamponları dün aldı doktorum. Burun içimde ödem varmış (birinde) iner dedi. Yani çok az nefes alabiliyorum şimdilik. Normaldir di mi

Dikişlerden birşey olacağını sanmam. Güzel olduysa nefesiniz de iyiyse sorun etmeyin. Geçmiş olsun
Bugun 12.gunum ilk 10 gun baya zor gecti benim adima 😊

2. Ayimdayim

Back
X