Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım atel yok mu nasıl kaşıyorsun ki? benim de geöen elime 1 santim dikiş ipi geldi ama nerden geldi bilmiyorum, kendiliğinden çıktı galiba çünkü kaşıma falan yapmadım sadece peceteyle burnumun ucunu hafif siliyordum akan sıvıyı almak için.Kaşırken burun icimdeki dikisi kopardim burnum 20 günlük .dikis kopunca icine baktim biraz ayrik duruyor daha önce basina böyle birsey gelen varmi kendi kendine birlesirmi
ayrık duran yer tam olarak neresi canım orayı anlamadım ben? yani birbirinden ayrı duran şey ne :)Birlesir dedi ama ayrık duruyo korkuyoorum yinede basina böyle bisey gelen varmi atellerim 10.gün alindi cnm
Cnm saol doktora göründüm dediku birlesir ama icim rahat degil dikisi yanlisikla kopardim ip kopunca kesti galibacanim gecmis olsunda buraya yazicagina hemen doktorun basvursana gec olmadan bide ayrik duruyo diyosun
Gecmiş olsun canim insAllah düzelirCnm saol doktora göründüm dediku birlesir ama icim rahat degil dikisi yanlisikla kopardim ip kopunca kesti galiba
Ins cnmdemek ki görevini tamamlamış ki koptu:)
sorun etme canım...
Cok saol cnm moralim bozuk ins düzelirGecmiş olsun canim insAllah düzelir
Cok saol cnm ya icim rahatladi kendi doktorumda dedi ama baska bi doktorda diyosa icim rahat etti tesekkurlerAz once kendi problemim icin doktorumu aradim ,senin yazdigini okudum..hicbirsey olmaz dedi..sakin ol bosuna evham yapma
Rica ederim ne demek..
Cok saol cnm ya icim rahatladi kendi doktorumda dedi ama baska bi doktorda diyosa icim rahat etti tesekkurler